Δεν είμαστε σοβαροί !

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δεν είμαστε σοβαροί !

Δημοσίευση από Anzac »

200.000$ στέλνει η Ελλάδα ώς βοήθημα στους πληγέντες απο τον καταστροφικό Τυφώνα

ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ΨΙΧΟΥΛΑ ρε Τιμο...πως κανεις ετσι μωρ'αδερφακι μου :lol: :lol:
sjmygian

Δημοσίευση από sjmygian »

Αν δεν κάνω λάθος, πρόσφατα δημοσιεύτηκε απόφαση για οικονομική ενίσχυση πληγέντων από πυρκαγιές (αφορούσε κυρίως επιχειρήσεις, βιοτεχνίες κλπ., αν θυμάμαι καλά)

Πιθανόν να δημοσιεύτηκαν και άλλες παρόμοιες αποφάσεις τον τελευταίο καιρό, αλλά να μην τις πήρα είδηση (το λέω αυτό, γιατί συνήθως βγαίνουν μαζί ομοειδείς αποφάσεις για τέτοια θέματα και όχι μεμονωμένες).

Απλώς το αναφέρω για ενημέρωση, δεν κάνω κανένα σχόλιο αν η΄συγκεκριμένη αποζημίωση είναι αρκετή ή όχι, αν βγήκε γρήγορα ή αν άργησε κλπ.
e-ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

sjmygian έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος, πρόσφατα δημοσιεύτηκε απόφαση για οικονομική ενίσχυση πληγέντων από πυρκαγιές (αφορούσε κυρίως επιχειρήσεις, βιοτεχνίες κλπ., αν θυμάμαι καλά)

Πιθανόν να δημοσιεύτηκαν και άλλες παρόμοιες αποφάσεις τον τελευταίο καιρό, αλλά να μην τις πήρα είδηση (το λέω αυτό, γιατί συνήθως βγαίνουν μαζί ομοειδείς αποφάσεις για τέτοια θέματα και όχι μεμονωμένες).

Απλώς το αναφέρω για ενημέρωση, δεν κάνω κανένα σχόλιο αν η΄συγκεκριμένη αποζημίωση είναι αρκετή ή όχι, αν βγήκε γρήγορα ή αν άργησε κλπ.
εγω αν δεν κάνω λάθος, κάθε τρείς και λίγο βλέπουμε τους πληγέντες στα κανάλια να λένε τον πόνο τους

πόσος καιρός έχει περάσει απο τότε ;

πόσα χρήματα μαζεύτηκαν απο εκδηλώσεις για τον σκοπό αυτό ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ;
e-HAF Admin
sjmygian

Πάντα θα βγαίνει κάποιος στα κανάλια να κλαίγεται (ανεξαρτητα από το αν έχει δίκιο ή άδικο), οπότε αυτό δεν είναι κριτήριο, ΙΜΗΟ.
Εδωπέρα βγήκαν στα κανάλια οι γύφτοι, παραπονούμενοι που δεν τους εξήγησαν ότι τα τρία χιλιάρικα δεν ήταν για όλους, αλλά μόνο για τους πληγέντες, και είχαν κάνει οι καημένοι ολόκληρο ταξίδι!!!!

Όσο για το πόσο καιρός πέρασε, είπα και πιο πριν "δεν κάνω κανένα σχόλιο αν η΄συγκεκριμένη αποζημίωση είναι αρκετή ή όχι, αν βγήκε γρήγορα ή αν άργησε κλπ."

Για τα χρήματα που μαζεύτηκαν από εκδηλώσεις και που πήγαν (αν όχι στους πληγέντες), μπορούν να ερωτηθούν αυτοί που διργάνωσαν τις εκδηλώσεις (κάποιες οργανώθηκαν από το κράτος, άλλες όμως όχι, από όσο ξέρω).
e-ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Η "βοήθεια" όμως στην ξένη χώρα ήταν αμεσότατη και αυτό είναι που με εξοργεί.

Βοηθάμε τους ξένους και τους δικούς μας ανθρώπους τους έχουμε χεσμένους πατόκορφα.

ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ IMAGE ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ

Η ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΟΥΝ ;;;;;;;;

200.000$ πόση αύξηση αναλογεί σε μισθούς , συντάξεις , προγράμματα υγείας κλπ κλπ

Για τους Ξένους δουλεύουμε ;;;;;;;

Για τους Ξένους φορολογούμαστε ;;;;;;;
e-HAF Admin
tageas
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tageas »

Και να ήταν μόνο αυτό...πάει κ έρχεται.Σε αυτή τη χώρα χάσαμε το μέτρο εδώ και πολύ καιρό.
Κρίμα πολύ κρίμα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Anzac έγραψε: 200.000$ πόση αύξηση αναλογεί σε μισθούς , συντάξεις , προγράμματα υγείας κλπ κλπ
;
ρε συ,πλακα με κανεις ? σιγα τα λεφτα 130 χιλιαδες ευρω ειναι,ουτε για ζητω δε φτανουν... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

με ενοχλεί όπως και να έχει , ΤΕΛΟΣ
e-HAF Admin
sjmygian

viper έγραψε:
Anzac έγραψε: 200.000$ πόση αύξηση αναλογεί σε μισθούς , συντάξεις , προγράμματα υγείας κλπ κλπ
;
ρε συ,πλακα με κανεις ? σιγα τα λεφτα 130 χιλιαδες ευρω ειναι,ουτε για ζητω δε φτανουν... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

αν τα 200.000 δολάρια δοθούν σε συντάξεις, θα βγει λιγότερο από 1 ευρώ στον κάθε συνταξιούχο, και ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για εφ' άπαξ προσφορά.
Αν πεις σε οποιονδήποτε συνταξιούχο, σου κάνω δώρο 1 Ευρώ για τον μήνα Μάιο μόνο, το πιθανότερο είναι να σου φέρει το κέρμα στο κεφάλι.

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ok, δεν έχεις άδικο

στους πυρόπληκτους όμως , αφάπαξ δεν πάει τίποτα , νομίζω ;
e-HAF Admin
sjmygian

Anzac έγραψε:ok, δεν έχεις άδικο

στους πυρόπληκτους όμως , αφάπαξ δεν πάει τίποτα , νομίζω ;
Λογικά, εφ΄άπαξ θα είναι οι αποζημιώσεις για σπίτια, επιχειρήσεις και ζώα που κάηκαν κλπ, για να τα ξαναφτιάξουν από την αρχή.

Επαναλαμβανόμενες (αλλά όχι για πάντα) είναι οι επιδοτήσεις ενοικίου εκεί που μένουν προσωρινά μέχρι να χτίσουν το σπίτι τους (μιλάω θεωρητικά. δεν είμαι σίγουρος αν πράγματι παίρνουν επιδότηση ενοικίου, αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει αναφερθεί κάπου)
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Αν δεν κάνω λάθος είναι μια λογιστική κίνηση.

Τους εξοφλούμε χρέος 200.000, δεν του δανείζουμε...

Το ότι δεν μας περισσεύουν, εμάς, αλλά θέμα...

Που και αυτό το συζητάμε...
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

χρέος ; γιατί μας χρωστάγανε και τους δανείζουμε ;

δεν σε καταλαβαίνω
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

sjmygian έγραψε: Επαναλαμβανόμενες (αλλά όχι για πάντα) είναι οι επιδοτήσεις ενοικίου εκεί που μένουν προσωρινά μέχρι να χτίσουν το σπίτι τους (μιλάω θεωρητικά. δεν είμαι σίγουρος αν πράγματι παίρνουν επιδότηση ενοικίου, αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει αναφερθεί κάπου)
εγώ νομίζω πως μαίνουν σε containers

τι ενοίκια ; έμεινε και τίποτα για να νοικιάσουν ;
e-HAF Admin
Απάντηση