Teamspeak Server Report
Συντονιστής: Διαχείριση
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Σήμερα είχαμε πρόβλημα με το Teamspeak. Ο Server έκανε τα δικά του και πότε δούλευε πότε όχι.
Ξεκίνησε το πρόβλημα καθώς έκανα κάποιες δοκιμές με αποστολή και awacs.
Δε μπορώ να πω ότι προκάλεσα τη ζημιά ή ότι έφταιγα, ίσως απλώς να κόλησε
στην προσπάθειά μου να βρω άκρη.
Πάντως τώρα φαίνεται να επανήλθε και να δουλεύει πάλι κανονικά.
atsalis_p
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Ξεκίνησε το πρόβλημα καθώς έκανα κάποιες δοκιμές με αποστολή και awacs.
Δε μπορώ να πω ότι προκάλεσα τη ζημιά ή ότι έφταιγα, ίσως απλώς να κόλησε
στην προσπάθειά μου να βρω άκρη.
Πάντως τώρα φαίνεται να επανήλθε και να δουλεύει πάλι κανονικά.
atsalis_p
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

-
stavros1962
ΤS προβλημα
Εγκατεστησα το TS απενεργοποιησα, firewalls k την 8767 στο router τελος
εγκατεστησα το προγρ που ρυθμιζει συχνοτητες.Connection σαν anonymous, register(πηρα password),αυτόματα ως GUEST δυστυχως bad login.ENΔΙΑΦΕΡΟΝ το απεγκατεστησα κ "καθαρισα"απο αναζητηση windows
οταν το ξαναεγκατεστησα ειχε κρατηση τις ρυθμισεις!Για δοκιμη του TS μπηκα στο΄HEAT-AKATANOMASTOS κ δουλευει! Τι να κανω για να "μπω"στο δικο μας TS?Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων.(Εχω διαβασει υπομνημα δεν βρηκα προσφατα ιδιο προβλημα)
εγκατεστησα το προγρ που ρυθμιζει συχνοτητες.Connection σαν anonymous, register(πηρα password),αυτόματα ως GUEST δυστυχως bad login.ENΔΙΑΦΕΡΟΝ το απεγκατεστησα κ "καθαρισα"απο αναζητηση windows
οταν το ξαναεγκατεστησα ειχε κρατηση τις ρυθμισεις!Για δοκιμη του TS μπηκα στο΄HEAT-AKATANOMASTOS κ δουλευει! Τι να κανω για να "μπω"στο δικο μας TS?Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων.(Εχω διαβασει υπομνημα δεν βρηκα προσφατα ιδιο προβλημα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavros1962 την 22 Ιαν 2008, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
stavros1962
Ο κωδικός του TS δίνεται με PM
ΔΕΝ θυμάμαι να σου έχω δώσει κωδικό για να συνδεθείς, ίσως όμως και να σου έχω δώσει
αυτός ο κωδικός ισχύει για να συνδεθείς ως unregistered
Register δικαίωμα σου δίνει οπιοιοσδήποτε είναι SA επιτόπου και μόνο μέσα απο το TS
Άρα , με αυτά που σου αναφέρω , τί ακριβώς έχεις κάνει εσύ ; Γιατί δεν είμαι σίγουρος πως έχω καταλάβει!
Ευχαριστώ
ΔΕΝ θυμάμαι να σου έχω δώσει κωδικό για να συνδεθείς, ίσως όμως και να σου έχω δώσει
αυτός ο κωδικός ισχύει για να συνδεθείς ως unregistered
Register δικαίωμα σου δίνει οπιοιοσδήποτε είναι SA επιτόπου και μόνο μέσα απο το TS
Άρα , με αυτά που σου αναφέρω , τί ακριβώς έχεις κάνει εσύ ; Γιατί δεν είμαι σίγουρος πως έχω καταλάβει!
Ευχαριστώ
e-HAF Admin
-
stavros1962