Πρόβλημα στο Internet
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Πρόβλημα στο Internet
Τι παίχτηκε εχτές το απόγευμα ρε παιδιά με τις συνδέσεις στο Internet ;
Έχει κανείς καμιά πληροφορία ;
e-HAF Admin
Re: Πρόβλημα στο Internet
Γιατί, τι έγινε???Anzac έγραψε:Τι παίχτηκε εχτές το απόγευμα ρε παιδιά με τις συνδέσεις στο Internet ;
βασικά το πρόβλημα ξεκίνησε κάπου στις 7pm και κάτι.
ήθελα να κάνω ένα connectivity test με τον Χρηστάρα, και όταν έκανα connect στο Falcon έπεσε το σύμπαν.
Και εγώ με Τελλάς αλλά και ο χρηστάρας με ΟΤΕ και όσοι γενικά ήταν μέσα στο TS πέσαμε όλοι και κάναμε κανα τέταρτο να ξανα μπούμε.
Επίσης μέχρι και το βράδι που προσπαθήσαμε να πετάξουμε μια αποστολή, γινόταν χαμός στα packet loss του TS.
Κάποιος που επικοινώνησε με ΟΤΕ του είπαν πως είχε πρόβλημα όλη η Β.Ελλάδα αλλά εγώ πιστεύω πως ήταν και άλλοι.
ήθελα να κάνω ένα connectivity test με τον Χρηστάρα, και όταν έκανα connect στο Falcon έπεσε το σύμπαν.
Και εγώ με Τελλάς αλλά και ο χρηστάρας με ΟΤΕ και όσοι γενικά ήταν μέσα στο TS πέσαμε όλοι και κάναμε κανα τέταρτο να ξανα μπούμε.
Επίσης μέχρι και το βράδι που προσπαθήσαμε να πετάξουμε μια αποστολή, γινόταν χαμός στα packet loss του TS.
Κάποιος που επικοινώνησε με ΟΤΕ του είπαν πως είχε πρόβλημα όλη η Β.Ελλάδα αλλά εγώ πιστεύω πως ήταν και άλλοι.
e-HAF Admin
Anzac έγραψε:Καμιά ποιό επίσημη ανακοίνωση στο internet μπας και έχει βρεί κανείς ;
Αγαπητοί συνχομπιστες επισημα σε επικοινωνια μου με το Τεχνικό τμήμα της Forthnet (λόγο αντικειμένου εργασίας μου) δεν υπάρχει σαφής αιτιολογία και διάσταση του προβλήματος απο τον ΟΤΕ γιατι σε κόμβους του ήταν το πρόβλημα.
Οι περιοχές ηταν Κρητη , Βορεια Ελλάδα και περιοχές Αττικής χωρίς αυτό να αποκλείει και αλλες περιοχές .
Ο τεχνικός μου διάβασε απο το CRM τις κλήσεις και τα αιτήματα ....
τα router συγχρόνιζαν αλλα δεν επαιρναν ΙΡ .... ο ΟΤΕ κρήτης ανταποκρίθηκε ! ο ΟΤΕ Αθηνας δεν απαντούσε κανενα ΑΡΜΟΔΙΟΣ ... και αλλα πολλά ....... !!!
Ελεος
GOOD DAY
HAF063

-
RunnerBaylisstic
RunnerBaylisstic έγραψε:και εδω Πειραια, με οτε, επεφτε καθε 3 και λιγο η συνδεση το απογευμα μεχρι αργα, επισης σερνοταν το ολο συστημα οσο ειμουν σε συνδεση
6.4nm Νοτια στη final του 36 της ELEFSIS AB με σύνδεση forthnet όταν είχα επαφή εκανα μέτρηση 0.2 .... ασε που έχανα και τα φώτα του διαδρόμου !!!!!!

Έπεσε η OTEGLOBE χτες το βράδυ και αυτό δημιούργησε πρόβλημα σε μερικούς providers..
Λεπτομέρειες εδώ:
http://www.adslgr.com/forum/showthread. ... 8&page=121
Λεπτομέρειες εδώ:
http://www.adslgr.com/forum/showthread. ... 8&page=121
Παίδες για να μην ανοίγω νέο topic μιας και είναι σχετικό, έχω να παραθέσω ένα πρόβλημα και αν ξέρει κανείς κάτι ή έχει δει κάτι παρόμοιο να μου πει.
Που και που ο Firefox ή ο Explorer (δεν έχει σημασία) δεν μπορεί να μου εμφανίσει τις σελίδες στο Internet, με αποτέλεσμα να μένω εκτός για μερικές ώρες και πολύ σπάνια για 1-2 μέρες. Κάνοντας έναν έλεγχο βρήκα ότι προέρχεται απο τον DNS. Ενώ η σύνδεση με τον provider είναι ΟΚ, υπάρχει ένα error 0x5b4το οποίο δεν μπορεί να κάνει resolve τα ΙPs με ονόματα. Αν βάλω την IP της σελίδας τότε μπαίνει κανονικά.
Αν έχει δει κάποιος κάτι παρόμοιο ή έχει να προτείνει τπτ ας μου το πει γιατί έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά τπτ δεν φαίνεται να λύνει το πρόβλημα.
Ευχαριστώ
Που και που ο Firefox ή ο Explorer (δεν έχει σημασία) δεν μπορεί να μου εμφανίσει τις σελίδες στο Internet, με αποτέλεσμα να μένω εκτός για μερικές ώρες και πολύ σπάνια για 1-2 μέρες. Κάνοντας έναν έλεγχο βρήκα ότι προέρχεται απο τον DNS. Ενώ η σύνδεση με τον provider είναι ΟΚ, υπάρχει ένα error 0x5b4το οποίο δεν μπορεί να κάνει resolve τα ΙPs με ονόματα. Αν βάλω την IP της σελίδας τότε μπαίνει κανονικά.
Αν έχει δει κάποιος κάτι παρόμοιο ή έχει να προτείνει τπτ ας μου το πει γιατί έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά τπτ δεν φαίνεται να λύνει το πρόβλημα.
Ευχαριστώ

Η απλά μη χρησιμοποιείς το DNS server του provider σου και βάλε κάποιον free DNS Server, όπως αυτόν:
http://www.opendns.com/
http://www.opendns.com/