Manwlo έγραψε:Χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!
Μικρός που είναι ο κόσμος!!
Καλώς τον Παναγιώτη και από εδώ.
-=Manwlo=-
(Από bikenet αν με έχεις δει εκεί)
για σου ρε, εδω μου γυρνας εε???
χεχεχε...
μερικα infos για μενα...
λοιπον, εκτος απο Ducatistas, ειμαι απο το 1993 παθιασμενος φιλος των υπολογιστων (amiga για 3 τα πρωτα χρονια τοτε), για δυο κυριωτερους λογους, flights simulators κατα πρωτον, αλλα και οτι εχει σχεση με simulators σχεδον και 3D graphics (3d studio κλπ)... και ενας επιπλεον λογος ηταν οτι λογο επαγγελματος, ναυτικος οπως ισως θα ξερεις, ηθελα να περναω ευχαριστα την ωρα μου και στα ταξιδια...
απο flight sims ξεκινησαμε διασκεδαζοντας σε Amiga με Microprose F-117 και Gunship 2000

... συνεχεια παλι σε PC και Microprose με F-14 Fleet Defender Gold (μιλαμε ελιωσα στην καρεκλα με το Tomcat τοτε), Falcon 3.0 (Spectrum Holobyte)... Microsoft Flight Simulator 5.0 (dos)...
SuperEF2000 (DID), HIND Mi-24 (digital integration), Flight Simulator 98 - 2000 κλπ, και το θρυλικο JANES F-15 που εχω ισοπεδωσει ολο τον Περσικο απο τις πολλες ωρες πτησης, και επαιξα αρκετα στο δυκτιο της Janes, φυσικα επαιξα και με αλλα sims και οχι μονο flights, απλα κυριως με τα παραπανω καταναλωσα πολλες ωρες...
οσον αφορα το Falcon 4.0 τωρα... ασχοληθηκα οταν βγηκε για αρκετο διαστημα με doghfights, ειδικα με ενα δυκτιακι που ειχαμε φτιαξει σπιτι και σφαζομαστε, αλλα βλεποντας τα πολλα bugs και με το θεατρο της Κορεας που δεν με εφτιαχνε τοτε, το ψιλοπαρατησα απο θεμα campaign και οργανωμενων αποστολων, (εκτος τα dogfights) αυτα μεχρι το πρωτο patch 1.08, ειχα αρχισει και καταπιανομουν πολυ με τα διτροχα τοτε

, και ειχα μια μικρη αποχη απο την πολυωρη επαφη με παιχνιδια που απαιτουν πολυ χρονο... επισης στα καραβια τα 3 τελευταια χρονια δεν ειχα κομπιουτερ δυστηχως ....
ομως απο περσι με επιασε ενα καλο φιλαρακι (δεν ειναι μαζι μας πια

) που παιζαμε απο παλια σε τοπικο δυκτιακι το πρωτο Falcon 4.0, πορωμενος Φαλκονας και καλος εικονικος πιλοτος, και μου εδωσε 4 CD για το Falcon με FF3+FF3.1+Cobra+SP3+SP4.1+SP4.2oci+Theaters+Skins και πολλα αλλα, και πραγματικα με ΜΑΓΕΨΕ παλι το Falcon, ειδικα και με το θεατρο των Βαλκανιων... πηρα και το Allied Force και αρχισα να παιζω παλι, αρχισα να ασχολουμαι παλι δειλα-δειλα αλλα με τα trackdays με το Ducati δεν συγκεντρωνομουν αρκετα και για αρκετο χρονο... βεβαια μετα πο εκτεταμενες δοκιμες, το Allied Force (με 1.07) απεγκατασταθηκε για την ωρα απο τον υπολογιστη, διοτι το SP 4.2 για μενα ειναι λιγο καλυτερο απο ρεαλισμο κυριως απο το AF, μοντελα, αλλα και γραφικα, εκτος δυστυχως τα συννεφα, αλλα μπρος την ταχυτητα και το frame rate τι ειναι ο "πονος" των volumetrics...
τωρα ειναι να μπαρκαρω μεσα στον Αυγουστο και λεω να παρω αυτο το κομπιουτερακι που εχω μαζι μου στο καραβι (Pentium 3 overclocking στο 1.1ghz με 512ΜΒ ram, μια Radeon 9200 και εναν 20αρι σκληρο) που το εφτιαξα με 100 ευρω

, και εαν δεν μπορεσω να το φερω πισω, να το αφησω σε κανεναν αλλον μεσα οταν ξεμπαρκαρω, 100 ευρω κοστισε, και επειδη τρεχει με καλη ρυθμιση σφεντοντα σε win98se και εχω και 3D Studio Max 4.2 επανω που ειναι η μεγαλη μου αγαπη, γιαυτο εβαλα Falcon με SP 4.2 oci, επειδη τρεχει σε 98ρια (το FF3 δεν τρεχει σωστα ρε γαμωτο στα 98, εχω δοκιμασει τα παντα (εκτος ουλτρεξ) και επειδη με SP 4.2 χωρις volumetric clouds παει κομματια απο frames, πυραυλακι δηλαδη, με ολα τα settings full, και εχει εκπληκτικο ρεαλισμο το SP 4.2 οποτε το ευχαριστιεμαι απο θεμα ταχυτητας σε αυτο το μηχανακι...
πολυ θα ηθελα το ΑΤΟ, αλλα δεν το δινουν τα παιδια απο οτι διαβαζω, και με την δουλεια που κανω ειναι για την ωρα και για μερικους μηνες (8 με 10) αδυνατον να περασω απο εκπαιδευση και να εχω τακτικη συμετοχη στο δυκτιο, αφου θα ταξιδευω...
αυτα...
καλα να περνατε...