Clawhammer έγραψε:Εγώ το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι όπως είπα και στον φίλο greg αν τελικά ασχοληθώ με την δημιουργία αυτού του video θέλω να ξέρετε ότι δεν προτίθεμαι απλώς να κάνω ένα κόψε-ράψε διάφορων κομματιών,να προσθέσω και μία μουσική και τέλος.Επειδή γνωρίζω και 3d studio max καθώς και Digital Fusion στο βιντεάκι έχω σκοπό να προσθέσω και διάφορα γραφικά και εφέ.Επίσης στο soundtrack θα γίνει επεξεργασία ώστε να ταιριάζει ανάλογα με τις σκηνές που θα φαίνονται την κάθε στιγμή.
Με λίγα λόγια δεν πρόκειται να γίνει ένα απλό editing αλλά κανονικό compositing όπου θα περιέχει βίντεο που θα έχετε τραβήξει,ηχητικά ντοκουμέντα και ίσως κάποιες φωτογραφίες ανάλογα με το direction που θα έχει το βιντεάκι.
Θέλω το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό ώστε να μπορεί να χρησιμοποηθεί για την προβολή της μοίρας μας τόσο εδώ όσο και έξω.
Αν συμφωνείτε και θέλετε ευχαρίστως να αναλάβω αυτό το έργο.
αν χρειαστείς βοήθεια σε κάποιο μέρος του production, pm σε μένα (avid,premiere,after effects)
**αυτό που λέει ο greg στην αρχή για fraps/compression/upload στον ftp
δεν νομίζω οτι μπορεί να βοηθήσει και πολύ, καθώς θα σκοτώσει την ομοιογένεια ,αφού ο καθένας θα τα συμπιέσει όπως νομίζει για να τα ανεβάσει (άλλο crop, άλλο frame rate, άλλη ανάλυση, αχταρμάς)