ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ

Καλωσόρισμα απο νέα μέλη και ευχές γενικά

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
THERY

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ

Δημοσίευση από THERY »

Καλησπέρα σας,
Είμαι ενθουσιασμένος. :D

Χαίρομαι που βλέπω το site τόσο καλά οργανομένο.
:clap:
Συγχαρητήρια!!!

Ανυπομονώ να φτάσω στην πτήση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Γνωρίζω εντελώς επιφανειακά τους χειρισμούς του α/φους και έχω ήδη εγκατεστημένο το Falcon 4.0.

Θα ήθελα την βοήθεια των εμπειρώτερων στο να με κατευθύνουν σωστά στην επιλογή των προγραμμάτων που απαιτούνται αλλά και του hardware εξοπλισμού.

Στην διάθεσή σας για οδηγίες και κατευθύνσεις.

Με τιμά που πλέον θα είμαι μέλος στην παρέα σας και χαίρομαι γι΄αυτό.

Καλώς σας βρήκα :salute:
tageas
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tageas »

Γεια σου φίλε καλως ήρθες.
condor

Re: ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ

Δημοσίευση από condor »

THERY έγραψε:[...]
Ανυπομονώ να φτάσω στην πτήση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Γνωρίζω εντελώς επιφανειακά τους χειρισμούς του α/φους και έχω ήδη εγκατεστημένο το Falcon 4.0.
Θα ήθελα την βοήθεια των εμπειρώτερων στο να με κατευθύνουν σωστά στην επιλογή των προγραμμάτων που απαιτούνται αλλά και του hardware εξοπλισμού.
Στην διάθεσή σας για οδηγίες και κατευθύνσεις.
Με τιμά που πλέον θα είμαι μέλος στην παρέα σας και χαίρομαι γι΄αυτό.
Καλώς σας βρήκα :salute:
καλως ηρθες φιλε κ ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια
Δεν ξερω ποιο Falcon εχεις καθως κυκλοφορουν διαφορες εκδοσεις..
Στην e-HAF πεταμε με OF 4.7 + Aegean [περιπου 2GB σε ενα εκτελεσιμο αρχειο] (θα το βρεις στα επισημα setup), απο hardware δεν εχει μεγαλες απαιτισεις σε ισχυ ή γραφικα αλλα δεν μπορω να σου πω κατι συγκεκριμενο αν αυτο θες.. (πες μας τι μηχανιμα εχεις για να δουμε.. [cpu/ram/vga λειτουργικο..]
τωρα στο θεμα των χειριστιριων αυτα που προτιμαμε ειναι το X-52 της Saitek και το H.O.T.A.S. Cougar της thrustmaster που ειναι πιστο αντιγραφο του χειριστιριου του F-16, λεπτομεριες θα βρεις στην ενοτιτα e-ΜΣΧ του φορουμ
ελα να μας βρεις στο TeamSpeak να τα πουμε απο κοντα(ενα μικροφωνο θελει μονο) :wink:
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Condor, ξέχασες να αναφέρεις FAQ & Επίσημα Setup :)

Φίλε Thery, πες μας τίποτα για εσένα παραπάνω
e-HAF Admin
Loukas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Loukas »

Καλημέρα σε όλους.

Ονομάζομαι Λουκάς και γράφτηκα στο forum πριν μερικές ημέρες.

Συγχαρητήρια για τη προσπάθεια που κάνετε.

Φιλικά / Λουκάς
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Γειά σου Λουκά και καλώς όρισες. Ακολούθα τις οδηγίες που δόθηκαν και στον προηγούμενο συνάδελφο και εδώ είμαστε για τις απορίες σας.
e-HAF Admin
condor

Δημοσίευση από condor »

Anzac έγραψε:Condor, ξέχασες να αναφέρεις FAQ & Επίσημα Setup :)

Φίλε Thery, πες μας τίποτα για εσένα παραπάνω
Το FAQ ξέχασα.. :oops: Αν διαβάσεις το ποστ μου θα δεις ότι λέω για τα επίσημα Setup.. ;)

Λουκά καλώς ορισες, ότι password χρειαστείτε ζητήστε το ή από τον Anzac ή από εμένα με PM ;)
Εικόνα
Greg

Δημοσίευση από Greg »

Καλώς όρισες Λουκά.Σε περιμένουμε στο Teamspeak να λύσεις όσες απορίες έχεις :wink:
THERY

THERY πρός Condor και Anzac

Δημοσίευση από THERY »

Αγαπητοί e-συνάδελφοι,
Σας ευχαριστώ για τα καλά και ενθαρρυντικά σας λόγια. Ήδη έχω κατεβάσει και εκτυπώσει τις FAQ.Τις μελετάω και τις έχω σε πρώτη ζήτηση έτσι ώστε να μην ρωτάω αν κάτι ήδη αναφέρεται σε αυτές και να μην γίνομαι ,αν μη τι άλλο, κουραστικός.

Αναφερόμενος στην απάντηση-καθοδήγηση του Condor:
:arrow: 1. Έχω το παλιό Falcon 4.0 το οποίο ορισμένες φορές μου “κολλάει” ίσως γιατί δεν είναι το γνήσιο ή έχει γίνει κακή αντιγραφή στο CD.
Ερώτηση: Μήπως θα πρέπει να το απεγκαταστήσω και έπειτα να κάνω την νέα εγκατάστασή του Falcon 4.7+Αegian από τα επίσημα setup;
:arrow: 2. Ο Η/Υ που έχω αυτήν τη στιγμή είναι laptop. ACER 5613 Pentium dual core με 2GB μνήμη RAM και Windows Vista.H οθόνη είναι 14 ιντσών. :oops:
:arrow: 3. Σαν χειριστήριο έχω το sidewinder joystick της Microsoft. Έχει 8 πλήκτρα (εκ των οποίων τα 3 είναι στον αντίχειρα) και ένα mini throttle ενσωματωμένο στο κέντρο του.
Ερώτηση: Είναι αρκετό για τις πρώτες μου εκπαιδευτικές πτήσεις;
:arrow: 4. Σύντομα πρόκειται να αγοράσω ένα σετ ακουστικών με μικρόφωνο για τα team speak και όχι μόνο. Όσο για τα χειριστήρια σκοπεύω στο να αποκτήσω το HOTAS Cougar.

Αναφερόμενος στον Anzac:
Αν και σύντομα θα εμπλουτίσω με περισσότερα στοιχεία μου το προφίλ μου θα σου πω. Είμαι 31 ετών από την Πάτρα. Δουλεύω ως πωλητής σε επίσημο έμπορο αυτοκινήτων τα τελευταία 4 χρόνια. Αγαπώ την Π.Α και θα ήθελα να ήμουν πραγματικός χειριστής ενός μαχητικού α/φους. Η ζωή όμως μου τα έφερε έτσι που δεν τα κατάφερα. Όμως, Δόξα τω Θεώ που βρήκα τον τρόπο και τον χρόνο να ζήσω, μέσω της e-haf πλέον, αυτό που θα ήθελα να ζω στους ουρανούς της πατρίδας μας.
Με εκτίμηση “THERY”
:wink:
Άβαταρ μέλους
Σταυροφόρος

Δημοσίευση από Σταυροφόρος »

Λοιιιιπόν...

1. Θα το απεγκαταστήσεις, θα καθαρίσεις τη registry* και θα κατεβάσεις το One-Click Installer από τα επίσημα Set Up. Θα το τρέξεις και θα είσαι έτοιμος
2. Χμμ... Σε αυτό ας βοηθήσει κάποιος άλλος...
3. Μια χαρά είναι, δεδομένου ότι εγώ πέταγα με αυτό και είχα σημειώσει μερικά kills. :lol: :wink:

*Μόλις κάνεις την απεγκατάσταση ακολουθείς τις παρακάτω οδηγίες για να καθαρίσεις τη registry.
Εάν έχετε ήδη FreeFalcon4 ή Cobra ή οποιαδήποτε έκδοση Falcon που να βασίζεται στο Original Falcon 4.0 CD, και θέλετε να κάνετε Clean Install του OpenFalcon 4.7, σβήστε τα ΟΛΑ.
(Προτού τα σβήσετε, εάν θέλετε, μεριμνήσετε να κρατήσετε back up το logbook σας. Βρίσκεται στο folder config στο root dir του Falcon. To σχετικό αρχείο φέρει το όνομα xxxx.lbk, όπου xxxx το callsign σας.)

Κάντε delete οποιοδήποτε setup του Falcon 4.0 χρησιμοποιείτε ήδη (Uninstall & Folder Delete). Σβήστε και οποιαδήποτε registries αρχεία υπάρχουν από προηγούμενα setup του Falcon 4.0. Για να το κάνετε αυτό, κατεβάστε και τρέξτε το παρακάτω :
F4_RegCleanUp.zip

Εαν έχετε εγκατεστημένο το Falcon 4 Allied Force, δεν χρειάζεται να το σβήσετε, γιατί χρησιμοποιεί διαφορετικά registries και installation folder. Μπορείτε δηλαδή να πετάτε και με Allied Force, ανεξάρτητα του OF

Τα λέμε στους (ε)ουρανούς. :wink:
Εικόνα Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

2. Για το 2 το μονο που φοβάμε είναι τα vista και η ενσωματωμένη VGA. Τι τύπου VGA έχεις ; και πόσο shared memory τραβάει;

3. mini throttle ενσωματωμένο στο κέντρο του ; μήπως εννοείς στην άκρη αριστερά ;
e-HAF Admin
condor

Re: THERY πρός Condor και Anzac

Δημοσίευση από condor »

THERY έγραψε: :arrow: 3. Σαν χειριστήριο έχω το sidewinder joystick της Microsoft. Έχει 8 πλήκτρα (εκ των οποίων τα 3 είναι στον αντίχειρα) και ένα mini throttle ενσωματωμένο στο κέντρο του.
Ερώτηση: Είναι αρκετό για τις πρώτες μου εκπαιδευτικές πτήσεις;
μια χαρα ειναι εγω οταν μπηκα ειχα αυτο 1 hat 4 κουμπια(εκ των οποιων το 1 ηταν η σκανδαλη) και throttle :wink:
Εικόνα
ADHS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ADHS »

THERY, καλώς όρισες "σειρά".
Μακάρι να είχα τύχει τέτοιας υποδοχής όταν παρουσιάστηκα για την θητεία.
Με τόσο ενδιαφέρον και βοήθεια απο όλους εδώ της e-HAF δέν υπάρχει
περίπτωση να σου μείνει απορία ούτε παράπονο.
THERY

Δημοσίευση από THERY »

Σας ευχαριστώ όλους.

Είμαι στη δουλειά τώρα.
Το μεσημέρι θα έχω τον χρόνο να σας απαντήσω αναλυτικά και να κάνω τις ενέργειες που πρέπει στον Η/Υ για την νέα εγκατάσταση.
FAIL TO PREPAIR IS PREPAIRING TO FAIL
THERY

''THERY''...

Δημοσίευση από THERY »

Φίλoι Σταυροφόρε/Anzac/Condor/ADHS

:arrow: 1.Απεγκατέστησα ότι παλιό είχα και καθάρισα την registry στα επίσημα set up όμως εκεί λέει για κωδικούς που πρέπει να κάνω forward στο rooter μου. Εγώ όμως «κλέβω» σήμα από το rooter ενός γείτονα. :oops:
Μήπως πρέπει να περιμένω την δική μου σύνδεσή internet για να μην έχω πρόβλημα στο παιχνίδι; Τι λέτε να κάνω;
:arrow: 2.Δεν ξέρω τι τύπου VGA έχω και πόσο shared memory τραβάει άλλα αν εννοείς την οθόνη είναι 15.4” WXGA LCD(16ms). Πού μπορώ να δω αυτά που μου ζητάς; :? :?:
:arrow: 3.Το χειριστήριο που έχω είναι αυτό http://images.gittigidiyor.com/2072/Mic ... 1058_0.jpg
Στο παλιό Falcon 4.0 δεν είχα πρόβλημα με τον χειρισμό του α/φους αλλά δεν ξέρω τώρα με τα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις της e-haf αν θα έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο control stick.
Απάντηση