Falcon kai AWACS
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Falcon kai AWACS
Δεν ήξερα πού να σηκώσω το post και έτσι το έβαλα εδώ.....
Υπάρχει η δυνατότητα, στις όποιες πτήσεις γίνονται επάνω στον server, να σηκώνεται και ένας AWACS server για να χαζεύουμε οι περίεργοι??????
Επίσης, σε ποιές πόρτες παίζει για να κάνω ένα πείραμα?????
Υπάρχει η δυνατότητα, στις όποιες πτήσεις γίνονται επάνω στον server, να σηκώνεται και ένας AWACS server για να χαζεύουμε οι περίεργοι??????
Επίσης, σε ποιές πόρτες παίζει για να κάνω ένα πείραμα?????
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!

Το μόνο που πρέπει να γίνεται από αυτόν που σηκώνει την αποστολή ειναι να τρέχει το AISPY πριν ανοίξει το Falcon και να βάζει στη θέση της διεύθυνσης το 213.5.17.217 (του SQSERVER) και μετά να πατήσει connect.
Απο εκεί και πέρα αν συνδεθείς με το F4AWACS στην ίδια διεύθυνση (του SQSERVER) θα έχεις εικόνα.
Απο εκεί και πέρα αν συνδεθείς με το F4AWACS στην ίδια διεύθυνση (του SQSERVER) θα έχεις εικόνα.
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO

391 SQ Pilot
315 SQ CO
Αχα,
Εαν κάνω ας πουμε εγώ host, και τρέχω παράλληλα το AwacsServer θα πρέπει να έχω και το AISpy? Και ποια πόρτα ανοίγω στο routeraki?
Υπάρχει τέτοια επιλογή για τον server? Δηλαδή στις εβδομαδιαίες αποστολές
υπάρχει η δυνατότητα για να χαζεύουμε οι "trainees" ας πούμε όλο το τακτικό πακέτο? Έχουμε μεν δυνότητα audio αλλά θα είχε περισσότερο ενδιαφέρων πιστεύω εαν τους βλέπαμε κιόλας (χωρίς να επιβαρύνουμε τον όποιο server φυσικά)......
Εαν κάνω ας πουμε εγώ host, και τρέχω παράλληλα το AwacsServer θα πρέπει να έχω και το AISpy? Και ποια πόρτα ανοίγω στο routeraki?
Υπάρχει τέτοια επιλογή για τον server? Δηλαδή στις εβδομαδιαίες αποστολές
υπάρχει η δυνατότητα για να χαζεύουμε οι "trainees" ας πούμε όλο το τακτικό πακέτο? Έχουμε μεν δυνότητα audio αλλά θα είχε περισσότερο ενδιαφέρων πιστεύω εαν τους βλέπαμε κιόλας (χωρίς να επιβαρύνουμε τον όποιο server φυσικά)......
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!