Mystic_J έγραψε:eksartatai to Aspect Angle (AAxx). Thumasai ti AA eixes se sxesi me to Typhoon? An htan AA14-15 einai pithanon na ginei lock se vertical scan mode.
τον slick μπορεσα και τον παρακολούθησα αλλά εσένα σε έχασα τελειως....
το απογευμα θα ανεβάσω κάπου και το acmii φιλε αν θέλει κανείς να το δει και να μου πει.
λοιπόν η κατάσταση είχε ως εξής.
μετά απο πολλούς ελιγμούς για αποφυγή των guns και την προσπάθεια ο ένας να κερδίσει πλεονεκτική θέση έναντι του άλλου, μου έβγαλε bingo.
σε όσες αερομαχίες έχω κάνει, παρατήρησα ότι όταν τα καυσιμά μου πέφτουν κοντά στο 1000, ο αντίπαλος (αυτή τη φορά το ef2000) την κάνει straight + level και πάει προς ένα συγκεκριμένο σημέιο (έχει κάτι βουνά εκει) με ταχύτητα 600-700 knots.
εγώ τον ακολουθώ με μικρότερη ταχύτητα (προσπαθώ νακάνω οικονομία καυσίμου) και τον έχω lock. αυτός δεν κάνει κανένα ελιγμό (τη συγκεκριμένη στιγμή) και συνεχίζει να με έχει lock ( τον έχω στο threat και επιβεβαίωση μετα στο acmii).
κατα τη διαδικασία ελιγμων είναι φυσιολογκό να με έχει ποιο συχνά lock γιατι κάνει πολύ ποιο γρήγορα στροφές απο εμενα και σαφώς μπορεί να με έχει ποιο ευκολο στο +-60μοίρες (αν αυτό ειναι το όριο του ραντάρ για το elevetion tou).
αυτά!!!!
ΥΓ1.
μπορώ απο το acmii να κάνω capture την εικόνα που ενδιαφέρει και να ανεβάσω μόνο αυτήν?