Χαίρετε,
θα μπορούσε να μου εξηγήσει κανείς ποιό από τα δύο είναι καλύτερο σε ότι αφορά γραφικά και ρεαλισμο;
Falcon 4.0 AF ή το original Falcon 4.0 με τα τελαυταία patches και updates; Υπάρχουν τόσοι πολλόι τρόποι να κάνει updates κανείς που κάποιος καινούργιος στον τομέα μπερδεύεται. Εγώ έχω το Allied Force και από πλευράς γραφικών φαίνεται καλό, αλλά απ΄ότι διάβασα δεν το υποστηρίζετε σε αυτό το forum (γιά πτήσεις κτλ).
Falcon 4.0 και Falcon 4.0: Allied Force
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Σε οτι αφορα ρεαλισμο το OF ειναι καλυτερο μακραν.Και σε γραφικα καλυτερο η στη χειροτερη ισαξιο με AF.Για το το RedViper η αλλιως FF4 ας μιλησουν οσοι το εχουν βαλει.Λενε οτι εχει καλυτερα γραφικα.
Στο φορουμ μονο στη 320 πετας με οτι θελεις.Απλα αλλο το επισημο σεταπ,αλλο το τι υποστηριζουμε.Καλως ηλθες κιολας.
Στο φορουμ μονο στη 320 πετας με οτι θελεις.Απλα αλλο το επισημο σεταπ,αλλο το τι υποστηριζουμε.Καλως ηλθες κιολας.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

-
Vaskunito
Γειά και απο εμένα.Vaskunito έγραψε:Ευχαριστώ γιά την απάντηση, αλλά πραγματικά έχω μπερδευτεί. Υπάρχουν τόσα πολλά updates, versions και patches που δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω.
Καλώς, θα το ψάξω πάντως. Ευχαριστώ
Η e-HAF βασίζεται στο Falcon 4.0 (1998) και στα updates που κυκλοφορούν για αυτό. Κατα καιρούς βγαίνουν και νέα updates οπότε διαλέγουμε για την ομάδα μας το ποιο σταθερό, με τα λιγότερα bugs και το καλύτερο για Online Multiplayer. ΠΑΝΤΑ όμως στην πλατφόρμα του 1998 CD....
Αφού επιλέξουμε λοιπόν αυτό που μας κάνει , γράφουμε και αναλυτικές οδηγίες download αρχείων και σειράς εγκατάστασης.
Όλο αυτό το ονομάζουμε Επίσημο Setup Ομάδας, και για αυτό υπάρχει link στο επάνω μέρος του forum μας.
Διάβασε και το FAQ μας, θα σε βοηθήσει αρκετά....
Για το Allied Force είναι ποιό απλά τα πράγματα, μιας και ενα site περιέχει τα updates του ΜΟΝΟ και μπορείς είτε να τα κατεβάσεις απο εκεί, είτε να κάνεις LiveUpdate μέσα απο το Falcon Allied Force, στην τελευταία ενημέρωση του.
Περισσότερα για καλοσόρισμα, παρακαλώ άπαντες στην ενότητα καλοσωρίσματα.
e-HAF Admin