γεια χαρά νέος και εγώ με λένε βαγγέλη και θα ήθελα να ασχοληθώ λίγο βαθύτερα στο simulator από το να κόβω βόλτες και να κάνω αποπροσγειώσεις ελπίζω να μην σας κάνει κόπο να με βοηθήσετε στα πρώτα βήματα μου
ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα ακόμα δεν είμαι και πολύ έτοιμος λέω να αναβαθμίσω λίγο το game play μου με ένα νέο stick ζαχαρώνω το hotas cougar ευχαρίστως να ακούσω αρνητικά και θετικά σχόλια και τι έχετε να μου προτείνεται για ποδωστήρια ?
Καλημέρα φίλε και καλώς ήρθες. Θα σου πρότεινα να βάλεις το επίσημο σεταπ πρώτα, να έρθεις από το teamspeak να κάνουμε καμία απλή πτήση με ότι έχεις από χειριστήριο και εν το μεταξύ παίρνεις και Hotas.
ωραία είμαι στο laptop τώρα με το teamspeak τι γίνετε πως σας βρίσκω εκεί μέσα?πως πραγματοποιείται πτήσης έχετε κάποιο ωράριο συνάντησης sorry για τις ερώτησης αν έχουν αναφερθεί σε άλλο post
heli-division έγραψε:ωραία είμαι στο laptop τώρα με το teamspeak τι γίνετε πως σας βρίσκω εκεί μέσα?πως πραγματοποιείται πτήσης έχετε κάποιο ωράριο συνάντησης sorry για τις ερώτησης αν έχουν αναφερθεί σε άλλο post
Βασικά ξεκίνα με το FAQ μας για να πάρεις μια ιδέα απο τα βασικά.
Έπειτα στήνεις το απαραίτητο software σύμφωνα με τις οδηγίες μας.