Tου καναν τη συνδεση στα 1024 με πλανο να ανεβει στα 4Mbs συμφωνα με το συμβολαιο σε χρονικο οριο 2(αν ειμαι σωστος) μηνων.Οι 2 γιναν 4 και παει λεγωντας...Εκανε καταγκελεια στην EETΤ και αμεσως ετρεξαν να τον ενημερωσουν "οτι η καθυστερηση οφειλεται...μπλα μπλα μπλα..."μπουρδεσμπλα.Και η κοροιδια συνεχιζετε μεχρι σημερα.......Και τσαμπουνανε τωρα για 12??
STARSERIF έγραψε:Tου καναν τη συνδεση στα 1024 με πλανο να ανεβει στα 4Mbs συμφωνα με το συμβολαιο σε χρονικο οριο 2(αν ειμαι σωστος) μηνων.Οι 2 γιναν 4 και παει λεγωντας...Εκανε καταγκελεια στην EETΤ και αμεσως ετρεξαν να τον ενημερωσουν "οτι η καθυστερηση οφειλεται...μπλα μπλα μπλα..."μπουρδεσμπλα.Και η κοροιδια συνεχιζετε μεχρι σημερα.......Και τσαμπουνανε τωρα για 12??
Μάλιστα....
εγώ είχα πάρει κατευθείαν την 4άρα, μιας και έχω zisto
επίσης η αναβάθμιση σε 12 ισχύει για τους zisto φαντάζομαι
Έβαλα και εγώ Zisto μιας και είναι η πρώτη εταιρία που ήρθε στην Πάτρα.
Σε τηλέφωνο μου είπε πως και στη χειρότερη περίπτωση η γραμμή θα πιάνει 4Mbps.
Αν δεν έχω πρόβλημα θα πιάνω από 9 έως 12.
Βέβαια έχει μεγάλη αναμονή 1 μήνα. Ευτυχώς σου δίνει μια περίοδο μεταβατικότητας όλο αυτόν τον καιρό για να μην "μείνεις" από internet. Μόνο για καμμιά βδομάδα από τώρα δεν θα έχω νετ.
Η άλήθεια όμως είναι οτι αυτές οι ταχύτητες που δίνουν είναι πλασματικές, ειδικά όταν κατεβάζουν το κόστος περίεργα.
Όσο πιό φτηνά τόσο πιό πολύ κόσμο στο Dslam και άμα πέσεις με τίποτε φοιτητές που έχουν 24/7 τα torents ανοιχτά .....
καλύτερα να πληρώνεις περισσότερα για κάτι που το έχεις παρά να πληρώνεις λιγότερα για κάτι αλλο που απλά δέν πρόκειται να το δείς, μήν τσιμπάτε με τις ταχύτητες παρα μόνο εάν σας διαβεβαιώσουν ότι θα έχετε αυτό που πληρώνετε.