DED
Συντονιστής: Διαχείριση
Οκ, σε βλέπω ορεξάτο και χαίρομαι!
Έχω φτιάξει τη MB του PHCC και έχω πάρει τον PIC στη δουλειά να αγγαρέψω κάποιον να μου τον προγραμματίσει. Δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει γιατί κάποια tracks δεν μου βγήκαν καλά και χρειάστηκε να τα επιδιορθώσω. Θα δοκιμάσω και θα σου πω.
Πιστεύω ότι αν μαζευτούμε κάποια άτομα που ενδιαφέρονται, θα είναι καλύτερα να παραγγείλουμε μερικές για να γίνει επαγγελματική δουλειά. Είναι δύσκολη για DIY.
PCB layouts, schematics κλπ τα έχω μαζεμένα, θα ρωτήσω και για τα υπόλοιπα.
Επειδή παίζει και το θέμα VendorID, μήπως να σκεφτόσουν τη λύση I²C; Υπάρχουν φτηνοί USB->I²C αντάπτορες.
Έχω φτιάξει τη MB του PHCC και έχω πάρει τον PIC στη δουλειά να αγγαρέψω κάποιον να μου τον προγραμματίσει. Δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει γιατί κάποια tracks δεν μου βγήκαν καλά και χρειάστηκε να τα επιδιορθώσω. Θα δοκιμάσω και θα σου πω.
Πιστεύω ότι αν μαζευτούμε κάποια άτομα που ενδιαφέρονται, θα είναι καλύτερα να παραγγείλουμε μερικές για να γίνει επαγγελματική δουλειά. Είναι δύσκολη για DIY.
PCB layouts, schematics κλπ τα έχω μαζεμένα, θα ρωτήσω και για τα υπόλοιπα.
Επειδή παίζει και το θέμα VendorID, μήπως να σκεφτόσουν τη λύση I²C; Υπάρχουν φτηνοί USB->I²C αντάπτορες.
Έχω βρει IC που κάνει USB to RS232
Για τα PCB για 4-5 κομμάτια τις βγάζω εγώ , για παραπάνω τις δίνουμε σε πλακετά ….
Σημαντικό. Μάθε αν το PHCC μπορεί να υποστηρίξει 5Χ25 χαρακτήρες και Inverted χαρακτήρες.
Ορεξάτος είμαι , χρόνο δεν έχω. Κατά καιρούς έχω πει οτι θα κάνω πολλά αλλά τελικά δεν κάνω τίποτα … ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά τα πράματα θα είναι διαφορετικά ….
Για τα PCB για 4-5 κομμάτια τις βγάζω εγώ , για παραπάνω τις δίνουμε σε πλακετά ….
Σημαντικό. Μάθε αν το PHCC μπορεί να υποστηρίξει 5Χ25 χαρακτήρες και Inverted χαρακτήρες.
Ορεξάτος είμαι , χρόνο δεν έχω. Κατά καιρούς έχω πει οτι θα κάνω πολλά αλλά τελικά δεν κάνω τίποτα … ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά τα πράματα θα είναι διαφορετικά ….
Sorry, δική μου παρανόηση…
Νόμιζα ότι το «δουλεύεις» ίδει το DED, για αυτό σε ζαλίζω… Οπότε το τρέχω εγώ και αν χρειαστώ κάτι σου λέω…
Βγεικε και κάτι καλό βέβαια από την παρανόηση… το PFL μου είχε διαφύγει εντελώς .Ξέρεις αν το Sheered Memory βγάζει DATA για το PFL και αν έχει το ίδιο font με το DED ????
Και τέλος , ξέρεις τι ανάλυση έχει το LCD που χρησιμοποίησε ο RED DOG στο RWR που έχει φτιάξει???
Αυτά προς το παρόν…
Α!!! η προσφορά για το PHCC (και ότι άλλο θέλετε από ηλεκτρονικά , αρκεί να μην βιάζεστε ) ισχύει για όλους , γιατί σα να μου φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν αλλά ντρέπονται
Νόμιζα ότι το «δουλεύεις» ίδει το DED, για αυτό σε ζαλίζω… Οπότε το τρέχω εγώ και αν χρειαστώ κάτι σου λέω…
Βγεικε και κάτι καλό βέβαια από την παρανόηση… το PFL μου είχε διαφύγει εντελώς .Ξέρεις αν το Sheered Memory βγάζει DATA για το PFL και αν έχει το ίδιο font με το DED ????
Και τέλος , ξέρεις τι ανάλυση έχει το LCD που χρησιμοποίησε ο RED DOG στο RWR που έχει φτιάξει???
Αυτά προς το παρόν…
Α!!! η προσφορά για το PHCC (και ότι άλλο θέλετε από ηλεκτρονικά , αρκεί να μην βιάζεστε ) ισχύει για όλους , γιατί σα να μου φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν αλλά ντρέπονται
Από τη shared memory:MAC έγραψε: Βγεικε και κάτι καλό βέβαια από την παρανόηση… το PFL μου είχε διαφύγει εντελώς .Ξέρεις αν το Sheered Memory βγάζει DATA για το PFL και αν έχει το ίδιο font με το DED ????
//DED Lines
DEDLines : array[0..4, 0..25]of Char; //25 usable chars DED Text avec 26 char OK
Invert : array[0..4, 0..25]of Char; //25 usable chars Inverse text info
//PFL Lines
PFLLines : array[0..4, 0..25]of Char; //25 usable chars PFL text info
PFLInvert : array[0..4, 0..25]of Char; //25 usable chars Inverse text info
Τα font είναι ίδια. Είχα φτιάξει και true type font αλλά μου άφησε χρόνους μαζί με το δίσκο:

Δεν ξέρω αλλά μπορώ να τον ρωτήσω. Όμως το αποτέλεσμα με την LCD δεν με ενθουσίασε. Σκεφτόμουν κάτι σε CRT (έχω μία 3" που είναι ότι πρέπει) ή color TFT (ASPIS IIMAC έγραψε:Και τέλος , ξέρεις τι ανάλυση έχει το LCD που χρησιμοποίησε ο RED DOG στο RWR που έχει φτιάξει???
Δε σε αντελήφθην , Προτείνεις αλλαγή σχεδίου η ρωτάς ???
Έστειλα mail για τα LCD και ιδού η απάντηση ….
«For LKG-192064-A2
USD25.0 each and USD5.0 shipping for each shipment.
Money send to finance@lcdmodkit.com
Thanks.
Lcdmod Kit»
θα παραγγείλω τις επόμενες μέρες….
edited!!!
Οπα, sorry δεν πρόσεξα ότι υπάρχει link .
Ενδιαφέρον , Έχουμε κόστος και προμηθευτή???
Έστειλα mail για τα LCD και ιδού η απάντηση ….
«For LKG-192064-A2
USD25.0 each and USD5.0 shipping for each shipment.
Money send to finance@lcdmodkit.com
Thanks.
Lcdmod Kit»
θα παραγγείλω τις επόμενες μέρες….
edited!!!
Οπα, sorry δεν πρόσεξα ότι υπάρχει link .
Ενδιαφέρον , Έχουμε κόστος και προμηθευτή???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAC την 14 Ιουν 2007, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπόν …
Καταρχήν χρειάζεται δυο τροφοδοτικά για τις βοηθητικές τάσεις του display.Τα datasheet έχουν σχηματικά διαγράμματα , αλλά όσο να είναι, βάζουν ένα κόστος και μια πολυπλοκότητα παραπάνω.
Τώρα όσον αφορά το interface , o συγκεκριμένος controller είναι εργοστάσιο, θέλει παραπάνω δουλειά αλλά νομίζω ότι γίνετε ….
Τώρα συγκριτικά, δεν ξερώ….
Καταρχήν χρειάζεται δυο τροφοδοτικά για τις βοηθητικές τάσεις του display.Τα datasheet έχουν σχηματικά διαγράμματα , αλλά όσο να είναι, βάζουν ένα κόστος και μια πολυπλοκότητα παραπάνω.
Τώρα όσον αφορά το interface , o συγκεκριμένος controller είναι εργοστάσιο, θέλει παραπάνω δουλειά αλλά νομίζω ότι γίνετε ….
Τώρα συγκριτικά, δεν ξερώ….