ΕΠΟΠ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΞΗΡΑΣ
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
ΕΠΟΠ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΞΗΡΑΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΠΟΠ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΞΗΡΑΣ....ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ? ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2007 ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΠΟΠ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΞΗΡΑΣ....ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ? ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2007 ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
οκΖΩΗ έγραψε:χιλια συγγνωμη....!!!
λοιπόν Ζωή, ρίξε μια ματία στις πληροφορίες εδώ
βασικά εμείς είμαστε εικονική αεροπορία , οπότε εμείς δεν παρέχουμε πληροφορίες εκ μέρους της ΠΑ
θα πρέπει να απευθυνθείς κατευθείαν στην πηγή
στο λίνκ που σου δίνω έχει μερικά τηλέφωνα
επίσης στην ενότητα θα βρείς ερωτήσεις και για άλλες σχολές
e-HAF Admin
Πέρα από την πλάκα, ο λόγος που φορτώνει ο admin μας, είναι ότι όταν μπαίνεις σε μια οποιαδήποτε ομάδα, το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις με ποιους κανόνες λειτουργεί. Κάθε μέρα σχεδόν, ένα καινούριο μέλος, χωρίς να έχει διαβάσει το FAQ ή τον κανονισμό λειτουργίας, χωρίς να έχει καν συστηθεί, μπαίνει φωνάζοντας (δηλ γράφοντας με κεφαλαία) και ζητάει κάτι που θα μπορούσε να το είχε βρει με λίγο ψάξιμο.
Εσύ μπορεί να το έκανες μια φορά, αλλά ο Τίμος το συναντάει κάθε μέρα. Και έχει και δουλειά ο άνθρωπος.
Δεδομένου δε ότι σε ενδιαφέρει να γίνεις ΕΠΟΠ, το να τηρείς κανονισμούς θα έπρεπε να σου είναι αυτονόητο.
Ελπίζω να μην με πεις κι εμένα αυστηρό (η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αν δεν ήσουν γυναίκα δεν θα τα εξηγούσα τόσο διεξοδικά
)
Νικόλας
Εσύ μπορεί να το έκανες μια φορά, αλλά ο Τίμος το συναντάει κάθε μέρα. Και έχει και δουλειά ο άνθρωπος.
Δεδομένου δε ότι σε ενδιαφέρει να γίνεις ΕΠΟΠ, το να τηρείς κανονισμούς θα έπρεπε να σου είναι αυτονόητο.
Ελπίζω να μην με πεις κι εμένα αυστηρό (η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αν δεν ήσουν γυναίκα δεν θα τα εξηγούσα τόσο διεξοδικά
Νικόλας
-
Panos Kappa
- Επικοινωνία:
Και μετά μιλάμε για ισότητα .....
@ Ζωή
Πρόσφατα (14/2) ψηφίστηκε ο νόμος του ανεβάζει την οροφή των ΕΠΟΠ από 25000 σε 40000. Επίσης πρόσφατα έγραψε ο ΕΤ ότι θα γίνει νέος διαγωνισμός. Οπότε να περιμένεις στο επόμενο διάστημα για νεότερα. Συνέχισε το ψάξιμο και κοίτα που και που εδώ. Υπάρχουν αρκετοί σχετικοί με το "άθλημα".
@ Ζωή
Πρόσφατα (14/2) ψηφίστηκε ο νόμος του ανεβάζει την οροφή των ΕΠΟΠ από 25000 σε 40000. Επίσης πρόσφατα έγραψε ο ΕΤ ότι θα γίνει νέος διαγωνισμός. Οπότε να περιμένεις στο επόμενο διάστημα για νεότερα. Συνέχισε το ψάξιμο και κοίτα που και που εδώ. Υπάρχουν αρκετοί σχετικοί με το "άθλημα".
-
WingedWolf
- Επικοινωνία: