http://www.eurofighter.gr/

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
RunnerBaylisstic

http://www.eurofighter.gr/

Δημοσίευση από RunnerBaylisstic »

http://www.eurofighter.gr/1024/gr/Homepage.html

πιθανοτατα να την ξερετε την σελιδα, η να εχει ξαναμπει, οποτε εαν συμβαινει κατι τετοιο, μπορει να το σβησει το ποστ ο anzac... :P

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 10_arp.jpg

ευελπιστω να κανουμε το σωστο και κατα την αγορα μαχητικων να μην αφησουμε εξω το κατεμε (αλλα και πολλων ειδικων) πιο συγχρονο και ικανο αναχαιτιστικο της εποχης μας (μετα το F-22), και ευρωπαικο, πολυ βασικο.

-----------------------------------------------------------------------------

υγ: ασχετο, εχω ορεξη για Super EF2000 για WIN95 της DID, εχω εκατονταδες ωρες πτησης με το συγκεκριμενο απιθανο-καταπληκτικο simulator απο οταν ηδη βγηκε στην αγορα, το εχω αγορασει original με ελληνικο manual, δεν εχει γινει βαρετο ποτε τοσα χρονια, τρομερη δουλεια, κριμα που δεν εχει βγει μια εξελιγμενη εκδοση του με υποστηριξη καρτων γραφικων και επεξεργαστων, windows xp κλπ....
το εχω ξαναεγκαταστησει αλλα παει πολυ γρηγορα στον Celeron 2.4ghz, εχω βρει κατι slowdown cpu speed προγραμματα, αλλα κανουν κομπιασματα κατα το gaming, "τσιμπιματα" δηλαδη, δεν υπαρχει σταθερη ροη στην ταχυτητα του επεξεργαστη, γνωριζει κανεις κανενα καλο τετοιο προγραμμα?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

εγώ το cpukiller γνωρίζω
e-HAF Admin
Phantomphlyer

Δημοσίευση από Phantomphlyer »

Δεν λεω...καλο το eurofighter, αλλα το θεμα ειναι οτι οι Ευρωπαιοι θελουν να ξεφορτωθουν, πασαροντας μας, τα α/φη απο τα πρωτα Tranches τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με τα τελευταια eurofighters...υπολοιπονται μαχητικων δυνατοτητων...οποτε θελει προσοχη!
ΕικόναΕικόνα
RunnerBaylisstic

Phantomphlyer έγραψε:Δεν λεω...καλο το eurofighter, αλλα το θεμα ειναι οτι οι Ευρωπαιοι θελουν να ξεφορτωθουν, πασαροντας μας, τα α/φη απο τα πρωτα Tranches τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με τα τελευταια eurofighters...υπολοιπονται μαχητικων δυνατοτητων...οποτε θελει προσοχη!
Αυτο ειναι αλλη υποθεση, αλλα σιγουρα εχεις δικιο στην προσοχη, σε ολα τα πραγματα θελει προσοχη, ποσες φορες στο παρελθον δεν εχουμε φορτωθει "αχρηστο" εξοπλισμο, χωρις τα απαραιτητα η τελευταιας γενιας περιφεριακα...

ειναι να μην πεσουμε σε καμια προδοσια παλι... :roll:
Εικόνα
Jojo
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Jojo »

Νομίζω ότι πιέζουμε κατευθείαν για παραλαβή T3, και ας παραδοθούν αργότερα!
Γιώργος
RunnerBaylisstic

Corsair έγραψε:Νομίζω ότι πιέζουμε κατευθείαν για παραλαβή T3, και ας παραδοθούν αργότερα!
Θα ειναι (ετσι πιστευω) λαθος οτιδηποτε λιγοτερο απο Tranche 3, επιβαλεται η τεχνολογια Caesar (aesa) την στιγμη που οι τουρκοι θα προβουν σε αγορα 100 εαν θυμαμαι καλα F-35.
Εικόνα
Phantomphlyer

Για Tranche 3 παω πασο...αλλιως τα α/φη του Νικολακη ειναι μονοδρομος...που ειναι και "κουκλια" συν της αλλης!!! :lol:
ΕικόναΕικόνα
Jojo

Δημοσίευση από Jojo »

Phantomphlyer έγραψε:αλλιως τα α/φη του Νικολακη ειναι μονοδρομος..
Ποιά είναι αυτά;
Γιώργος
Jojo

Δημοσίευση από Jojo »

RunnerBaylisstic έγραψε:
Corsair έγραψε:Νομίζω ότι πιέζουμε κατευθείαν για παραλαβή T3, και ας παραδοθούν αργότερα!
Θα ειναι (ετσι πιστευω) λαθος οτιδηποτε λιγοτερο απο Tranche 3, επιβαλεται η τεχνολογια Caesar (aesa) την στιγμη που οι τουρκοι θα προβουν σε αγορα 100 εαν θυμαμαι καλα F-35.
Αν σκεφτείς ότι τα Τ3 θα είναι διαθέσιμα μετά το 2012, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ρανταρ AESA.
Μπορεί να μην είναι το CAESAR, το CAESAR είναι το ίδιο με το CAPTOR, τα επιπλέον που προσφέρει είναι αυξημένη εμβέλεια και ικανότητα να μην επηρεάζεται από Beam. Δεν αυξάνεται η υπολογιστική ισχύς ούτε τίποτα άλλο.
Το CAESAR φτιάχτηκε για δοκιμές της AESA τεχνολογίας (αυτό μπορείς να το διαβάσεις στα EF Review στο επίσημο αγγλικό site). Μπορεί να φτιάξουν κανα καινούριο με περισσότερες δυνατότητες.

Για τον λόγο ότι θα δοθούν μετά το 2012, υπάρχει πιθανότητα να δίνονται και Meteor. Αυτό το βλήμα δίνει μεγάλο πλεονέκτημα σε αντιπάλους με AIM-120C. Αν ξέρει κάποιος περαιτέρω πράγματα ας μας τα πει. :wink:

Πάντως η έκδοση που θα τα σπάει θα είναι η T4 που μάλλον θα μπουν αναβαθμισμένοι J200 με αυξημένη ώση και TVC!!! Φανταστείτε ευελιξία ελιγμών.
Γιώργος
Phantomphlyer

...Νικολά-κη, τα rafale βρε... :lol:
ΕικόναΕικόνα
Jojo

Δημοσίευση από Jojo »

Phantomphlyer έγραψε:...Νικολά-κη, τα rafale βρε... :lol:
αααααααα... Αυτά είναι πραγματικά κουκλιά! Όχι "κουκλια" :twisted:
Γιώργος
Phantomphlyer

το δεχομαι... :lol:
ΕικόναΕικόνα
RunnerBaylisstic

παντως αινιγμα παραμενει το τι δυνατοτητες θα εχουν τα ΕΞΑΓΩΓΙΚΑ F-35 που θα δωσουν οι Αμερικανοι, στην πραγματικοτητα κανεις δεν ξερει, εκτος απο τους ιδιους βεβαια... σε τι βαθμο STEALTH θα βρισκονται τα εξαγωγικα σε σχεση με την αεραμυνα μας, και τις δυνατοτητες ρανταρ των αεροσκαφων που θα επιλεξουμε σε σχεση με αυτα, τεχνολογικες δυνατοτητες, εξοπλισμο...

και επειδη οι πολεμοι κρινονται σε μεγαλο βαθμο απο τις τους βομβαρδισμους (καταστολη αεραμυνας, στρατηγικοι στοχοι, υποδομη λαου, ψυχολογιας κλπ), τα αεροσκαφη που μπορουν να εισβαλουν για τον οποιοδηποτε λογο και να πετυχουν τον στοχο τους, εχουν και την δυναμη στα χερια τους...

και εαν οι δυνατοτητες ειναι μεγαλες αυτων των αεροσκαφων, σε εγκαιρη αντιμετωπιση απο την αεραμυνα, η τα ρανταρ των αεροσκαφων, και ειδικοτερα εαν εχουν προβαδισμα στον εγκλωβισμο, εστω και μερικα μιλια, θα υπαρχει θεμα...

σιγουρο ειναι οτι δεν θελει βιαστικες κινησεις, θελει πολυ μελετημενες, καθαρες δουλειες απο τους πολιτικους και στρατιωτικους που θα επιλεξουν αεροσκαφη και στο μελλον αναβαθμιση της αεραμυνας, αλλα ουτε και πολυ καθυστερημενες κινησεις βεβαια.
Εικόνα
RunnerBaylisstic

Anzac έγραψε:εγώ το cpukiller γνωρίζω
Anzac THANKS...

εγκατεστησα την εκδοση 3.1.0.5.4 αυτου που μου ειπες, cpukiller...

ξαναεγκατεστησα το SUPER EF-2000 (DID windows version)
φαινεται να πηγαινει αρκετα ικανοποιητικα...

ΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.... :lol:

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Θεός, τί μου θύμησες τώρα, άπειρες ώρες..
Εικόνα
Απάντηση