Μετα απο πολλες συζητησεις που παρακολουθησα,καταλαβα οτι ενας λογος εκτος του Multiplayer που εχει εισχωρησει τοσο πολυ το ALLIED FORCE ειναι το οτι μπορεις να τα κανεις ολα με ενα κλικ ενος installer και αλλο ενα κλικ εγκαταστασης ενος patch 20-25ΜΒ.
Αντιθετα στο επιδημο setup με το Cobra,πρεπει να κανεις πολλαπλες εγκαταστασεις επισημων setup κλπ κλπ.
Με αποτελεσμα καποιοι να βαριουνται να το κανουν αφενως,κι αφετερου αν καποιος το κανει και στην τελευταια φαση,μετα απο αρκετες ωρες,του βγαλει καποιο λαθος και πρεπει να το ξανακανει απο την αρχη,λογικο ειναι να βαριεται και παλι!!!!
Οποτε ποια ειναι η λυση???????
Τη λυση μας την εδωσαν μεσα στα ματια μας οι Γαλλοι!!!
Σε εναν Installer εχουν ενσωματωσει ο,τι θελουν να πετανε-ολα τα patch,ρυθμισεις κλπ κλπ
Συνεπως χρειαζονται το original cd του Falcon και αυτον τον installer!!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!
Συνεπως.....προτεινω να προχωρησουμε κι εμεις στην λυση αυτη!!!!!
Οι γλωσσες προγραμματισμου που γνωριζω (FORTRAN,C) δεν επαρκουν οποτε θα προτεινα σε καποιον αλλο που εχει τις γνωσεις να το κανει!!!!!
Συνοπτικα,για να πεταξει καποιος στην ομαδα της e-HAF θα χρειαζεται:
Θα μου πειτε,θα ειναι ενα τεραστιο αρχειο...
Ε τι να κανουμε να πληρωσουμε και 5 euro σε ενα Inetrnet cafe να το κατεβασουμε....
Ή του το στελνω εγω με το ταχυδρομειο σε ενα CDακι!!
Ειναι απαραδεκτο να γινονται τετοια πραγματα στην e-HAF!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
Μια ομαδα ειμαστε!!!
Παρατηρησατε οτι απο τοτε που το A.F. μπηκε στην ομαδα χασαμε την ομονοια μας??????
Και δεν με απασχολει στο ελαχιστο το multiplayer και τα αλλα
Θελω οταν μπαινω,να μπαινω και να γουσταρω και να βλεπω φιλους-γιατι μεσα απο αυτην την ομαδα ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΟΥΣ που τους αγαπαω!!!
Και δεν με απασχολει τι setup θα πεταξουν!!!!!!!
Δεν ειμαι admin αλλα σαν ατομο και σαν μελος αυτης της ομαδας δεν ανεχομαι τετοια πραγματα!!!
ΥΓ:Συγνωμη για την τελευταια εκρηξη,αλλα ξεκινησα να γραφω ηρεμος και σκεπτομενος τι γινεται μου την εδωσε...