Οθόνη και ανάλυση
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
vespid
Οθόνη και ανάλυση
Καλησπέρα,
είναι η πρώτη φορά που γραφω στο φορουμ αν και παρακαλουθώ κατα διαστήματα, λόγω υποχρεώσεων, την ομάδα από το 2002.
Σκέφτομαι να κάνω εγκατάσταση του falcon σε ένα laptop με οθόνη 17" wide και ανάλυση 1440χ900. Υπάρχει κάποιο θέμα με τα γραφικά θα εμφανίζεται οκ?
Επίσης την εγκατάσταση θέλω να την κάνω στο partition του δίσκου που δεν έχει τα windows υπάρχει πρόβλημα?
Τελειώνοντας για να μην κουράζω θα ήθελα μια ακόμη διευκρίνηση: θα κάνω την εγκατάσταση σύμφωνα με το setup για online πτήσεις όπως περιγράφεται στο ειδικό section του forum μιας και δεν γνωρίζω να αξιολογίσω τα υπόλοιπα setups ούτε θα ήθελα να έχω πολλαπλά. Στο offline θα υπάρχει πρόβλημα? Σε κάποιον online server γενικά θα μπορώ να παίξω??
είναι η πρώτη φορά που γραφω στο φορουμ αν και παρακαλουθώ κατα διαστήματα, λόγω υποχρεώσεων, την ομάδα από το 2002.
Σκέφτομαι να κάνω εγκατάσταση του falcon σε ένα laptop με οθόνη 17" wide και ανάλυση 1440χ900. Υπάρχει κάποιο θέμα με τα γραφικά θα εμφανίζεται οκ?
Επίσης την εγκατάσταση θέλω να την κάνω στο partition του δίσκου που δεν έχει τα windows υπάρχει πρόβλημα?
Τελειώνοντας για να μην κουράζω θα ήθελα μια ακόμη διευκρίνηση: θα κάνω την εγκατάσταση σύμφωνα με το setup για online πτήσεις όπως περιγράφεται στο ειδικό section του forum μιας και δεν γνωρίζω να αξιολογίσω τα υπόλοιπα setups ούτε θα ήθελα να έχω πολλαπλά. Στο offline θα υπάρχει πρόβλημα? Σε κάποιον online server γενικά θα μπορώ να παίξω??
Bασικά το falcon έχει απο μόνο του μια επιλογή auto resize cockpit, η οποία ελπίζω να δουλεύει σωστά και για την δικιά σου ανάλυση.
Mαύρες κενές μπάρες όμως νομίζω πως θα έχεις, ...anyway
Tο falcon το στήνεις όπου νομίζεις. Αρκεί να το θυμάσε όταν πας να περάσεις οτιδήποτε άλλο σαν setup, και να αλλάζεις χειροκίνητα την διαδρομή του δίσκου, σε αντίθεση με την προτεινόμενη η οποία δεν είναι άλλη απο το:
C:\microprose\Falcon4
To setup μας είναι και για Online μεταξύ μελών αλλά και για offline. Γιατί να υπάρχει πρόβλημα στο offline ;
Online servers για Open Falcon δεν γνωρίζω.
Σε αντίθεση με το Allied Force το οποίο λειτουργεί με το Hyper Lobby
Mαύρες κενές μπάρες όμως νομίζω πως θα έχεις, ...anyway
Tο falcon το στήνεις όπου νομίζεις. Αρκεί να το θυμάσε όταν πας να περάσεις οτιδήποτε άλλο σαν setup, και να αλλάζεις χειροκίνητα την διαδρομή του δίσκου, σε αντίθεση με την προτεινόμενη η οποία δεν είναι άλλη απο το:
C:\microprose\Falcon4
To setup μας είναι και για Online μεταξύ μελών αλλά και για offline. Γιατί να υπάρχει πρόβλημα στο offline ;
Online servers για Open Falcon δεν γνωρίζω.
Σε αντίθεση με το Allied Force το οποίο λειτουργεί με το Hyper Lobby
e-HAF Admin
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Για τις TFT οθόνες η ενδεδειγμένη ανάλυση είναι η native που παίζουν, δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση για την δική σου η 1440x900.vespid έγραψε:Ασχέτως με το τι ανάλυση προτιμά ο καθένας ποια είναι η ενδεδειγμένη;
Εγώ έχω 19αρα wide με την ίδια ανάλυση 1440x900 και όπως είπε ο Alex θα βάλεις τον διακόπτη -hires στο shortcut, όπως επίσης θα επιλέξεις μέσα από τα options του OF την 1440x900 32bit ανάλυση για να παίξεις.
Κάθε άλλη ανάλυση τα δείχνει θολά.
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.