XP vs Vista ( Pavilion Notebook )

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
alepou

XP vs Vista ( Pavilion Notebook )

Δημοσίευση από alepou »

παιδια κατι για vista πεζει????εχω μηχανημα καινουργιο και δεν περνει ΧP και δυστηχως ουτε falcon on line μπορω να παιξω....τα vista ειναι ενα μεγαλο προβλημα που δυστιχως ολοι θα αντιμετωπισουμε λογο της ''συνεργασιας" της microsoft με ολες της εταιριες PC για να σπρωξει το αχρηστο προιον της.... πραγματικα οτι χειροτερο εχω δει ever.

φιλικα

alepou
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

alepou έγραψε:παιδια κατι για vista πεζει????εχω μηχανημα καινουργιο και δεν περνει ΧP και δυστηχως ουτε falcon on line μπορω να παιξω....τα vista ειναι ενα μεγαλο προβλημα που δυστιχως ολοι θα αντιμετωπισουμε λογο της ''συνεργασιας" της microsoft με ολες της εταιριες PC για να σπρωξει το αχρηστο προιον της.... πραγματικα οτι χειροτερο εχω δει ever.

φιλικα

alepou
Κατ' αρχάς δεν υπάρχει hardware που να μην παίζει στα ΧP κι ας έχει το μηχάνημα sVISTA.Στο λέω εκ πείρας.
Επίσης το Falcon παίζει κανονικά στα sVISTA.
Οπότε διαλέγεις πως θα ασχοληθείς από δω και πέρα. :wink:
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Άβαταρ μέλους
alepou

Δημοσίευση από alepou »

το μηχανημα δεν πεζει XP διοτι δεν υπαρχουν drivers(μεχρι και με τα κεντρικα μιλησα) για τις μνημες το pad και διαφορα αλλα.oσο για to falcon τρεχει κανονικα sto on line ειναι το προβλημα που δεν με συνδεει.ports και λοιπα ειναι ολα setarismena και cross checked....τι αλλα μπορω να κανω?????? (το γαμωτο ειναι οτι εχω ενα φοβερα γρηγορο laptop....)

φιλικα

alepou
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Ξαναλέω ότι δεν υπάρχει μηχάνημα που δεν έχει drivers για ΧP ασχέτως τι σου λένε από τα κεντρικά.
Ποιο μοντέλο έχεις;

Saitek X-52 HOTAS
Άβαταρ μέλους
alepou

Δημοσίευση από alepou »

HP Pavilion dv9542ev
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Άνετα υπάρχουν drivers. Θα σου πω ποιο βράδυ ή αύριο από που να τους κατεβάσεις. :wink:

Νίκος.

Saitek X-52 HOTAS
Άβαταρ μέλους
alepou

Δημοσίευση από alepou »

ωραιος ο Manik!!!!! αν μπορεις να μου κανεις και ενα briefing για το πως θα κανω την ολη διαδικασια.....φιλε αμα τρεξει θα παω στην HP και θα τους το φερω καπελο.....thanks man!!!!!! :D

filika

alepou
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

>SPLITTED<
e-HAF Admin
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Λοιπόν επανέρχομαι με τα links για τους drivers.

1. Intel 965 chipset. Θα κατεβάσεις επίσης και το 32-bit Floppy Configuration Utility for Intel® Matrix Storage Manager που έχει παρακάτω καθώς εδώ έχει ένα κολπάκι που πρέπει να γίνει.
Ο δίσκος σου είναι SATA και έτσι πρέπει όταν ξεκινάει η εγκατάσταση των XP να έχεις μια δισκέτα με τους drivers του SATA Controller για να δει το setup των ΧP τους δίσκους.
Θα μου πεις και που να βρω floppy.H αγοράζεις/δανείζεσαι ένα USB Floppy ή κάνεις την μαγκιά να ενσωματώσεις τους drivers του controller στo CD των XP με το nLITE.
Ναι το ξέρω σου βάζω δύσκολα αλλά μόνο έτσι θα γίνει η δουλεια.

2. Nvidia GF8400M αν έχεις την Nvidia ή αν έχεις Ιntel VGA.

3. Realtek HD για τον ήχο. Κατεβάζεις το 1.76.

4. LAN ή LAN. Ένα από τα δύο θα είναι.

5. Intel WLAN.

6. Synaptics Touchpad αν και θα δουλεύει το touchpad χωρίς αυτό.

7. Motorola SM56 modem.

8. Ricoh Card Reader.

9. Bluetooth. Eδώ θα πρέπει να μου πεις ποιο stack έχεις. Broadcom ίσως;
Βρες κάποιο πρόγραμμα που σου λέει τι hardware έχεις στο pc όπως το Everest για να δούμε το ακριβές software που χρειάζεσαι.

10. AuthenTec Inc. AES2501 Fingerprint .

11. PCI Express Yuan EC300 DVB-T Digital TV Tuner.
Έχει Tv-tuner ;

Και εδώ μερικά προγράμματα.

Ελπίζω να σε βόλεψα.
Αν κάτι πάει στραβά μου σφυράς. :wink:

Νίκος.
(Πάω για ύπνο....)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manik την 11 Σεπ 2007, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Saitek X-52 HOTAS
Άβαταρ μέλους
alepou

Δημοσίευση από alepou »

εισαι μεγαλος!!!!!!!!!!
macedonas

Δημοσίευση από macedonas »

manik έγραψε:Λοιπόν επανέρχομαι με τα links για τους drivers.

1. Intel 965 chipset. Θα κατεβάσεις επίσης και το 32-bit Floppy Configuration Utility for Intel® Matrix Storage Manager που έχει παρακάτω καθώς εδώ έχει ένα κολπάκι που πρέπει να γίνει.
Ο δίσκος σου είναι SATA και έτσι πρέπει όταν ξεκινάει η εγκατάσταση των XP να έχεις μια δισκέτα με τους drivers του SATA Controller για να δει το setup των ΧP τους δίσκους.
Θα μου πεις και που να βρω floppy.H αγοράζεις/δανείζεσαι ένα USB Floppy ή κάνεις την μαγκιά να ενσωματώσεις τους drivers του controller στo CD των XP με το nLITE.
Ναι το ξέρω σου βάζω δύσκολα αλλά μόνο έτσι θα γίνει η δουλεια.

2. Nvidia GF8400M αν έχεις την Nvidia ή αν έχεις Ιntel VGA.

3. Realtek HD για τον ήχο. Κατεβάζεις το 1.76.

4. LAN ή LAN. Ένα από τα δύο θα είναι.

5. Intel WLAN.

6. Synaptics Touchpad αν και θα δουλεύει το touchpad χωρίς αυτό.

7. Motorola SM56 modem.

8. Ricoh Card Reader.

9. Bluetooth. Eδώ θα πρέπει να μου πεις ποιο stack έχεις. Broadcom ίσως;
Βρες κάποιο πρόγραμμα που σου λέει τι hardware έχεις στο pc όπως το Everest για να δούμε το ακριβές software που χρειάζεσαι.

10. AuthenTec Inc. AES2501 Fingerprint .

11. PCI Express Yuan EC300 DVB-T Digital TV Tuner.
Έχει Tv-tuner ;

Και εδώ μερικά προγράμματα.

Ελπίζω να σε βόλεψα.
Αν κάτι πάει στραβά μου σφυράς. :wink:

Νίκος.
(Πάω για ύπνο....)

Καλώς σας βρήκα κι εγώ. Έχω κι εγώ το παραπάνω laptop hp pavillion dv9542ev και ομολογώ (λόγω την ασχετοσύνης μου) δυσκολεύομαι να βρω τους drivers για να δημιουργήσω ένα 2ο partition για να βάλω εκεί τα xp,κυρίως αυτούς του sata δίσκου. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

macedonas έγραψε: Καλώς σας βρήκα κι εγώ. Έχω κι εγώ το παραπάνω laptop hp pavillion dv9542ev και ομολογώ (λόγω την ασχετοσύνης μου) δυσκολεύομαι να βρω τους drivers για να δημιουργήσω ένα 2ο partition για να βάλω εκεί τα xp,κυρίως αυτούς του sata δίσκου. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Καλώς ήλθες λοιπόν στην παρέα μας και καλή διαμονή.
Για να βάλεις και εσύ τα XP θα κατεβάσεις τους drivers που έχω δώσει ήδη και θα ακολουθήσεις και αυτά τα βήματα.
http://www.gsmpliroforiki.gr/Forum/Defa ... posts&m=22
Αν σου φαίνεται δύσκολο απλά δώστο σε κάποιον έμπειρο τεχνικό να στο φτιάξει.

Saitek X-52 HOTAS
macedonas

manik έγραψε:
macedonas έγραψε: Καλώς σας βρήκα κι εγώ. Έχω κι εγώ το παραπάνω laptop hp pavillion dv9542ev και ομολογώ (λόγω την ασχετοσύνης μου) δυσκολεύομαι να βρω τους drivers για να δημιουργήσω ένα 2ο partition για να βάλω εκεί τα xp,κυρίως αυτούς του sata δίσκου. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Καλώς ήλθες λοιπόν στην παρέα μας και καλή διαμονή.
Για να βάλεις και εσύ τα XP θα κατεβάσεις τους drivers που έχω δώσει ήδη και θα ακολουθήσεις και αυτά τα βήματα.
http://www.gsmpliroforiki.gr/Forum/Defa ... posts&m=22
Αν σου φαίνεται δύσκολο απλά δώστο σε κάποιον έμπειρο τεχνικό να στο φτιάξει.
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας ήταν πολύτιμη. Μετά από πολλές ώρες στο laptop κατάφερα σε άλλο partition να έχω τα xp. Βάζοντας όμως το VistaBootPRO για να έχω επιλογή στο boot κάτι δεν έκανα καλά και ξεκινάει μόνο σε vista. Εάν μπορούσατε να βοηθήσετε σ'αυτό θα ήμουν ευγνώμων.
macedonas

Εάν μάλιστα η "alepou" δεν τα έχει καταφέρει, μια που έχουμε το ίδιο laptop, μπορώ να της δώσω όλους τους sata drivers για να τους βάλει στο cd των xp
Απάντηση