Vari Forum gia 56k
Συντονιστής: Διαχείριση
-
Επισκέπτης
Αυτό είναι λίγο περίεργο, γιατί εμένα δεν τα ξαναφορτώνει ούτε μετά από μία μέρα, αλλά ούτε μετά από μια βδομάδα (τόσο είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που είχα κάνει κάποια στιγμή να μπω στο Internet).Tim έγραψε:Αυτη τη ρυθμιση εχω και εγω (ειναι η default αλλωστε). Με αυτη τη ρυθμιση ο explorer καθε μερα κατεβαζει εκ νεου τα αντικειμενα και αν στη διαρκεια της μερας ξαναζητηθουν τα φορτωνει απο τη cache του σκληρου. Αυτο ειναι γνωστο και σημαινει οτι παλι πρεπει να τα κατεβαζεις ολα αυτα μια φορα την ημερα.Icarus έγραψε:Polu swsta ta leei o Sakis. Kai egw auto kanw kai den exw kanena apolitos problima![]()
Μήπως παίζει ρόλο το μέγεθος της cache; Εμένα είναι στο 447MB. Μήπως ο αριθμός ημερών στο History; (20 ημέρες).
Πάντως για να μπω σε ένα topic δεν παίρνει πάνω από 5 sec άσχετα πόσα posts έχει και πόσο μεγάλα είναι τα avatars και τα signatures (εκτός βέβαια αν υπάρχει κάποια καινούργια φωτό που πρέπει να κατέβει).
Τέλος πάντων, επιμένω στο θέμα απλώς επειδή, όλα τα avatars και signatures, δεν μεταβάλλονται και μπορούν να διαβαστούν από την cache, οπότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει το forum λιγότερο εντυπωσιακό ή να σβηστούν παλιά (και εν δυνάμει χρήσιμα) posts.
Τα παραπάνω βέβαια ισχύουν μόνο για τις σταθερές εικόνες και όχι για τις δημοσιοποιήσεις εικόνων με το tag [img]. Αυτές βέβαια βαραίνουν το forum και θα πρέπει να δίνονται με .
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO

391 SQ Pilot
315 SQ CO