Teamspeak Server Report
Συντονιστής: Διαχείριση
team speak connect
Εχω το εξής πρόβλημα με το ΤS
Κάνω step by step όλες τις εντολές (προσπάθησα να κάνω login ως Anonymous User και ως Register User (τα στοιχεία που έδωσα στο forum),
Login name : tageas
user password : sxalb
και μου βγάζει συνέχεια Bad login ( name and / or password wrong)
Επανέλαβα την όλη διαδικασία αρκετές φορές, βήμα βήμα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο Login με Registered:
Που κάνω λάθος;
Ευχαριστώ.
Κάνω step by step όλες τις εντολές (προσπάθησα να κάνω login ως Anonymous User και ως Register User (τα στοιχεία που έδωσα στο forum),
Login name : tageas
user password : sxalb
και μου βγάζει συνέχεια Bad login ( name and / or password wrong)
Επανέλαβα την όλη διαδικασία αρκετές φορές, βήμα βήμα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο Login με Registered:
Που κάνω λάθος;
Ευχαριστώ.
Team speak
Κάνω τα εξής:
στο Label e-HAF Main
στο παράθυρο Server Address γραφω 194.177.201.3
στο παραθυρο Nickname γραφω tageas
δεν βάζω τελεία στο allow server to assing....
επιλεγμενω το registered
στο παραθυρο Login Name γραφω tageas
στο παραθυρο User Password γραφω PM e-HAF Admins με space αναμεσα, και το έκανα και χωρις space. Μου κάνει πάλι το ίδιο
αλλά δεν μπορω να βρω το λάθος που το κάνω
στο Label e-HAF Main
στο παράθυρο Server Address γραφω 194.177.201.3
στο παραθυρο Nickname γραφω tageas
δεν βάζω τελεία στο allow server to assing....
επιλεγμενω το registered
στο παραθυρο Login Name γραφω tageas
στο παραθυρο User Password γραφω PM e-HAF Admins με space αναμεσα, και το έκανα και χωρις space. Μου κάνει πάλι το ίδιο
αλλά δεν μπορω να βρω το λάθος που το κάνω
ΙP σωστή
nick-->tageas
Για το registered τώρα-->πρέπει να έχεις μπει στο TS και κάποιος SA(server admin) να σου έχει δώσει δυνατότητα για να κάνεις registration.Αλλά αυτό αφού μπεις.
Εσύ θα βάλεις το pass που θα σου δοθεί μέσω pm από τον διαχειριστή τής e-HAF(Anzac) ή από κάποιο συντονιστή.
Θα μπεις την 1η φορά ως Anonymous, κ κάθε φορά, μέχρι να κάνεις registration.
nick-->tageas
Για το registered τώρα-->πρέπει να έχεις μπει στο TS και κάποιος SA(server admin) να σου έχει δώσει δυνατότητα για να κάνεις registration.Αλλά αυτό αφού μπεις.
Εσύ θα βάλεις το pass που θα σου δοθεί μέσω pm από τον διαχειριστή τής e-HAF(Anzac) ή από κάποιο συντονιστή.
Θα μπεις την 1η φορά ως Anonymous, κ κάθε φορά, μέχρι να κάνεις registration.
mayday
λοιπον έχω adsl πρεπει να ανοιξω καποιο port 8767 απο το firewall (εχω προβλημα με το team speak κάνω όλα τα βηματα και δεν γίνεται connect)
πως γινεται δεν το γνωριζω;
ευχαριστω
πως γινεται δεν το γνωριζω;
ευχαριστω
@ TAGEAS
Ειναι η 3η φορά που με αναγκάζεις να κάνω MERGE σε topics για το ιδιο πρόβλημα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και η 2η συνεχόμενη φορά που με κάνεις να σου κάνω ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ...........
ΔΙΑΒΑΣΕ αυτό που σου είπε ο συνάδελφος Alexander και αν δεν το καταλαβαίνεις , απάντησε του στο ίδιο μήνυμα
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να δώ και 4ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ πόστ για το πρόβλημα σου
ΣΥΜΦΩΝΟΙ ?
Επίσης, ο κωδικός για unregistered user στο Teamspeak δεν είναι σε καμία περίπτωση το "PM e-HAF Admins or Moderators @ main Forum"
Η οδηγία αυτή σε προτρέπει να στείλεις προσωπικό μήνυμα σε κάποιον Admin or Moderator
Ειναι η 3η φορά που με αναγκάζεις να κάνω MERGE σε topics για το ιδιο πρόβλημα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και η 2η συνεχόμενη φορά που με κάνεις να σου κάνω ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ...........
ΔΙΑΒΑΣΕ αυτό που σου είπε ο συνάδελφος Alexander και αν δεν το καταλαβαίνεις , απάντησε του στο ίδιο μήνυμα
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να δώ και 4ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ πόστ για το πρόβλημα σου
ΣΥΜΦΩΝΟΙ ?
Επίσης, ο κωδικός για unregistered user στο Teamspeak δεν είναι σε καμία περίπτωση το "PM e-HAF Admins or Moderators @ main Forum"
Η οδηγία αυτή σε προτρέπει να στείλεις προσωπικό μήνυμα σε κάποιον Admin or Moderator
e-HAF Admin
New Feature @ TSViewer.Com
Server Activity Graph Added
http://www.tsviewer.com/index.php?page= ... r&ID=12290
Server Activity Graph Added
http://www.tsviewer.com/index.php?page= ... r&ID=12290
e-HAF Admin