ΣTO THREAD ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ενω το τελευταιο ποστ ειναι στη σελιδα 25 το φορουμ βγαζει σελιδα 25 απο 26 λες και εχει 26 σελιδες το THREAD ενω στην πραγματικοτητα εχει 25.εχει ξαναγινει αλλη μια φορα μονο στο ιδιο THREAD οταν παλι αλλαζε η σελιδα δλδ ενω το τελευταιο ποστ ηταν στη 24 σελιδα εβγαζε σελιδα 24 απο 25!
Το εχω παρατηρησει μονο στο συκεκριμενο THREAD το φαινομενο.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Έχει ξανασυμβεί σε μένα όταν έσβησα ένα νέο μύνημά μου το οποίο ήταν το πρώτο στη 2η σελίδα. Έτσι ενώ νόμιζε ότι υπήρχε νέα σελίδα με νέο μύνημα όταν πήγαινες σε συτή σου έλεγε ότι δεν υπάρχει νέα δημοσίευση.
Αυτό σταμάτησε με το επόμενο post που έγινε από κάποιον άλλον.
Παρόμοιο πρόβλημα είχε εμφανιστεί σε ένα άλλο forum που πόσταρα,και απ ότι μου είπαν,οφείλονταν σε πρόβλημα από back up όπου διαγράφηκαν ποστς,μένοντας όμως οι σελίδες ενεργές στα τόπικ.
Σε δικό μου τόπικ π.χ με 9 σελίδες είχε μόνο την πρώτη με 10 πόστς.Τα υπόλοιπα είχαν διαγραφεί.
nai mallon tha exi sbisti kapio threath me ton arithmo auto kai exi mini mesa stin database pou kanonika den epitrepete....kai gia auto bgazi auto to lathaki.....