Αγορά Προϊόντος από Εξωτερικό

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Armada
Επικοινωνία:

Αγορά Προϊόντος από Εξωτερικό

Δημοσίευση από Armada »

Καλησπέρα,

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια.
Θέλω να αγοράσω ένα προϊόν από το εξωτερικό (δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμη) αλλά δεν γνωρίζω από πού να κάνω την αγορά.
Μπορείτε να μου συστήσετε κανένα site που να είναι σίγουρο ότι θα λάβω το προϊόν όταν ολοκληρωθεί η αγορά του.
Η πληρωμή θα είναι μέσω πιστωτικής pre-paid για την ακρίβεια.
Το προϊόν έχει σχέση με Υπολογιστές, κινητά, εξαρτήματα κ.λ.π. Έχω βρεί ένα site από Καναδά αλλά θα ήθελα να δω και κάποια ακόμη για να συγκρίνω και τιμές αλλά και πόσο θα κάνει να έρθει. Επίσης πρέπει να επικοινωνήσω πρώτα με mail πρίν γίνει η αγορά. Για δώστε λίγο από τα φώτα σας και σε αυτό.....
Αναφέρω ως παράδειγμα κάποιους από εδώ μέσα που έκαναν αγορά TrackIR και όχι μόνο......

Αναμένω μια βοήθεια και ευχαριστώ εκ των προτέρων. :wink:
Armada ή απλά....Γεώργιος...
Εικόνα
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Να μας έλεγες πάτερ και τι ακριβώς θέλεις να αγοράσεις, vα σε βοηθούσαμε πιο πολύ...... :wink:
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
raptor
Επικοινωνία:

Re: Αγορά Προϊόντος από Εξωτερικό

Δημοσίευση από raptor »

Armada έγραψε: από Καναδά

Προσοχή τι θα φέρεις γιατί το τελωνείο θα τρίβει τα χέρια του.. Ειδικά εκτός Ευρώπης. Πές μας πρώτα τι θες, να σου πούμε πως να προχωρήσεις.
Εικόνα
Armada
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Armada »

Εικόνα
Jojo
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Jojo »

Πάτερ μου, αυτό το PDA δεν είναι καλό!!! Με τα ίδια λεφτά (ή λίγα παραπάνω) παίρνετε ένα πολύ καλύτερο...
Θα τα πούμε αναλυτικά όταν έρθετε για καφέ ;)
Γιώργος
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Πάντως πάτερ μπορείς να το αγοράσεις και από εδώ.
Δες και μια παρουσίαση του http://djmouzz.blogspot.com/2007/10/mitac-mio-p560.html.
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
killerwing

Δημοσίευση από killerwing »

Εγω ακομα περιμενω (ενα μηνα) τα ακουστικα που τα παραγγειλα απο το ebay. Χωρα προελευσης Hong Kong, και feedback 98.9%.

Του εχω στειλει καμια 5αρια εμαιλ αλλα αυτος και δεν μου απανταει.....
Armada
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Armada »

Πάντως παρατηρώ πως ενώ μου λέτε να προσέξω ή ότι δεν είναι και τόσο καλό ή ότι υπάρχουν τα τελωνεία κ.λ.π. δεν μου λέτε το σημαντικότερο δηλ κανένα ευρωπαϊκό site όπου μπορώ από εκεί να αγοράσω κάτι με ασφάλεια κ.λ.π.. Δεν υπάρχει κάτι από Ευρώπη μεριά ?
Άντε καμιά βοήθεια ακόμη......Πάμε καλά πάντως..... :wink:
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

killerwing έγραψε:Εγω ακομα περιμενω (ενα μηνα) τα ακουστικα που τα παραγγειλα απο το ebay. Χωρα προελευσης Hong Kong, και feedback 98.9%.

Του εχω στειλει καμια 5αρια εμαιλ αλλα αυτος και δεν μου απανταει.....

Εγώ πάντος αγόρασα κάτι hobbie parts απο Hong Kong και μου ήρθαν σήμερα το πρωί, απο Παρασκευή που τα πήρα..
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Armada έγραψε:Πάντως παρατηρώ πως ενώ μου λέτε να προσέξω ή ότι δεν είναι και τόσο καλό ή ότι υπάρχουν τα τελωνεία κ.λ.π. δεν μου λέτε το σημαντικότερο δηλ κανένα ευρωπαϊκό site όπου μπορώ από εκεί να αγοράσω κάτι με ασφάλεια κ.λ.π.. Δεν υπάρχει κάτι από Ευρώπη μεριά ?

Γιατί πρέπει να τα πάρεις όπως και δήποτε απο εξωτερικό?? Έχουμε αρκετά καλά devices και εδώ, θα σου βγούν και φτηνότερα στην τελική! Βάλε και οτι κατά 90% το 20-40% φόρου του τελωνίου δεν θα το γλυτώσεις..
Εικόνα
Armada
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Armada »

raptor έγραψε:
Armada έγραψε:Πάντως παρατηρώ πως ενώ μου λέτε να προσέξω ή ότι δεν είναι και τόσο καλό ή ότι υπάρχουν τα τελωνεία κ.λ.π. δεν μου λέτε το σημαντικότερο δηλ κανένα ευρωπαϊκό site όπου μπορώ από εκεί να αγοράσω κάτι με ασφάλεια κ.λ.π.. Δεν υπάρχει κάτι από Ευρώπη μεριά ?

Γιατί πρέπει να τα πάρεις όπως και δήποτε απο εξωτερικό?? Έχουμε αρκετά καλά devices και εδώ, θα σου βγούν και φτηνότερα στην τελική! Βάλε και οτι κατά 90% το 20-40% φόρου του τελωνίου δεν θα το γλυτώσεις..

Πάνο δεν θέλω ντε και καλά να πάρω από εξωτερικό...... Βλέπω όμως ότι οι τιμές έχουν τεράστια διαφορά που και φόρος όπως λές να προστεθεί δεν φτάνουν τις ελληνικές τιμές.....
Μακάρι να έρθει σύντομα το προϊόν που έχω εντοπίσει ή μάλλον τα προϊόντα και τότε θα δούμε σε τι τιμές θα πετάξουν εδώ στην Ελλάδα:!: :!: :!:
Οψόμεθα λοιπόν.... :lol: :lol: :lol: :wink:
Εικόνα
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Moνο που δεν ξερω αν θα δεχτουν την προπληρωμενη καρτα...

Εχω μια εντυπωση πως οχι... :?
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
anka

Δημοσίευση από anka »

Τώρα τελευταία έχω διαπιστώσει πως όπως λέει και ο LantirN δεν δέχονται τις προπληρωμένες κάρτες. Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο site, αλλά γενικότερα
FLY LOW - HIT HARD
Armada
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Armada »

LantirN έγραψε:Moνο που δεν ξερω αν θα δεχτουν την προπληρωμενη καρτα...

Εχω μια εντυπωση πως οχι... :?
Τις δέχονται κανονικά με την προϋπόθεση ότι το ποσό που θα πάρουν θα είναι εφάπαξ.
Η prepaid κάρτα δεν κάνει αγορές με άτοκες δόσεις κλπ. Αρκεί να γίνει η αγορά με όλο το ποσό και να έχει το σηματάκι Visa το site ή το κατάστημα από όπου θα γίνει η αγορά.
Έχω πραγματοποιήσει αγορά με την prepaid από Eu...ank.....
Εικόνα
pyrforos

Δημοσίευση από pyrforos »

γενικα παντως εγω εχω παρει παρα πολλα πραγματα απο ebay...Και η αληθεια ειναι οτι οι τιμες εχουν τεαρστια διαφορα.Σε σημειο να ρισκαρεις και να μην το παρεις.Εχω κανει γυρω στις 20-25 αγορες και μονο μια φορα μου εχει τυχει να μην στελνουν το προιον αλλα μετα απο τηλεφωνημα ολα καλα.Μονο να ειστε σιγουρος πατερ να πληρωσετε μεσω playpal
Εικόνα
Εικόνα
Αντιπλοιαρχος Χ.Καραθανασης Π.Ν.
Αντιπλοιαρχος Π.Βλαχακος Π.Ν.
Σημαιοφορος Ε.Γιαλοψος Π.Τ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ Σμη/γος
Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι
Απάντηση