EF2000 radar

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
gmav

EF2000 radar

Δημοσίευση από gmav »

καλημέρα σε όλους....

μετά απο πολύ καιρό ξανα άρχισα πτήσεις με το falcon 4 (αφού με μπρίζοσαι για τα καλά ο arty :D ).

σε dfg που έκανα με ένα ef2000 παρατήρησα ότι ο ef2000 με είχε lock ακόμα και όταν είμουν από πίσω του....
ξέρει κανένας αν το radar του είναι 360ο? ή απλά το παιχνίδι το έχει έτσι για να ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας?
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Sigoura se eixe lock aytos??? Re mpas kai htan kanenas allos piso sou!!! :lol: :lol: :twisted:

Mallon bug tha einai tote...! H apla oi typoi poy to eftiaksan thn eixan dei ala Su-37...!!! :lol: :lol: :lol:

:wink:
Εικόνα
gmav

Δημοσίευση από gmav »

ναι. σίγουρα με είχε lock. τον έβλεπα συνέχεια σαν threat , και μετά όταν είδα το acmii file φαινόταν καθαρα ότι με είχε lock.... (apo ta radar lines).
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Re: EF2000 radar

Δημοσίευση από Anzac »

gmav έγραψε:καλημέρα σε όλους....

μετά απο πολύ καιρό ξανα άρχισα πτήσεις με το falcon 4 (αφού με μπρίζοσαι για τα καλά ο arty :D ).

σε dfg που έκανα με ένα ef2000 παρατήρησα ότι ο ef2000 με είχε lock ακόμα και όταν είμουν από πίσω του....
ξέρει κανένας αν το radar του είναι 360ο? ή απλά το παιχνίδι το έχει έτσι για να ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας?
exo tin entiposi pos sto DF me ef2000 , den mpainei stin arena 1 EF2000, alla perisotera

isos afto na einai bug !!!

tsekarise na deis me tis idies parametrous posa a/fh einai stin arena ekeini ti stigmi
e-HAF Admin
Arty
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Arty »

gmav έγραψε:καλημέρα σε όλους....

Μπρίζα εδώ.....με καλέσατε????
Το radar line που δείχνει στο ACMI δεν έχει καμία σχέση αν δεν κάνω λάθος...... Έπειτα στο ACMI δεν δείχνει πότε σε κάνει lock κάποιος.
Στο DF άκουγες το lock στα ηχεία σου??????
Arty out...
Arty out...

Εικόνα
gmav

Δημοσίευση από gmav »

Arty έγραψε: Μπρίζα εδώ.....με καλέσατε????
Το radar line που δείχνει στο ACMI δεν έχει καμία σχέση αν δεν κάνω λάθος...... Έπειτα στο ACMI δεν δείχνει πότε σε κάνει lock κάποιος.
Στο DF άκουγες το lock στα ηχεία σου??????
Arty out...
ελα μπρίζα...... ο φις εδώ :D

στο acmi αν ενεργοποιήσεις τα radar lines θα δεις μια γραμμή (κίτρινη) που ξεκινάει απο τη μύτη του αεροσκάφους και καταλήγει σε τετραγωνάκι στο κεντρο του αντίπαλου αεροσκάφους. η δική μου η radar line υπηρχε μόνο όταν τον είχα lock ενώ η δική του ήταν εκει πάντα (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων).

ήχο lock δεν είχα εκτός απο την περίπτωση που με πλησίαζε πολύ (πχ head 2 head).
anzac έγραψε:exo tin entiposi pos sto DF me ef2000 , den mpainei stin arena 1 EF2000, alla perisotera

isos afto na einai bug !!!

tsekarise na deis me tis idies parametrous posa a/fh einai stin arena ekeini ti stigmi
σίγουρα είμουν 1-1. φαντάζεσε να έπαιζα ενάντια με 2 ef2000 και να τους κέρδιζα κιόλλας? :D :D :D

ένα ακόμα που με προβλημάτισε είναι όταν ο στόχος στο radar απο τετράγωνο γινόταν αστεράκι, τότε δε μπορούσα με τίποτα να το lockaro. ούτε ένδειξη ύψους μου έδεινε ούτε τίποτα. και τα jammers δεν τα είχα στο παιχνίδι. :shock: μάλλον κάτι μου διαφευγει εδώ γιατί το ίδιο είχα και σε mirage2000. :D
Άβαταρ μέλους
Slick

Δημοσίευση από Slick »

Prosexe ti sumvainei sti periptwsi sou Giwrgo:
Esy ton exeis lock mprosta sou wra 12. Auto de shmainei oti den mporei na se exei lockarismeno kai autos. Mporei fainomenika na ton exeis wra 12 alla ta aspect sas (dhladh h gwnia me tin opoia esy vlepeis to orizontio tou epipedo) na einai konta stis 180 moires. Etsi kai me dedomeno oti ta radar sas scanaroun se vertical dogfight mode kai oi dyo eiste lock. Mhn se parakseneuei. Tha spasei to lock tou EF2000 mono an esu vgeis ektos tis antennas tou radar tou, diladi eksw apo tis 60 moires (nomizw) pou exei se azimouthio panw kai katw (120 sunolika).
Symfwnei kaneis i tosi wra lew mparoufes??? :?: :?: :oops:
Εικόνα
"Εχωμεν δε και ψυχάς συν τοις θεοίς αμείνονας"
Ξενοφώντος, Κύρου Ανάβαση
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Slick έγραψε:Prosexe ti sumvainei sti periptwsi sou Giwrgo:
Esy ton exeis lock mprosta sou wra 12. Auto de shmainei oti den mporei na se exei lockarismeno kai autos. Mporei fainomenika na ton exeis wra 12 alla ta aspect sas (dhladh h gwnia me tin opoia esy vlepeis to orizontio tou epipedo) na einai konta stis 180 moires. Etsi kai me dedomeno oti ta radar sas scanaroun se vertical dogfight mode kai oi dyo eiste lock. Mhn se parakseneuei. Tha spasei to lock tou EF2000 mono an esu vgeis ektos tis antennas tou radar tou, diladi eksw apo tis 60 moires (nomizw) pou exei se azimouthio panw kai katw (120 sunolika).
Symfwnei kaneis i tosi wra lew mparoufes??? :?: :?: :oops:

Eeeeee............ :roll: :roll: :roll: :? :? :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Mystic_J

Δημοσίευση από Mystic_J »

eksartatai to Aspect Angle (AAxx). Thumasai ti AA eixes se sxesi me to Typhoon? An htan AA14-15 einai pithanon na ginei lock se vertical scan mode.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
gmav

Δημοσίευση από gmav »

Mystic_J έγραψε:eksartatai to Aspect Angle (AAxx). Thumasai ti AA eixes se sxesi me to Typhoon? An htan AA14-15 einai pithanon na ginei lock se vertical scan mode.
τον slick μπορεσα και τον παρακολούθησα αλλά εσένα σε έχασα τελειως....
το απογευμα θα ανεβάσω κάπου και το acmii φιλε αν θέλει κανείς να το δει και να μου πει.

λοιπόν η κατάσταση είχε ως εξής.
μετά απο πολλούς ελιγμούς για αποφυγή των guns και την προσπάθεια ο ένας να κερδίσει πλεονεκτική θέση έναντι του άλλου, μου έβγαλε bingo.
σε όσες αερομαχίες έχω κάνει, παρατήρησα ότι όταν τα καυσιμά μου πέφτουν κοντά στο 1000, ο αντίπαλος (αυτή τη φορά το ef2000) την κάνει straight + level και πάει προς ένα συγκεκριμένο σημέιο (έχει κάτι βουνά εκει) με ταχύτητα 600-700 knots.

εγώ τον ακολουθώ με μικρότερη ταχύτητα (προσπαθώ νακάνω οικονομία καυσίμου) και τον έχω lock. αυτός δεν κάνει κανένα ελιγμό (τη συγκεκριμένη στιγμή) και συνεχίζει να με έχει lock ( τον έχω στο threat και επιβεβαίωση μετα στο acmii).

κατα τη διαδικασία ελιγμων είναι φυσιολογκό να με έχει ποιο συχνά lock γιατι κάνει πολύ ποιο γρήγορα στροφές απο εμενα και σαφώς μπορεί να με έχει ποιο ευκολο στο +-60μοίρες (αν αυτό ειναι το όριο του ραντάρ για το elevetion tou).

αυτά!!!! :)

ΥΓ1.
μπορώ απο το acmii να κάνω capture την εικόνα που ενδιαφέρει και να ανεβάσω μόνο αυτήν?
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Giati na xalasei opla na se riksei afou se ligo me bingo... tha peseis monos sou!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

...ala 2o Tourkiko F-102 to '74 me ton Skampardonh... :wink: :twisted:
Εικόνα
gmav

Δημοσίευση από gmav »

raptor έγραψε:Giati na xalasei opla na se riksei afou se ligo me bingo... tha peseis monos sou!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

...ala 2o Tourkiko F-102 to '74 me ton Skampardonh... :wink: :twisted:

και που το ξέρει αυτός ότι δεν έχω καυσιμα?

(ετσι έχασα με ένα mirage2000. μας τελειώσαν και των δυο τα καυσιμα (έσβησε ο κινητήρας) αλλά εγώ επειδή είμουν ποιο χαμηλά και ανάμεσα στα βουνά, έπεσα ποιο γρήγορα (αυτός το κατάλαβε και πηγε πάνω απο τη θάλασσα :D )
Arty

Δημοσίευση από Arty »

Καλά ρε για κατάδυση το έστειλες το παλικάρι???? Του 'δωσες καμια 15αρα τουλάχιστον???? ή τον έστειλες με το μπουκαλάκι που έχει το αεροσκάφος????
Arty out...
Arty out...

Εικόνα
gmav

Δημοσίευση από gmav »

http://briefcase.pathfinder.gr/file/lio ... 093/379189
http://briefcase.pathfinder.gr/file/lio ... 093/379190
http://briefcase.pathfinder.gr/file/lio ... 093/379191
http://briefcase.pathfinder.gr/file/lio ... 093/379192

το acmii file είναι κοντα στα 3 MB όπότε το έσπασα για να μπορέσω να το ανεβάσω στο pathfinder.

αν έχει κανείς όρεξη για να δει τι εννοώ, ας το κατεβάσει (είναι σε rar) και να δει απο το 13:15:18:30 σε tracking, με focus το ef2000 και track to gmav. ας έχετε ενεργοποιημένα και τα radar lines gia na to δείτε....
gmav

Δημοσίευση από gmav »

Arty έγραψε:Καλά ρε για κατάδυση το έστειλες το παλικάρι???? Του 'δωσες καμια 15αρα τουλάχιστον???? ή τον έστειλες με το μπουκαλάκι που έχει το αεροσκάφος????
Arty out...
έχουν μπουκαλάκι στο αεροσκάφος? στα πόσα μέτρα πάει?
και για να φρεσκάρεις λίγο το 2ο αστέρι.....
-πόσα λίτρα είναι το μπουκαλάκι?
-σε τι πίεση είναι ο αέρας?
-αν καταναλώνεις 25l/min στην επιφάνεια, πόση ώρα θα σου κρατήσει στα -10μ βάθος?

αντε, που μου άφησες το βυθό και ανέβηκες στους μαχητικά!!!! :D :D :D :D
Απάντηση