Μεταφρασμενο AF Manual
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Μεταφρασμενο AF Manual
Απ'οτι ειδα υπαρχει μεταφρασμενο το AF manual.Μπορει καποιος να μου πει που θα το βρω;
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
-
Επισκέπτης
PainkiLer έγραψε:Οταν με το καλο το βγαλουν ας το δωσουν και σε μας μπας και καταλαβουμε τιποτα.(εχω προσπαθησει να κανω landing,απειρες φορες, και δεν μπορω με τιποτα να σβησω τον κινητηρα.Πεφτω ολο πανω σε κτιρια!!!)
Να σβήσεις κινητήρα???
Ενδιαφέρον!!
Κάτι μου λέει οτι είσαι έτοιμος για εκπαίδευση???
Δημήτρης
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Ναι - ναι ...
κάτι τέτοια ψάχνει η Lead Persuit και κάνει "κρα"!
Μετά θα πρέπει να πάρετε άδεια Τίμο για να κάνετε καμιά διόρθωση..
Για να μη σου πω ότι θα σε τρέχουνε και στα δικαστήρια!
Να σου πω, να πα΄ να γ/νε, μην τους το δώσεις, να μείνει στην e-HAF και σε όποιον φίλο ενδιαφέρεται..
...κερατάδες...
Μα, το να σιγοντάρουμε μια εταιρεία που εκμεταλεύεται καταστάσεις είναι σαν να συμφωνούμε με αυτό.
Εγώ δεν θα ήθελα η παγκόσμια κοινότητα του φάλκον να λέει κακά λόγια για την ομάδα
και για την Ελλάδα.. βάλαμε και λινκ μας στη σελίδα τους..
(καλά πως τα πήρα τώρα έτσι απότομα.. Βρε ουστ!)
κάτι τέτοια ψάχνει η Lead Persuit και κάνει "κρα"!
Μετά θα πρέπει να πάρετε άδεια Τίμο για να κάνετε καμιά διόρθωση..
Για να μη σου πω ότι θα σε τρέχουνε και στα δικαστήρια!
Να σου πω, να πα΄ να γ/νε, μην τους το δώσεις, να μείνει στην e-HAF και σε όποιον φίλο ενδιαφέρεται..
...κερατάδες...
Μα, το να σιγοντάρουμε μια εταιρεία που εκμεταλεύεται καταστάσεις είναι σαν να συμφωνούμε με αυτό.
Εγώ δεν θα ήθελα η παγκόσμια κοινότητα του φάλκον να λέει κακά λόγια για την ομάδα
και για την Ελλάδα.. βάλαμε και λινκ μας στη σελίδα τους..
(καλά πως τα πήρα τώρα έτσι απότομα.. Βρε ουστ!)

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

παναγιωτη αυτοι πουεχουν αναλαβει τη μεταφραση λογικα εχουν αποδεχτει ενα disclaimer που λεει τους ορουσ χρησης του πρωτοτυπου αγγλικου μανουαλ.Αλλωστε καθε χρηστης που αγοραζει το παιχνιδι το αποδεχεται.Αν δεν εχουν αποδεχτει κατι τετοιο αλλα εργαζονται μονοι χωρις την αδεια της εταιριας τοτε φυσικα αυτο θα μεινει εντος ομαδας, διαφορετικα η ιδια η εταιρια μπορει να προβει σε μηνυσεις η και εγω δε ξερω τι.μπορει φυσικα η εταιρια να το ζητησει στο τελος στο τζαμπε η με ανταλλαγμα να μας κανει μεγαλυτερη διαφημιση στο επομενο προτζεκτ της.
Δεν ειμαι στην ομαδα μεταφρασης αλλα γενικα υπαρχουν παγιδες και διεξοδοι.
ΥΓ4. Ναρκοπεδιο...
ΥΓ5. Ταλλα 3 ΥΓ πουχα γραψει,τα σβησα...αλλη φορα.
Δεν ειμαι στην ομαδα μεταφρασης αλλα γενικα υπαρχουν παγιδες και διεξοδοι.
ΥΓ4. Ναρκοπεδιο...
ΥΓ5. Ταλλα 3 ΥΓ πουχα γραψει,τα σβησα...αλλη φορα.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

-
Επισκέπτης
Η lead pursuit μας εχει δώσει άδεια και για σκινς και για θέατρο, δεν την αφορά απο την στιγμή που είναι τοπικό.
Τι την νοιάζει αν εμείς βάλουμε σκινς στην Εικονική φλόγα για παράδειγμα...Αυτό δεν έχει κανένα παγκόσμιο distribution!!
To Greek manual σε τι θα επηρέαζε τις πωλήσεις τους?
Οι άνθρωποι έχουν πάρει ήδη βραβείο για το σιμ τους.
Δημήτρης