Anzac έγραψε:έλα με τις κακίες ....
και η microprose έκλεισε πριν πολλά χρόνια
είδατε όμως που το έφτασε το community το Falcon 4.0
λέτε το fs community να κάτσει με σταυρωμένα χέρια ;
έχουν τόσα εργαλεία που κάνουνε παπάδες
να πω την αληθεια απο τη μερια μου υποκειμενικα, με το χρονο και την ενεργεια που εχω διαθεσιμα για αυτο το χομπυ, δε μου αρεσει το τι εχει γινει με το F4 ... για μενα αυτο που εγινε ειναι ****ελο ... Οχι αυτη η ομαδα, οχι η αλλη, οχι αυτο το θεατρο οχι το αλλο δεκαπεντε εκδοσεις η μια με το ενα καλο η αλλη με το αλλο, η μια με την μια ελλειψη η αλλη με την αλλη, καθεμια για να τις στησεις πρεπει να περασεις το δακτυλο μεσα απο το αριστερο αυτι στο δεξι , μεσα απο το ενα ρουθουνι και εξω απο το αλλο και να κανει περιστροφη γυρω απο το διαμηκη αξονα του 4.5 φορες, ενα χαος (για μενα)
Πιστευω ακραδαντα οτι σε αυτα πρεπει παντα να υπαρχει ενας σταθερος πυρηνας, σταθερος στο χρονο, στην υποστηριξη, μια κεφαλη, και ας ειναι επιχειρηματικη δε με χαλαει, αρκει να λειτουργει ... Απο εκει και μετα το community που τρωγεται δημιουργικα και εχει τοσο χρονο και ενεργεια στη διαθεση του ας κανει οτι mods θελει ...
Προσωπικα για μενα, το FS ηταν η σημαντικοτερη προσφορα της MS ... απλα ετυχε να ειμαι χρηστης windows, θα μπορουσα να ειμαι χρηστης ας πουμε Macos. Aλλα το FS ..... ακομη και εαν δεν ηταν αρχικα δικο της δημιουργημα ... ιδιως το FSX το εχω ερωτευτει ... ειναι φανταστικο ...
Ελπιζω να αλλαξει η κατασταση αργοτερα ... ειτε να επανασυσταθει, ειτε να παραδοσει σε αλλο στουντιο , ειτε η ΑCE να συνεχισει μονη της ....
Ειναι ΠΟΛΥ παλια ιστορια και επιτυχημενη το FS για να αφεθει να ψοφησει ετσι .......