Θυμάται κανείς ;
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Ψαχνω και εγω ρε αλλα δεν βρισκω το post.Εσυ θες αυτην τη φωτο χωρις το ξενο watermark η καποια αλλη?Αν θες αυτη την εχω να στη στηλω.
EDIT:εχω και τις υπολοιπες
EDIT:εχω και τις υπολοιπες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος STARSERIF την 23 Οκτ 2007, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για δώσε το αρχικό όνομα της, μπάς και βρώ τίποτα έτσι!STARSERIF έγραψε:Ψαχνω και εγω ρε αλλα δεν βρισκω το post.Εσυ θες αυτην τη φωτο χωρις το ξενο watermark η καποια αλλη?Αν θες αυτη την εχω να στη στηλω.
ελπίζω να μην την έχεις μετονομάσει ε!
webmaster@e-haf.org
e-HAF Admin
pit10lw.jpgAnzac έγραψε:για δώσε το αρχικό όνομα της, μπάς και βρώ τίποτα έτσι!STARSERIF έγραψε:Ψαχνω και εγω ρε αλλα δεν βρισκω το post.Εσυ θες αυτην τη φωτο χωρις το ξενο watermark η καποια αλλη?Αν θες αυτη την εχω να στη στηλω.
ελπίζω να μην την έχεις μετονομάσει ε!
webmaster@e-haf.org
pit29gn.jpg
pit35mi.jpg
pit48py.jpg
pit51ak.jpg
pit63db1.jpg
Anzac έγραψε:αυτή εδώ πχ. αν και γράφει GreekMilitary.net, έχει δωθεί στην e-HAF εξ αρχής !
για αυτό το πακέτο φωτογραφιών ψάνω
Δεν με εκπλήσσει καθόλου.αυτή εδώ πχ. αν και γράφει GreekMilitary.net, έχει δωθεί στην e-HAF εξ αρχής !
Ο κάτοχος της συγκεκριμένης σελίδας μαζεύει φωτογραφίες ελληνικών Ε.Δ. (ακόμη και ορισμένες, οι οποίες συνοδεύονταο από ρητή παράκληση να μην δημοσιευθούν αλλού), τις οποίες βάζει στην σελίδα του, χωρίς να αναφέρει που τις βρήκε, αλλά αντίθετα προσθέτοντας το λογότυπο της σελίδας του, σαν να είναι δικές του οι φωτογραφίες.
Σε παλαιότερο email του, είχε δηλώσει ότι δεν βλέπει τίποτα μεμπτό σε αυτή του την πρακτική και ότι θα συνέχιζε να την εφαρμόζει.
Κατόπιν τούτου, είχε διαγραφεί από ορισμένα φόρουμ και δεν ξέρω αν από τότε έχει αλλάξει την πρακτική του.