Το UserName/Password του Forum εχουν διαχωριστει απο το να ειναι ιδιο με αυτο που βαζεις και στο TS εδω και πολυ καιρο.
Teamspeak Server Report
Συντονιστής: Διαχείριση
το pass του Teamspeak ποτε δεν ήταν ίδιο με το pass που βάζει κανείς στον λογαριασμό του σε οποιοδήποτε φόρουμSTARSERIF έγραψε:Tο pass για το Ts θα το παρεις απο τον Anzak.Στηλτου pm η περιμενε να δει το post..(πιο καλα το pm).
Το UserName/Password του Forum εχουν διαχωριστει απο το να ειναι ιδιο με αυτο που βαζεις και στο TS εδω και πολυ καιρο.
άλλο πράγμα τα forum και άλλο πράγμα το Teamspeak
ο κωδικός που παίρνετε είναι για unregistered users
όταν συναντήσετε κάποιον Server admin όσο είστε μέσα στο TS , σας δίνει επιτόπου το δικαίωμα να γίνετε Registered και τα στοιχεία τα ορίζετε μόνοι σας στα επιθυμητά
e-HAF Admin
Ναι... Υπάρχει έντονο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες στην backbone γραμμή που κάθεται ο server. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα λυθεί.Υπομονή...Doperman έγραψε:ξερουμε γιατι εχει φαει "κολημα" ο server και εχει τοσο packet loss????
Ετοιμάζω κι έναν Backup TS server που βρίσκεται σε κάπως καλύτερη γραμμή. Ελπίζω να τον έχω σύντομα on-line.
Κωνσταντίνος "Cannon" Οικονομίδης - SW4NLS

okCannon έγραψε:Ναι... Υπάρχει έντονο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες στην backbone γραμμή που κάθεται ο server. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα λυθεί.Υπομονή...Doperman έγραψε:ξερουμε γιατι εχει φαει "κολημα" ο server και εχει τοσο packet loss????
Ετοιμάζω κι έναν Backup TS server που βρίσκεται σε κάπως καλύτερη γραμμή. Ελπίζω να τον έχω σύντομα on-line.
Έγιναν σήμερα κάποιες αλλαγές στο backbone και η κατάσταση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα για τον server μας.Cannon έγραψε:Υπάρχει έντονο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες στην backbone γραμμή που κάθεται ο server. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα λυθεί.Υπομονή...
Λογικά λύθηκε το πρόβλημα.
Κωνσταντίνος "Cannon" Οικονομίδης - SW4NLS

rastaCannon έγραψε:Έγιναν σήμερα κάποιες αλλαγές στο backbone και η κατάσταση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα για τον server μας.Cannon έγραψε:Υπάρχει έντονο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες στην backbone γραμμή που κάθεται ο server. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα λυθεί.Υπομονή...
respect
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

rasta respect respect respectCannon έγραψε:Έγιναν σήμερα κάποιες αλλαγές στο backbone και η κατάσταση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα για τον server μας.Cannon έγραψε:Υπάρχει έντονο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες στην backbone γραμμή που κάθεται ο server. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα λυθεί.Υπομονή...
atsalis_p

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

Νομιζω οτι και ο TS Viewer θελει αλλαγη για να λειτουργει σωστα το link του forum.Anzac έγραψε:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
![]()
Η διεύθυνση του TEAMSPEAK άλλαξε
ΝΕΑ διεύθυνση![]()
83.212.32.26
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]