Δεν σας έχει τύχει να θέλετε να κλείσετε τον υπολογιστή κατευθείαν με 2κλικ??? (Κάνω για διαφημιστής???)
Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα...
1. Δεξί κλίκ σε κενό χώρο στην Επ. Εργασίας
2. Δημιουργία>>>Συντόμευση
3. Γράφετε: "shutdown -s -t 00 " (χωρίς τα " ") και πατάτε "Επόμενο"
4. Δίνετε ότι όνομα θέλετε στην Συντόμευση π.χ. Απενεργοποίηση και πατάτε "Τέλος"
5. Κάνετε δεξί κλικ στην συντόμευση και επιλέγετε "Αλλαγή εικονιδίου" όπου βάζετε το γνωστό εικονίδιο της Απενεργοποίησης...
Εγώ έχω κάτι ακόμα γρηγορότερο.....
Το πληκτρολόγιό μου έχει ένα button που ονομάζεται "Sleep". Σε αυτό έχω αντιστοιχίσει το "Shut Down", οπότε μόνο με το πάτημα του κουμπιού..... κλείνει ο ΗΥ μου
anka έγραψε:Εγώ έχω κάτι ακόμα γρηγορότερο.....
Το πληκτρολόγιό μου έχει ένα button που ονομάζεται "Sleep". Σε αυτό έχω αντιστοιχίσει το "Shut Down", οπότε μόνο με το πάτημα του κουμπιού..... κλείνει ο ΗΥ μου
Ωραίος... Αλλά οι πιο πολλοί δεν το έχουν αυτό το κουμπί...
Δεν σας έχει τύχει να θέλετε να κλείσετε τον υπολογιστή κατευθείαν με 2κλικ??? (Κάνω για διαφημιστής???)
Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα...
1. Δεξί κλίκ σε κενό χώρο στην Επ. Εργασίας
2. Δημιουργία>>>Συντόμευση
3. Γράφετε: "shutdown -s -t 00 " (χωρίς τα " ") και πατάτε "Επόμενο"
4. Δίνετε ότι όνομα θέλετε στην Συντόμευση π.χ. Απενεργοποίηση και πατάτε "Τέλος"
5. Κάνετε δεξί κλικ στην συντόμευση και επιλέγετε "Αλλαγή εικονιδίου" όπου βάζετε το γνωστό εικονίδιο της Απενεργοποίησης...
ΕΤΟΙΜΟΙ
Ευχαριστώ πολύ.
Εδώ και αρκετές μέρες έψαχνα κάτι τέτοιο και δεν μπορούσα να το βρω.
Μια καλη προσωρινη λυση ειναι αυτη που δοθηκε παραπανω...
στο start-->run
shutdown -s -t 00
Παρεπιπτοντως εχει τρρρρελη πλακα να το κανεις σε "δικτυο"... ( μπορεις να βαλεις και μυνημα του στυλ " αντε κλειτο και λιγο το ρημαδι θα πονεσουν τα ματια σου..Δεδν το κλεινεις εεε?Τωρα θα δεις!!" χιχιχιχιχιιχ
( σχολιο μπαινει με το -c "comment")
Μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε το πάτημα του κουμπιού "Power" του ΗΥ με το κλείσιμο του ΗΥ. Πως? ->
Από τον Πίνακα Ελέγχου->Επιλογές Ενέργειας->Για προχωρημένους και από το drop down menu επιλέγετε "Τερματισμός Λειτουργίας"