e-HAF & Αρχάγγελος 2005

Συναντήσεις και Events της ομάδας μας
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

e-HAF & Αρχάγγελος 2005

Δημοσίευση από Anzac »

παιδια, θα παμε οργανωμενα ως ομαδα στον Αρχαγγελο ή χυμα στο κυμα ?

λιγο off-topic αλλα καπου ακουσα στην Σολωνος-Αθηνα υπαρχουν μαγαζια που κανουν μπλουζες
αν ειναι και προλαβουμε να κανουμε e-haf μπλουζακια.....
(Α ΡΕ ΒΑΡΟΝΕ μου εχεις δεσει τα χερια μπαγασα.........)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 13 Νοέμ 2007, 09:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

εγώ πάντως θα έχω εγκατασταθεί στην Τανάγρα το Π-Σ-Κ...
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

kongrigo έγραψε:εγώ πάντως θα έχω εγκατασταθεί στην Τανάγρα το Π-Σ-Κ...
εχεις τροχοσπιτο ?
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Slick

Δημοσίευση από Slick »

Οργανωμένα καλύτερα! Να φανεί και η ομάδα.
Από εδώ θα κατέβω σίγουρα εγώ και ελπίζω να παρασύρω μαζί μου Jester kai Τhundercats! :lol:
Εικόνα
"Εχωμεν δε και ψυχάς συν τοις θεοίς αμείνονας"
Ξενοφώντος, Κύρου Ανάβαση
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

εγω βλεπω να κατεβαινω σαββατο και να μενω για τη κυριακη που θα κορυφωθουν οι εκδηλωσεις.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
atsalis_p
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από atsalis_p »

Σαν ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ! ! !

Έχω κανονήσει ήδη άδεια, θα είμαι εκεί όλες τις μέρες...
Εικόνα
ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

Εικόνα
mmaker

Δημοσίευση από mmaker »

Και γω προτείνω σαν ομάδα.
Αυτό με τις μπλούζες ωραίο,αλλά 3 μέρες την ίδια μπλούζα? :lol:
Έπίσης θα πρέπει να φεύγουμε πολύ πρωί για να βγάλουμε ποιο άνετα τις φωτογραφίες μας.
Μια συννενόηση ως προς την φωτογράφηση (να μην βγάλουμε όλοι τα ίδια θέματα για εξοικονόμηση μπαταρίας) καθώς και να μην πάμε πάρα πολλά αμάξια/μηχανάκια,θα ήταν καλό να γίνει.Θα πρέπει επίσης, να έχουμε κάποια κινητά παιδιών και να έχουμε συγκεκριμένο σημείο συνάντησης της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

mmaker έγραψε:Και γω προτείνω σαν ομάδα.
Αυτό με τις μπλούζες ωραίο,αλλά 3 μέρες την ίδια μπλούζα? :lol:
Έπίσης θα πρέπει να φεύγουμε πολύ πρωί για να βγάλουμε ποιο άνετα τις φωτογραφίες μας.
Μια συννενόηση ως προς την φωτογράφηση (να μην βγάλουμε όλοι τα ίδια θέματα για εξοικονόμηση μπαταρίας) καθώς και να μην πάμε πάρα πολλά αμάξια/μηχανάκια,θα ήταν καλό να γίνει.Θα πρέπει επίσης, να έχουμε κάποια κινητά παιδιών και να έχουμε συγκεκριμένο σημείο συνάντησης της ομάδας.
για το σημειο συναντησης ειναι λιγο δυσκολο να ξερεις απο τωρα που και πως
καθοτι αν κατσεις να περιμενεις στην πυλη ισως χασεις μια καλη θεση παρκινγκ πχ. και αν δεν ξερεις τοπογραφικα πως ειναι στημενα τα αφη και που, που να δωσεις ραντεβου ?

Γνωριζει τελικα κανεις κανα μαγαζι στη Σολωνος να κανει σταμπες σε μπλουζες????

Baron, ακομα περιμενω τα σηματα σε μεγαλυτερη αναλυση, το ειπα το ξαναλεω, αλλα δεν θα το ξαναπω !
e-HAF Admin
mmaker

Δημοσίευση από mmaker »

Anzac έγραψε:για το σημειο συναντησης ειναι λιγο δυσκολο να ξερεις απο τωρα που και πως
καθοτι αν κατσεις να περιμενεις στην πυλη ισως χασεις μια καλη θεση παρκινγκ πχ. και αν δεν ξερεις τοπογραφικα πως ειναι στημενα τα αφη και που, που να δωσεις ραντεβου ?!
Όταν θα ξεκινάμε από Αθήνα είναι λογικό να γίνει λίγο μπάχαλο.
Μιλάω για συνάντηση σε κάποιο συγκεκριμένο σημεία έξω ή μέσα στην Τανάγρα,αφού θα έχουμε παρκάρει(αν είναι πολύ νωρίς,μπορεί να βρούμε ακόμη και θέσεις ο ένας κοντά στον άλλον).
Φαντάσου ένα γκρουπ τουριστών όπου ξέρουν ένα σημείο συνάντησης καθώς και σε περίπτωση που χαθούμε στο πλήθος,να ξέρουμε ότι θα μαζευόμαστε σε κάποιο στάνταρ σημείο.Με αυτό τον τρόπο και με κάποια στάνταρ θέση για όλους,ακόμη και κάποια πράγματα(καρεκλάκια,τσάντες,κλπ) μπορούμε να αφήνουμε να προσέχει κάποιος που θα κάθεται να ξεκουραστεί...
Συνεπώς αφού βρεθούμε σε κάποιο σημείο,λογικά μέσα,και συγκεντρωθουμε,ορίζουμε και ένα στανταρ σημείο και μετά ελεύθεροι!!! :wink:
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kovamaniac »

Για οσους ερθουν απο ανωθεν της Θηβας μπορω εγω να παρω καποια ατομα.Τι εννοώ:Αν κατεβουν με τρενο απο Θεσ/νικη κατεβαινουν Θηβα και πηγαινουμε μαζι Αθηνα!!Αν θελουν φροντιζω και διαμονη!!
ΕικόναΕικόνα
Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
Άβαταρ μέλους
mechgr
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mechgr »

Ως group θα είναι πιο χαβαλετζίδικο και γουστόζικο το γεγονός - θα μπορεί να καλμάρει ο ένας τον άλλον (:!:) όταν αρχίσουν τα σκάφη "τα δικά τους":!::!::!:

Όποιος Αθηναίος σκοπεύει να πάει καί τις 3 μέρες ας βάλει μια φωνούλα........
Το μεταφορικό μου μέσω θα είναι unavailable......Βολεύομαι και σε μπαγκαζιέρα!!!!!! :) :) :) :)
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!
Εικόνα
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

αυτο που βλεπω ειναι να δηλωνουμε ποιοι θα παμε οποτε να βρουμε μια κοινη μερα να συναντηθουμε εκει.
οποτε πειτε ποια μερα θα πατε οσοι πατε κ θελετε να βρεθουμε!εγω για κυριακη το βλεπω.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mechgr
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mechgr »

Ας το αφήσουμε για μια εβδομάδα πρίν, οπότε και θα έχει βγεί πλέον στάνταρ πρόγραμμα πτήσεων......

Μια άποψη εκφέρω....
Σε απάντηση του Jester, εγώ τουλάχιστον από Παρασκευή και σκέφτομαι να πάρω και σκηνή μαζί :lol: :shock:
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!
Εικόνα
mmaker

Δημοσίευση από mmaker »

Γείτονα θα πάω και τις τρεις μέρες από πολύ νωρίς.Ιδιαίτερα την Παρασκευή θα είμαι με το που ανοίξει για ευκολοτερες φωτό.
Επειδή περιμένω απάντηση από κάποια παιδιά,θα σου πω αν είναι να πάμε παρεούλα.
Πλάκα στην πλάκα το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για να αράξουμε το βράδυ... :lol:
Άβαταρ μέλους
pavloudis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pavloudis »

κυριοι εγω μπορει να ξεκινησω παρασκευη απο εβρο και να ειμαι εκει σαββατο αρα μαλον θα σας δω εκει......ΕΚΤΟΣ εαν μου δανεισει κανα καλο παιδι της e-haf ενα ''γερακι'' και πετεχτω παρασκευη σε λιγα δευτερα στην ταναγρα....χαχαχαχαχααχαχααααααααααααααααα :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Κρυο χιουμορ εεε :?:
PAVLOUDIS
Κλειδωμένο