Πρόβλημα στο Internet

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στο Internet

Δημοσίευση από Anzac »

Τι παίχτηκε εχτές το απόγευμα ρε παιδιά με τις συνδέσεις στο Internet ;

Έχει κανείς καμιά πληροφορία ;
e-HAF Admin
Doperman

Re: Πρόβλημα στο Internet

Δημοσίευση από Doperman »

Anzac έγραψε:Τι παίχτηκε εχτές το απόγευμα ρε παιδιά με τις συνδέσεις στο Internet ;

Έχει κανείς καμιά πληροφορία ;
Γιατί, τι έγινε???
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

βασικά το πρόβλημα ξεκίνησε κάπου στις 7pm και κάτι.

ήθελα να κάνω ένα connectivity test με τον Χρηστάρα, και όταν έκανα connect στο Falcon έπεσε το σύμπαν.

Και εγώ με Τελλάς αλλά και ο χρηστάρας με ΟΤΕ και όσοι γενικά ήταν μέσα στο TS πέσαμε όλοι και κάναμε κανα τέταρτο να ξανα μπούμε.

Επίσης μέχρι και το βράδι που προσπαθήσαμε να πετάξουμε μια αποστολή, γινόταν χαμός στα packet loss του TS.

Κάποιος που επικοινώνησε με ΟΤΕ του είπαν πως είχε πρόβλημα όλη η Β.Ελλάδα αλλά εγώ πιστεύω πως ήταν και άλλοι.
e-HAF Admin
talws

Δημοσίευση από talws »

Εγω απο Ρόδο με Vivodi μεσω ΟΤΕ απο τις 7 και μετα χάθηκα. Μπηκα για λίγο κατα τις 9 και μετά πάλι με έφαγε η μαύρη τρύπα. Πηρα τηλέφωνο την εξυπηρετηση πελατων Vivodi και μου ειπαν ότι υπάρχει μεγαλο πρόβλημα πανελλαδικά κι οτι δεν ηταν κάτι τοπικά.

:evil:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Καμιά ποιό επίσημη ανακοίνωση στο internet μπας και έχει βρεί κανείς ;
e-HAF Admin
skend

Δημοσίευση από skend »

Anzac έγραψε:Καμιά ποιό επίσημη ανακοίνωση στο internet μπας και έχει βρεί κανείς ;

Αγαπητοί συνχομπιστες επισημα σε επικοινωνια μου με το Τεχνικό τμήμα της Forthnet (λόγο αντικειμένου εργασίας μου) δεν υπάρχει σαφής αιτιολογία και διάσταση του προβλήματος απο τον ΟΤΕ γιατι σε κόμβους του ήταν το πρόβλημα.

Οι περιοχές ηταν Κρητη , Βορεια Ελλάδα και περιοχές Αττικής χωρίς αυτό να αποκλείει και αλλες περιοχές .

Ο τεχνικός μου διάβασε απο το CRM τις κλήσεις και τα αιτήματα ....
τα router συγχρόνιζαν αλλα δεν επαιρναν ΙΡ .... ο ΟΤΕ κρήτης ανταποκρίθηκε ! ο ΟΤΕ Αθηνας δεν απαντούσε κανενα ΑΡΜΟΔΙΟΣ ... και αλλα πολλά ....... !!!

Ελεος

GOOD DAY

HAF063
Εικόνα
RunnerBaylisstic

Δημοσίευση από RunnerBaylisstic »

και εδω Πειραια, με οτε, επεφτε καθε 3 και λιγο η συνδεση το απογευμα μεχρι αργα, επισης σερνοταν το ολο συστημα οσο ειμουν σε συνδεση
Εικόνα
skend

Δημοσίευση από skend »

RunnerBaylisstic έγραψε:και εδω Πειραια, με οτε, επεφτε καθε 3 και λιγο η συνδεση το απογευμα μεχρι αργα, επισης σερνοταν το ολο συστημα οσο ειμουν σε συνδεση

6.4nm Νοτια στη final του 36 της ELEFSIS AB με σύνδεση forthnet όταν είχα επαφή εκανα μέτρηση 0.2 .... ασε που έχανα και τα φώτα του διαδρόμου !!!!!! :twisted:
Εικόνα
Gabri

Δημοσίευση από Gabri »

Και με Τ(Ρ)ΕΛΛΑΣ στο Περιστερί το ίδιο πρόβλημα κατά τις 21.30 την ώρα που θα πετούσαμε ένα ωραιότατο COMAO.......γ@μ*τ*
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Πάντως σε προηγούμενο internet-ικο blackout υπήρχαν σε διάφορα ενημερωτικά sites και τα αντίστοιχα άρθρα

πως αυτή τη φορά πέρασε στο ντούκου ;
e-HAF Admin
Lorimer

Δημοσίευση από Lorimer »

Έπεσε η OTEGLOBE χτες το βράδυ και αυτό δημιούργησε πρόβλημα σε μερικούς providers..
Λεπτομέρειες εδώ:

http://www.adslgr.com/forum/showthread. ... 8&page=121
sparta
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από sparta »

Επειδή έχω ISDN ADSL μπορώ να κατλάβω πότε πέφτει ο ΟΤΕ. Χθές λοιπόν ρημάχτηκε στις διακοπές το μόντεμ του ISDN κατά συνέπεια νομίζω ότι υπήρξε σοβαρό πρόβλημα στις τηλεφωνικές γραμμές του ΟΤΕ οπότε και οι άλλες εταιρείες έπεσαν γιαυτό ήταν τόσο μεγάλο blackout.
Εικόνα
Εικόνα
Gabri

Δημοσίευση από Gabri »

Παίδες για να μην ανοίγω νέο topic μιας και είναι σχετικό, έχω να παραθέσω ένα πρόβλημα και αν ξέρει κανείς κάτι ή έχει δει κάτι παρόμοιο να μου πει.

Που και που ο Firefox ή ο Explorer (δεν έχει σημασία) δεν μπορεί να μου εμφανίσει τις σελίδες στο Internet, με αποτέλεσμα να μένω εκτός για μερικές ώρες και πολύ σπάνια για 1-2 μέρες. Κάνοντας έναν έλεγχο βρήκα ότι προέρχεται απο τον DNS. Ενώ η σύνδεση με τον provider είναι ΟΚ, υπάρχει ένα error 0x5b4το οποίο δεν μπορεί να κάνει resolve τα ΙPs με ονόματα. Αν βάλω την IP της σελίδας τότε μπαίνει κανονικά.

Αν έχει δει κάποιος κάτι παρόμοιο ή έχει να προτείνει τπτ ας μου το πει γιατί έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά τπτ δεν φαίνεται να λύνει το πρόβλημα.

Ευχαριστώ
Εικόνα
condor
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από condor »

δοκιμασε να κανεις επανεκινιση του ρουτερ... το επαθα και εγω μια μερα..
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
Sugarmate
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Sugarmate »

Η απλά μη χρησιμοποιείς το DNS server του provider σου και βάλε κάποιον free DNS Server, όπως αυτόν:

http://www.opendns.com/
Απάντηση