Welcome και απο μένα φίλε
Σου προτείνω να εγκαταστήσεις και το επίσημο setup μας αν μπορείς μιας και το allied το έχει φάει η μαύρη γη τον τελευταίο καιρό.
Μαντεύω οτι τα επόμενα ποστ θα είναι γεμάτα λινκς και οδηγίες για το που πρέπει να πας και τι ακριβώς να κάνεις..
kostas225 έγραψε:Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα!
Είπα allied γιατί το εχω δουλέψει αρκετά και το ξέρω αλλά σκοπός είναι το online οπότε ακούω προτάσεις!!!
Το επίσημο setup που χρησιμοποιούμε για online πτήσεις, ανήκει και αυτό στην οικογένεια falcon. Οπότε αν ξέρεις το allied είναι σχετικά εύκολη η προσαρμογή.
Καλώς ήρθες κώστα. Το allied force είναι το εναλλακτικό setup της e-haf μιας και υστερεί αρκετά σε επιδόσεις και ρεαλισμό σε σχέση με το Open Falcon που χρησιμοποιούμε. Οδηγίες θα βρεις στο link στο πάνω μέρος της σελίδας που λέει Επίσημα Setup. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια ποστάρεις στο ανάλογο thread ή μπαίνεις στο teamspeak τις e-haf όπου πίστεψε με σίγουρα θα σε βοηθήσει κάποιος.
Μήπως μπορεί καποιος να μου στειλει κωδικους teamspeak ή να στειλω πμ σε καποιον που μπορει να βοηθησει λιγο με το setup?
Εχω προβληματα με την εγκατασταση!