e-HAF & Αρχάγγελος 2005
e-HAF & Αρχάγγελος 2005
παιδια, θα παμε οργανωμενα ως ομαδα στον Αρχαγγελο ή χυμα στο κυμα ?
λιγο off-topic αλλα καπου ακουσα στην Σολωνος-Αθηνα υπαρχουν μαγαζια που κανουν μπλουζες
αν ειναι και προλαβουμε να κανουμε e-haf μπλουζακια.....
(Α ΡΕ ΒΑΡΟΝΕ μου εχεις δεσει τα χερια μπαγασα.........)
λιγο off-topic αλλα καπου ακουσα στην Σολωνος-Αθηνα υπαρχουν μαγαζια που κανουν μπλουζες
αν ειναι και προλαβουμε να κανουμε e-haf μπλουζακια.....
(Α ΡΕ ΒΑΡΟΝΕ μου εχεις δεσει τα χερια μπαγασα.........)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 13 Νοέμ 2007, 09:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
Και γω προτείνω σαν ομάδα.
Αυτό με τις μπλούζες ωραίο,αλλά 3 μέρες την ίδια μπλούζα?
Έπίσης θα πρέπει να φεύγουμε πολύ πρωί για να βγάλουμε ποιο άνετα τις φωτογραφίες μας.
Μια συννενόηση ως προς την φωτογράφηση (να μην βγάλουμε όλοι τα ίδια θέματα για εξοικονόμηση μπαταρίας) καθώς και να μην πάμε πάρα πολλά αμάξια/μηχανάκια,θα ήταν καλό να γίνει.Θα πρέπει επίσης, να έχουμε κάποια κινητά παιδιών και να έχουμε συγκεκριμένο σημείο συνάντησης της ομάδας.
Αυτό με τις μπλούζες ωραίο,αλλά 3 μέρες την ίδια μπλούζα?
Έπίσης θα πρέπει να φεύγουμε πολύ πρωί για να βγάλουμε ποιο άνετα τις φωτογραφίες μας.
Μια συννενόηση ως προς την φωτογράφηση (να μην βγάλουμε όλοι τα ίδια θέματα για εξοικονόμηση μπαταρίας) καθώς και να μην πάμε πάρα πολλά αμάξια/μηχανάκια,θα ήταν καλό να γίνει.Θα πρέπει επίσης, να έχουμε κάποια κινητά παιδιών και να έχουμε συγκεκριμένο σημείο συνάντησης της ομάδας.
για το σημειο συναντησης ειναι λιγο δυσκολο να ξερεις απο τωρα που και πωςmmaker έγραψε:Και γω προτείνω σαν ομάδα.
Αυτό με τις μπλούζες ωραίο,αλλά 3 μέρες την ίδια μπλούζα?![]()
καθοτι αν κατσεις να περιμενεις στην πυλη ισως χασεις μια καλη θεση παρκινγκ πχ. και αν δεν ξερεις τοπογραφικα πως ειναι στημενα τα αφη και που, που να δωσεις ραντεβου ?
Γνωριζει τελικα κανεις κανα μαγαζι στη Σολωνος να κανει σταμπες σε μπλουζες????
Baron, ακομα περιμενω τα σηματα σε μεγαλυτερη αναλυση, το ειπα το ξαναλεω, αλλα δεν θα το ξαναπω !
e-HAF Admin
Όταν θα ξεκινάμε από Αθήνα είναι λογικό να γίνει λίγο μπάχαλο.Anzac έγραψε:για το σημειο συναντησης ειναι λιγο δυσκολο να ξερεις απο τωρα που και πως
καθοτι αν κατσεις να περιμενεις στην πυλη ισως χασεις μια καλη θεση παρκινγκ πχ. και αν δεν ξερεις τοπογραφικα πως ειναι στημενα τα αφη και που, που να δωσεις ραντεβου ?!
Μιλάω για συνάντηση σε κάποιο συγκεκριμένο σημεία έξω ή μέσα στην Τανάγρα,αφού θα έχουμε παρκάρει(αν είναι πολύ νωρίς,μπορεί να βρούμε ακόμη και θέσεις ο ένας κοντά στον άλλον).
Φαντάσου ένα γκρουπ τουριστών όπου ξέρουν ένα σημείο συνάντησης καθώς και σε περίπτωση που χαθούμε στο πλήθος,να ξέρουμε ότι θα μαζευόμαστε σε κάποιο στάνταρ σημείο.Με αυτό τον τρόπο και με κάποια στάνταρ θέση για όλους,ακόμη και κάποια πράγματα(καρεκλάκια,τσάντες,κλπ) μπορούμε να αφήνουμε να προσέχει κάποιος που θα κάθεται να ξεκουραστεί...
Συνεπώς αφού βρεθούμε σε κάποιο σημείο,λογικά μέσα,και συγκεντρωθουμε,ορίζουμε και ένα στανταρ σημείο και μετά ελεύθεροι!!!
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Ως group θα είναι πιο χαβαλετζίδικο και γουστόζικο το γεγονός - θα μπορεί να καλμάρει ο ένας τον άλλον (:!:) όταν αρχίσουν τα σκάφη "τα δικά τους":!::!::!:
Όποιος Αθηναίος σκοπεύει να πάει καί τις 3 μέρες ας βάλει μια φωνούλα........
Το μεταφορικό μου μέσω θα είναι unavailable......Βολεύομαι και σε μπαγκαζιέρα!!!!!!

Όποιος Αθηναίος σκοπεύει να πάει καί τις 3 μέρες ας βάλει μια φωνούλα........
Το μεταφορικό μου μέσω θα είναι unavailable......Βολεύομαι και σε μπαγκαζιέρα!!!!!!
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!

αυτο που βλεπω ειναι να δηλωνουμε ποιοι θα παμε οποτε να βρουμε μια κοινη μερα να συναντηθουμε εκει.
οποτε πειτε ποια μερα θα πατε οσοι πατε κ θελετε να βρεθουμε!εγω για κυριακη το βλεπω.
οποτε πειτε ποια μερα θα πατε οσοι πατε κ θελετε να βρεθουμε!εγω για κυριακη το βλεπω.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]