Σύνδεση με Tanker σε Full AB
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Χωρίς να το αποκλείω, αν ηταν F-104 με A/B μάλλον θα το είχε περάσει σουβλάκι το τάνκερ, δεν νομίζω να μπορούσε να ακολουθήσει η BP τον ρυθμό του Αστρομαχητή.Χάρος έγραψε:Μου θυμίζει ένα περιστατικό με F-104 αν δε με απατά η μνήμη μου που είχε κολλήσει ο κινητήρας στο Α/Β. Κατάφερε να συνδεθεί στο τάνκερ αλλά η κατανάλωσή του ήταν τόσο μεγάλη που σχεδόν έχανε όσο έπαιρνε. Έτσι το τάνκερ αναγκάστηκε να το συνοδεύσει μέχρι την τελική, δίνοντας συνεχώς καύσιμο!
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Εδώ!
Ψάχνοντας εν τω μεταξύ, έμαθα κάποια trivial:
-Το F-4 είχε μικρή...
τρυπούλα, και ήθελε μάστορα για να το...
καρφώσει
-Το F-105 με πλήρες φορτίο ήθελε full-power ή ακόμα και Α/Β για να προλάβει το τάνκερ...
-Το Tornado, σχεδιασμένο για πτήσεις σε χαμηλό ύψος, δεν τα πήγαινε καλά στα αψηλά, ακόμα και στην έκδοση ADV. Έτσι συχνά αναγκαζόταν το... βουνό να πάει στον προφήτη, δηλαδή να κατέβει το τάνκερ...
Νικόλας
Ψάχνοντας εν τω μεταξύ, έμαθα κάποια trivial:
-Το F-4 είχε μικρή...
-Το F-105 με πλήρες φορτίο ήθελε full-power ή ακόμα και Α/Β για να προλάβει το τάνκερ...
-Το Tornado, σχεδιασμένο για πτήσεις σε χαμηλό ύψος, δεν τα πήγαινε καλά στα αψηλά, ακόμα και στην έκδοση ADV. Έτσι συχνά αναγκαζόταν το... βουνό να πάει στον προφήτη, δηλαδή να κατέβει το τάνκερ...
Νικόλας