Vari Forum gia 56k

Εδώ θα αναφέρουμε Νέα αλλα και Προβλήματα<br>
που αφορούν το Site και το Forum

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

tes pa sas eipa pos exei i katastasi me emena :roll: apo kei kai pera einai thema diaxeirisis
Monster
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Monster »

Tim έγραψε:
Icarus έγραψε:Polu swsta ta leei o Sakis. Kai egw auto kanw kai den exw kanena apolitos problima
Αυτη τη ρυθμιση εχω και εγω (ειναι η default αλλωστε). Με αυτη τη ρυθμιση ο explorer καθε μερα κατεβαζει εκ νεου τα αντικειμενα και αν στη διαρκεια της μερας ξαναζητηθουν τα φορτωνει απο τη cache του σκληρου. Αυτο ειναι γνωστο και σημαινει οτι παλι πρεπει να τα κατεβαζεις ολα αυτα μια φορα την ημερα. :wink:
Αυτό είναι λίγο περίεργο, γιατί εμένα δεν τα ξαναφορτώνει ούτε μετά από μία μέρα, αλλά ούτε μετά από μια βδομάδα (τόσο είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που είχα κάνει κάποια στιγμή να μπω στο Internet).

Μήπως παίζει ρόλο το μέγεθος της cache; Εμένα είναι στο 447MB. Μήπως ο αριθμός ημερών στο History; (20 ημέρες).

Πάντως για να μπω σε ένα topic δεν παίρνει πάνω από 5 sec άσχετα πόσα posts έχει και πόσο μεγάλα είναι τα avatars και τα signatures (εκτός βέβαια αν υπάρχει κάποια καινούργια φωτό που πρέπει να κατέβει).

Τέλος πάντων, επιμένω στο θέμα απλώς επειδή, όλα τα avatars και signatures, δεν μεταβάλλονται και μπορούν να διαβαστούν από την cache, οπότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει το forum λιγότερο εντυπωσιακό ή να σβηστούν παλιά (και εν δυνάμει χρήσιμα) posts.

Τα παραπάνω βέβαια ισχύουν μόνο για τις σταθερές εικόνες και όχι για τις δημοσιοποιήσεις εικόνων με το tag [img]. Αυτές βέβαια βαραίνουν το forum και θα πρέπει να δίνονται με .
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Euxarista NEA

...afieromeno ston Palpatine

apo simera mporeite o kathenas apo esas, pigainontas sto profil tou, na kanete enable/disable ta avatars kai ta signatures apo to forum, diladi na apotrepete tin emfanisi tous kai to aditheto

Polu xrisimo gia xristes 56k modem

:)
e-HAF Admin
Arty
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Arty »

Αλλά και για αυτούς που κάνουν browse από το γραφείο όπου ο υπολογιστής είναι σε κοινή θέα..
Μπράβο πολύ καλό... Επιτέλους...
Arty out...
Arty out...

Εικόνα
Palpatine

Δημοσίευση από Palpatine »

Ευχαριστώ Τίμο :)
Naval aircraft don't land, they crash under controlled conditions
Απάντηση