F4 AF και εύρεση server

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
gerodinis

F4 AF και εύρεση server

Δημοσίευση από gerodinis »

Υπάρχει τρόπος στο multiplayer του AF να βρίσκει αυτόματα τους server που υπάρχουν για σύνδεση; (όπως γίνεται π.χ. στο Battlefield vietnam, Counter strike κλπ.)
Doperman

Δημοσίευση από Doperman »

Δεν μπορει να το κανει αυτο...υπαρχει ομως ενα Lobby οπου κανεις log in και εκει γινονται ολα, απο Dogfight εως και tαctical.

http://war.by-airforce.com/downloads/hyperlobby.html

Κανε download, και οταν σου ζητησει να δωσεις το mail σου, εσυ απλα βαλε τον αριθμο 1.
gerodinis

ευχαριστώ πολύ φίλε! ό,τι χρειαζόμουν.
Doperman

gerodinis έγραψε:ευχαριστώ πολύ φίλε! ό,τι χρειαζόμουν.
:wink: :wink:
και να σε δουμε και στο TS συντομα......
gerodinis

μπήκα μια-δύο φορές... τώρα ψάχνω το OF 4.3. Πήγα να το κατεβάσω 2 φορές (από το link που βρήκα στο global falcon) και τις δύο φορές έχασε τη σύνδεση με το server!!! (σήμερα κόλλησε στο 78% χωρίς να μου λέει πρόβλημα ή κάτι άλλο). Αν το ανέβαζε κανείς στο rapidshare....
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

gerodinis έγραψε:μπήκα μια-δύο φορές... τώρα ψάχνω το OF 4.3. Πήγα να το κατεβάσω 2 φορές (από το link που βρήκα στο global falcon) και τις δύο φορές έχασε τη σύνδεση με το server!!! (σήμερα κόλλησε στο 78% χωρίς να μου λέει πρόβλημα ή κάτι άλλο). Αν το ανέβαζε κανείς στο rapidshare....
http://www.gigasize.com/get.php/-1100228621/OF4p3.zip
e-HAF Admin
gerodinis

ευχαριστώ anzac (Τίμο; μπορώ να σε φωνάζω έτσι;) αλλά για αυτό ακριβώς είναι το link που δεν τελειώνει το download... από ότι είδα στο global falcon έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα, οπότε ζήτησα από το παλικάρι που το ανέβασε να κάνει το ίδιο στο rapidshare. Τώρα ό,τι τον φωτίσει ο Θεός
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

τότε μάλλον πρέπει να μας βοηθήσει ο Κώστας
e-HAF Admin
gerodinis

ρε παιδιά δοκίμασα το hyper lobby, αλλά όταν συνδέομαι σε ένα server και ξεκινάει το AF μου λέει μετά από λίγο connection timed out! δεν πρέπει να είναι πρόβλημα firewall, γιατί το είχα κλειστό (και ενεργοποιημένο να ήταν τα υπόλοιπα παιχνίδια τα τρέχει σε multiplayer μια χαρά). Είχα το ίδιο battlefield με αυτόν που συνδεόμουνα. Τι να φταίει;
Doperman

gerodinis έγραψε:ρε παιδιά δοκίμασα το hyper lobby, αλλά όταν συνδέομαι σε ένα server και ξεκινάει το AF μου λέει μετά από λίγο connection timed out! δεν πρέπει να είναι πρόβλημα firewall, γιατί το είχα κλειστό (και ενεργοποιημένο να ήταν τα υπόλοιπα παιχνίδια τα τρέχει σε multiplayer μια χαρά). Είχα το ίδιο battlefield με αυτόν που συνδεόμουνα. Τι να φταίει;
Εχεις ανοιξει τις απαραιτητες πορτες του router σου?? 2934 & 2935 UDP & TCP ??
gerodinis

αυτό προσπαθώ τώρα. πήγα στο link που έδωσε ο Anzac για port forwarding, και μου έχει πρήξει τα &@*!#%$ προσπαθώντας να του δώσω static IP (γιατί λέει ότι χρειάζομαι static IP). Γ@#$ τα router μου...
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

static IP ?
e-HAF Admin
gerodinis

ναι... εγώ τουλάχιστον static IP διάβασα. Και έχει ολόκληρη διαδικασία που δυστυχώς δεν κατόρθωσα να φέρω εις πέρας...

http://portforward.com/english/routers/ ... lcon_4.htm

Θέλω να γίνω Falconάς αλλά μάλλον πρώτα θα πρέπει να γίνω χακεράς!
Doperman

gerodinis έγραψε:ναι... εγώ τουλάχιστον static IP διάβασα. Και έχει ολόκληρη διαδικασία που δυστυχώς δεν κατόρθωσα να φέρω εις πέρας...

http://portforward.com/english/routers/ ... lcon_4.htm

Θέλω να γίνω Falconάς αλλά μάλλον πρώτα θα πρέπει να γίνω χακεράς!
Μαλλον θελει την IP του υπολογιστη σου....
START-RUN-CMD- IPCONFIG(enter)
θα σου βγαλει την ip σου...που θα ειναι 192.1681.1 η ισως αλλαζουν τα τελευταια νουμερα. Αυτην θελει αν καταλαβα καλα.
gerodinis

κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά δε δούλεψε (δεν εμφάνιζε ούτε ιστοσελίδες) οπότε τα άφησα όπως ήταν. Αν πρόσεξες όλη η φασαρία ήταν για το πώς να βάλω σταθερή ΙΡ (έχω δυναμική). Τέλος πάντων, θα πάρω στη vivodi να μου πουν στα σίγουρα πώς ανοίγω θύρες...
Απάντηση