anka έγραψε:Μεταξύ μας πιστεύω ότι θα ακολουθήσει την 4η λύση, αν και θα επιθυμούσα να πραγματοποιήσει την 3η, μόνο και μόνο για να παραδειγματιστούν οι εδώ κουμπάροι (ανεξαρτήτως χρώματος). Και αυτό το λέω μπας και αποφασίσουν και δώσουν το ok για ενεργοποίηση των ROE (κανόνων εμπλοκής)
Καταγγέλω τον σύντοροφο anka ως προβοκάτορα, διότι προσπαθεί να ξυπνήσει μέσα μας ηδονικές φαντασιώσεις αισθαντικών ονειρώξεων...
Καλά συνηθίσαμε την οσφυοκαμψία και τον ραγιαδισμό τι μας ξυπνάς οράματα αξιοπρέπειας, ανεξαρτησίας και σθένους ρε anka?
Παρά δύναμην τολμηται, παρά γνώμην κινδυνευταί και εν τοις δεινοίς ευέλπιδαι...
(Θουκύδίδης)
Μωρε κατσε να δεις αν τα fox2 ειναι πραγματικα και οχι εικονικα... πως θα σφιξουν οι κ@@@οι...Αλλο πραγμα να λες αμαααν με κατεριψε και αλλο να ακους fox2 - kill και να ξερεις οτι ενα πυραυλακι ερχεται προς τα σενα!
Συγγνώμη curgan, δεν θα το ξανακάνω.
Anzac, ζητώ την παραδειγματική μου τιμωρία.
Προτεινόμενες μέθοδοι:
α) ομαδικός λιθοβολισμός (από τα μέλη της e-HAF) στην πλατεία Συντάγματος επί δεκάλεπτο
β) να μου απαγορευθεί η είσοδος στο forum, στο site, στο commit για ένα χρόνο
γ) άλλα παρόμοια
@ Anzac
Δεν έκανες εσύ τίποτα, απλά σαν admin που είσαι ζητώ από σένα να λάβεις όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα που θα βοηθήσουν άμεσα στον συνετισμό μου Μάλιστα πρότεινα και κάποια από τα μέτρα που θα μπορούσες να λάβεις εναντίον μου.. Με το
Τελικά μόλις πριν λίγο έγινε γνωστό πως ο Ερντογάν έδωσε εντολή στην TUAF πως αν υπάρξει ξανά παραβίαση από αμερικάνικα α/φη, θα προβεί σε αναχαίτηση και κατάρριψη!!!! χαχαχαχα!!!! ΠΑΜΕ ΛΕΜΕ! ;)_
(μεταξύ μας...τίποτα από αυτά δεν θα γίνει αλλά λέμε...)
Πολύ γουστάρω το σκηνικό THK vs USAF Για να διαπιστώσουμε τις δυνατότητες των AMRAAM, των ECM που φέρουν τα αμερικανικά μαχητικά, την διαμόρφωση HOJ (Home On Jam) των AMRAAM, των IFF και άλλων πολλών...
Αλλά πάνω από όλα θέλω να διαπιστώσω αν ο κουμπάρος έχει τα @@ να κάνει πράξη αυτό που λέει. Θα τον παραδεχτώ έτσι και το κάνει. Αν κάνει πράξη την απειλή του... τότε μας δίνει το ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να του απαντήσουμε με το ίδιο νόμισμα κάθε φορά που τα μαχητικά τους κόβουν βόλτες μέσα στον Ελληνικό ΕΧ, ή πραγματοποιούν υπερπτήσεις εθνικών εδαφών
PREDATOR έγραψε:Τελικά μόλις πριν λίγο έγινε γνωστό πως ο Ερντογάν έδωσε εντολή στην TUAF πως αν υπάρξει ξανά παραβίαση από αμερικάνικα α/φη, θα προβεί σε αναχαίτηση και κατάρριψη!!!! χαχαχαχα!!!! ΠΑΜΕ ΛΕΜΕ! ;)_
(μεταξύ μας...τίποτα από αυτά δεν θα γίνει αλλά λέμε...)