Πιστα F1 στην Ελλαδα!
Συντονιστής: Διαχείριση
Πιστα F1 στην Ελλαδα!
λετε να γινει πραγματικοτητα;;
Σημερινο αρθρο στο contra.gr:
http://www.contra.gr/StoryDetail.aspx?ArticleID=56508
Σημερινο αρθρο στο contra.gr:
http://www.contra.gr/StoryDetail.aspx?ArticleID=56508
-
thundercat
-
Επισκέπτης
Κι άλλη;
Έχουμε τον Ορχομενό από το 1996, και το Ελληνικό από το 2002. Ήμαρτον πια... 10 μύρια χώρα είμαστε...
3 πίστες F-1 δε χωράνε...
Όταν θα πάψουν να με κοροϊδεύουν, ίσως να δώσω βάση. Επιτρέψτε μου να έχω άποψη. Ασχολούμαι με τα αυτοκινητιστικά θέματα παραπάνω από τη μισή μου ζωή (από 10 χρονών και δόξα στο Θεό είμαι 25), ασχολήθηκα για ένα διάστημα με Α.Λ.Α. και έχω δει πάμπολλα τέτοια "άρθρα"...
Έχουμε τον Ορχομενό από το 1996, και το Ελληνικό από το 2002. Ήμαρτον πια... 10 μύρια χώρα είμαστε...
3 πίστες F-1 δε χωράνε...
Όταν θα πάψουν να με κοροϊδεύουν, ίσως να δώσω βάση. Επιτρέψτε μου να έχω άποψη. Ασχολούμαι με τα αυτοκινητιστικά θέματα παραπάνω από τη μισή μου ζωή (από 10 χρονών και δόξα στο Θεό είμαι 25), ασχολήθηκα για ένα διάστημα με Α.Λ.Α. και έχω δει πάμπολλα τέτοια "άρθρα"...
-
Baron-Rojo
Kathe xrono ta idia akougontai.
Bebaia fetos exei kai i Tourkia Grand Prix kai mas pirazei ligaki e???
Pantws sumfwnw me to arthro gia ton tourismo.
Twra den xerw an mas sunferei na ftiaxoume pista. Isws ta exoda na einai ligotera apo ta esoda.
PS:Oi uparxontes pistes nomizw oti tha xriastoun arketi tropopoihsi gia na mporoun na exoun tis prodiagrafes mias pistas F-1
Twra den xerw an mas sunferei na ftiaxoume pista. Isws ta exoda na einai ligotera apo ta esoda.
PS:Oi uparxontes pistes nomizw oti tha xriastoun arketi tropopoihsi gia na mporoun na exoun tis prodiagrafes mias pistas F-1

-
thundercat
μα γιατι δεν κανουν f1 στην Τριπολη ?Icarus έγραψε:Kathe xrono ta idia akougontai.
δεν τους αρεσει ι πιστα εκει ?
e-HAF Admin
Για ποιον τουρισμο μιλας ?Icarus έγραψε:Kathe xrono ta idia akougontai.
για τον Τουρισμο του στυλ "σου παιρνω και τα σωβρακα" ???????
τις επιπτωσεις απο τις γκαφες τις προηγουμενης αλλα και των προηγουμενων χρονων θα τις λουστουνε στο κεφαλι ολοι οι υπευθυνοι
.......και εμεις με την σειρα μας θα λεμε πως φταιει η Τουρκια....γιατι ειχε την F1
Εχουμε γινει ποιο ακριβοι και απο το Λονδινο
Καλυτερα μας συμφερει να παμε Ιταλια για διακοπες παρα να πας σε οποιοδηποτε Ελληνικο Νησι
Γουσταρω.................
Για να τους δουμε να τρεχουνε αυτο το καλοκαιρι
Για να δουμε τις τιμες χαβιαρι σε τι επιπεδο θα φτασουν φετος
e-HAF Admin
Nai re Niko kai einai mono 3 meres ton xronowinder έγραψε:ρε τίμο την πίστα την φτιάχνεις μια φορά και αν είναι καλή την κρατάς για 20 χρόνια και βάλε να πούμε.... καμία σχέση με ολυμπιακούς!! Άσε που χωράνε 100.000 κόσμο. 3 ολυμπιακά στάδια δηλαδή... ξαναλέω απο οικονομικής πλευράς είναι η καλύτερη επιλογή...