EDIT: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΛΙΤΡΑ ΟΕΟΟΟ???
Ιδέα για Ιστοσελίδα!
Συντονιστής: Διαχείριση
Εχει ανεβασει κ στα Screenshots κατι φωτο ο winder πολυ καλες. Ριξτε μια ματια κ εκει και διαλεξτε! 150 φωτο εχω στο photobucket μου μονο κ εχουμε κ στο remository η στο gallery μας αλλε τοσες!
Σακη εκπληκτικη δουλεια!
Καλα αυτη η φωτο της φαντομας με τον πυργο...
Σακη εκπληκτικη δουλεια!
Καλα αυτη η φωτο της φαντομας με τον πυργο...
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

Λοιπόν, αρχικά έκανα resize σε 1024Χ768 την αρχική φώτο με το πολύγωνο για να μήν έχουμε θέματα μετά (resize from 800x600 -> 1024).
Εδώ είναι η δικιά μου πρόταση μόνο με φώτο όμως. Η επιλογή των τελικών link που θα οδηγούν σε ιστοχώρους της e-haf καθώς και της Ονομασίας τους ας γίνει απο την Flash χωρίς να πειραχτούν οι φώτο (αν το προτείνω σωστά).

Επίσης είχα άλλη μια ιδέα η οποία φαίνεται εδώ

Ίσως να δείχνουμε αυτή για αρχή και περνόντας το Mouse απο επάνω να αλλάζει η φώτο στις επιλόγές που έδωσα στο 1ο λινκ
Σας αρέσει ?
ΥΓ1: Καμία εφαρμογή φίλτρων δεν έχει γίνει στις φώτο
ΥΓ2: Σάκη αν σου κάνει σου στέλνω το psd αρχείο
ΥΓ3: Σαν να έφαγα λιγάκι την πάνω γωνία του πενταγώνου, αλλά αυτό φτιάχνεται εύκολα, το θέμα είναι να μας αρέσει γενικά
Εδώ είναι η δικιά μου πρόταση μόνο με φώτο όμως. Η επιλογή των τελικών link που θα οδηγούν σε ιστοχώρους της e-haf καθώς και της Ονομασίας τους ας γίνει απο την Flash χωρίς να πειραχτούν οι φώτο (αν το προτείνω σωστά).

Επίσης είχα άλλη μια ιδέα η οποία φαίνεται εδώ

Ίσως να δείχνουμε αυτή για αρχή και περνόντας το Mouse απο επάνω να αλλάζει η φώτο στις επιλόγές που έδωσα στο 1ο λινκ
Σας αρέσει ?
ΥΓ1: Καμία εφαρμογή φίλτρων δεν έχει γίνει στις φώτο
ΥΓ2: Σάκη αν σου κάνει σου στέλνω το psd αρχείο
ΥΓ3: Σαν να έφαγα λιγάκι την πάνω γωνία του πενταγώνου, αλλά αυτό φτιάχνεται εύκολα, το θέμα είναι να μας αρέσει γενικά
e-HAF Admin
Αν και δε κατάλαβα τι εννοείς τελικά, το πεντάγωνο πήγε πάνω-πάνω, μετά από την επιθυμία σου να μεγαλώσει... Το background της σελίδας είναι όλο μαύρο, οπότε δεν θα φαίνεται άσχημα...Anzac έγραψε:Anzac έγραψε: ΥΓ3: Σαν να έφαγα λιγάκι την πάνω γωνία του πενταγώνου, αλλά αυτό φτιάχνεται εύκολα, το θέμα είναι να μας αρέσει γενικά![]()
Τελικά δεν έφταιγα εγώ, Σάαααακηηηηηηηηηη![]()
![]()
Το 800χ600 το είχα σκόπιμα, για να υποστηρίζω τουλάχιστον το resolution 1024χ768. Αν κάνεις το flash 1024χ768 θες μεγαλύτερη ανάλυση για το δεις όλο...
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO

391 SQ Pilot
315 SQ CO