Πρόταση αλλαγής του ΤΕΑΜSPEAK στον ALTERNATE
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Επισκέπτης
Πρόταση αλλαγής του ΤΕΑΜSPEAK στον ALTERNATE
Θέλω να κάνω μία πρόταση για την καλύτερη/αποκατασταση λειτουργίας του Cobra στο Multiplayer.
Σήμερα θα κάνω δοκιμή στον δικό μου υπολογιστή το Ventrilo.
To οποίο και μπορείτε να βρείτε στο www.ventrilo.com
Από ότι δίχνει είναι ικανο για πολλά πράγματα και αρκετα ελαφρυ όσον αφορά τα resources του Server.
Μία πρωτη δοκιμή στο γραφείο (αμα με παρει το αφεντικό χαμπαρι!!!!) έδιξε πολύ καλά στοιχεία.
Θα ήθελα τα σχολια σας
Γιώργος ο "αφεντικά μια μελέτη γραφω, δεν παιζω με αεροπλανακια" ΤΗΑΝΑΤΟS
Σήμερα θα κάνω δοκιμή στον δικό μου υπολογιστή το Ventrilo.
To οποίο και μπορείτε να βρείτε στο www.ventrilo.com
Από ότι δίχνει είναι ικανο για πολλά πράγματα και αρκετα ελαφρυ όσον αφορά τα resources του Server.
Μία πρωτη δοκιμή στο γραφείο (αμα με παρει το αφεντικό χαμπαρι!!!!) έδιξε πολύ καλά στοιχεία.
Θα ήθελα τα σχολια σας
Γιώργος ο "αφεντικά μια μελέτη γραφω, δεν παιζω με αεροπλανακια" ΤΗΑΝΑΤΟS
-
Επισκέπτης
ΡΕ ΑΧΑΪΡΕΥΤΕ!!! Εμεις σε πλερωνουμε να δουλευεις κι εσυ παιζεις με τα βρωμο-αεροπλανακια σου!!!!
ΝΤΡΟΠΗ!!
Μου ειπαν οτι ενω επρεπε να εργαζεσαι σκληρα, σε ακουσανε απο τα διπλανα γραφεια να λες "Ενα -Δυο, Ενα-Δυο - πως με ακους?? Εγω 5 στα 5" και κατι αλλα ακαταληπτα.
ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΩ ΑΚΟΥΣ??? Να γινοσουνα Ικαρος αν ειχες @@. Τι ηρθες εδω να κανεις? Χαραμοφαη, τεμπελη, αλλα δεν φταις εσυ, φταιω 'γω που σε ανεχομαι αντι να σε απολυσω να πας να πουλας λεμονια στην λαχαναγορα.
Ου να μου χαθεις κοπροσκυλο.
Υ.Γ. Καλη η ιδεα σου. Θα μπω σημερα να τεσταρισουμε.
Αντε παω τωρα γιατι ερχεται ο boss

ΝΤΡΟΠΗ!!
Μου ειπαν οτι ενω επρεπε να εργαζεσαι σκληρα, σε ακουσανε απο τα διπλανα γραφεια να λες "Ενα -Δυο, Ενα-Δυο - πως με ακους?? Εγω 5 στα 5" και κατι αλλα ακαταληπτα.
ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΩ ΑΚΟΥΣ??? Να γινοσουνα Ικαρος αν ειχες @@. Τι ηρθες εδω να κανεις? Χαραμοφαη, τεμπελη, αλλα δεν φταις εσυ, φταιω 'γω που σε ανεχομαι αντι να σε απολυσω να πας να πουλας λεμονια στην λαχαναγορα.
Ου να μου χαθεις κοπροσκυλο.
Υ.Γ. Καλη η ιδεα σου. Θα μπω σημερα να τεσταρισουμε.
Αντε παω τωρα γιατι ερχεται ο boss