Διατήρηση Domain

Εδώ θα αναφέρουμε Νέα αλλα και Προβλήματα<br>
που αφορούν το Site και το Forum

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Διατήρηση Domain

Δημοσίευση από Anzac »

Καποιοι αγαπητοι συναδελφοι, πηραν την πρωτοβουλια και μαζεψαν ενα ποσο, το οποιο αντιστοιχει στα ετησια εξοδα λειτουργιας του domain μας της e-HAF.

Αν και δεν ζητησα καποια βοηθεια σε αυτο, ευχαριστω ΘΕΡΜΑ ολους τους εμπλεκομενους συναδελφους για την οικονομικη συμπαρασταση τους αυτη.

Να ειστε καλα ολοι και να ειμαστε παντα αγαπημενοι για να χαιρομαστε και να απολαμβανουμε το χομπυ μας σε ολο του το μεγαλειο...

Τιμος
e-HAF Admin
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Βγαίνω στην αναφορά παραπονούμενος κ.Δκτα !!!
Καλή κίνηση από τα παιδιά και τους αξίζουν πολλά μπράβο,αλλά θα ήθελα από την στιγμή που είχες κάποιο οικονομικό πρόβλημα στην διατήρηση του site, να μην ντρεπόσουν και να μας το έλεγες στο forum ώστε να βοηθήσουν και άλλοι και όχι μόνο αυτοί που έδωσαν χρήματα. Αν το ήξερα θα έδινα και εγώ. Από τους 70-80 ενεργούς χρήστες αν έδιναν από 5-10ε ο καθένας δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα.Γιατί Τίμο είναι το hobby όλων μας και επίσης δεν είναι ντροπή να εξέθετες το πρόβλημα αφού η συμπαράσταση όλων μας θα ήταν δεδομένη.
Αυτά. :D :D
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Σωστος...εγω τα εψαλα στον αρμοδιο φορεα.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Scorpion

Δημοσίευση από Scorpion »

egw sou xa pei timo oti perimena na mou steileis logariasmo mono apo sena perimenw tetoies apofaseis opws egine kai me ton server sorry alla ama to leges tha proseferan pio polloi na to xeis sto nou sou gia thn epomenh fora den einai ntroph na ekanes ena post me ayto to thema next time
Απάντηση