Πολύ Ουίσκι ρε παιδί μου!!!
Συντονιστής: Διαχείριση
Πολύ Ουίσκι ρε παιδί μου!!!
http://www.diageo.com/en-row/ourbrands/ ... niewalker/
Τρίτη η Ελλάδα παγκοσμίως στην κατανάλωση Johnnie Walker
Τρίτη η Ελλάδα παγκοσμίως στην κατανάλωση Johnnie Walker
Eνταξει τα χασισια ειναι αλλη κωλοιστορια που ειναι off topic.
Ομως για το ποτο, δεν καταλαβαινω τον λογο που ενας normal ανθρωπος θα πρεπει να μην πιει, απο τη στιγμη που ουτε οδηγαει ουτε τπτ.
Γιατι να μην το διασκεδασει δηλαδη τοσο κακο ειναι το ποτο ?
Δεν ειπαμε και καθημερινα βρε αδερφε..
Ομως για το ποτο, δεν καταλαβαινω τον λογο που ενας normal ανθρωπος θα πρεπει να μην πιει, απο τη στιγμη που ουτε οδηγαει ουτε τπτ.
Γιατι να μην το διασκεδασει δηλαδη τοσο κακο ειναι το ποτο ?
Δεν ειπαμε και καθημερινα βρε αδερφε..

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
το κακό είναι ότι ο άνθρωπος δεν ξέρει να σταματά ή δεν έχει την βούληση να σταματά ή και να θέλει έχει εθιστεί τόσο που δεν μπορεί να σταματήσει
αυτό αφορά το ποτό, το τσιγάρο, τα χαρτιά και πολλά άλλα
αλλά μιας και μιλάμε για ποτά, ο ένας ανταγωνίζεται τον άλλον και με διαφημίσεις άστα να πάνε, και μετά σου λένε καλύτεροι πελάτες μας είναι οι τάδε!
ακόμα και στο κρασάκι αν θες να το ρίξεις, έχει τόσα φάρμακα μέσα που σε μεθάει το φάρμακο και όχι το αλκοόλ!
αυτό αφορά το ποτό, το τσιγάρο, τα χαρτιά και πολλά άλλα
αλλά μιας και μιλάμε για ποτά, ο ένας ανταγωνίζεται τον άλλον και με διαφημίσεις άστα να πάνε, και μετά σου λένε καλύτεροι πελάτες μας είναι οι τάδε!
ακόμα και στο κρασάκι αν θες να το ρίξεις, έχει τόσα φάρμακα μέσα που σε μεθάει το φάρμακο και όχι το αλκοόλ!
e-HAF Admin
E οχι κ ετσι. Οπως παντα το φορουμ μας κανει οτι κ η σημερινη κοινωνια,τα ισοπεδωνει ολα..ειπαμε αλλος πινει κ σταματα,αλλος πινει κ δε σταματα,αλλος πινει για να παει στο νοσοκομειο,αλλος για να το παιξει γερο ποτηρι,ειναι θεμα χαρακτηρα κ ανθρωπου,δεν ειναι ολοι ιδιοι, πιο ειδικα ειναι θεμα διαθεσης της στιγμης και της μερας/βραδυας.
Πχ Γιατι στο γαμο πινουν? Στα βαφτισια? Εχετε δει κανεναν να πινει στις κηδειες?
Πχ Γιατι στο γαμο πινουν? Στα βαφτισια? Εχετε δει κανεναν να πινει στις κηδειες?
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν τιμώρησαν ποινικά ποτέ οι ελληνικές κυβερνήσεις την υπερβολική μέθη και σε τιμωρούν με φυλάκιση και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο για ένα αθώο τσιγαράκι μαριχουάνας...!!!! στο φινάλε ο μεθυσμένος είναι 1000 φορές πιο επικίνδυνος απ'το μαστουρωμένο..και η ζημιά που κάνει το αλκοόλ στο συκώτι, πάγκρεας και σια,είναι πολλή λιγότερη από αυτή του "τσιγάρου" στον πνεύμονα...
What the F@@k????
What the F@@k????