ΔΗΜ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Συντονιστής: Διαχείριση
- would_love_to_be_a_pilot
Το κακό είναι πως ο κόσμος όχι μόνο δεν ξέρει τι έιναι αυτές οι άσπρες γραμμές που αφήνουν τα αεροπλάνα πίσω τους (τα contrails) -πολλοί νομίζουν ότι είναι μετεωρολογικά αεροσκάφη που με αυτό τον τρόπο μετρούν την ταχύτητα και την διεύθυνση των ανέμων...πολλα αεροσκάφη εχουν οι μετεωρολόγοι- αλλά ούτε καν μπαίνει στην διαδικασία να χρησιμοποίσει κοινή λογική και βασικές γνώσεις απο το σχολείο προκειμένου να το εξηγήσει...
τρεχω στην ταρατσα να δω τα αεροπλανα...
Οk guys,δεν αναφερομαι στα contrails των αφων κ αλλα τετοια.Και εμενα πολλα απο αυτα μου φενονται υπερβολικα.Ομως δεν αγνοω και αλλα πραγματα που επισημα υπηρχαν(η' υπαρχουν).Οπως το δικτυο Γκλαντιο στην Ελλαδα μετα τον Β'ΠΠ (Κοκκινη Προβια),η' το συστημα (δε θυμαμαι ονομα ακριβως) τηs Nsa που παρακολουθει μονιμως ολες της ενσυρματες κ ασυρματες επικοινωνιες ψαχνωντας κ φιλτραρωντας για λεξεις "κλειδια".
Για να μην αρχισουμε να λεμε για Ιμια κ τετοια...κ ανοιξουμε τεραστια κουβεντα.Anyway,οπως ειπα,πιστευω πως η αληθεια ειναι καπου αναμεσα.
Για να μην αρχισουμε να λεμε για Ιμια κ τετοια...κ ανοιξουμε τεραστια κουβεντα.Anyway,οπως ειπα,πιστευω πως η αληθεια ειναι καπου αναμεσα.
...Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο,κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
-
anka
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Αν και πιθανώς είμαι ΟΤ (συγχωρέστε με) ....
Το σύστημα της NSA αλλά και της βρεταννικής GCHQ όπως και της αντίστοιχης αυστραλιανής υπηρεσίας είναι το γνωστό Echelon (όχι ο σχηματισμός
)
Η Gladio ήταν μια επιχείρηση, η οποία ενδεχομένως να διαρκεί ακόμα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης μετά το τέλος του Β' Π.Π. Η Gladio είχε "απλώσει τα πλοκάμια της" και στην Τουρκία.Doolittle έγραψε:...Ομως δεν αγνοω και αλλα πραγματα που επισημα υπηρχαν(η' υπαρχουν).Οπως το δικτυο Γκλαντιο στην Ελλαδα μετα τον Β'ΠΠ (Κοκκινη Προβια),η' το συστημα (δε θυμαμαι ονομα ακριβως) τηs Nsa που παρακολουθει μονιμως ολες της ενσυρματες κ ασυρματες επικοινωνιες ψαχνωντας κ φιλτραρωντας για λεξεις "κλειδια".
...
Το σύστημα της NSA αλλά και της βρεταννικής GCHQ όπως και της αντίστοιχης αυστραλιανής υπηρεσίας είναι το γνωστό Echelon (όχι ο σχηματισμός
FLY LOW - HIT HARD
....Αnka σωστα,Echelon το λενε.Και το Γκλαντιο για την Ελλαδα ειχε την ονομασια "Κοκκινη προβια".
Κ.Διαχειριστα ο Fantasma δεν ειπε κατι λαθος.Δεν μου ειπε καποιος ομως πως αυτα που εγραψα εγω(κ οχι ο Λιακο) δεν ισχυουν.Οποτε..αλλο ειναι να μην πιστευω καποια πραγματα γιατι η δικη μου λογικη τα απορριπτει,και αλλο γιατι γνωριζω κατι συγκεκριμενο.Το να ειμαστε "open mind",ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα τη σημερινη εποχη,νομιζω πως δεν ειναι κακο.Ωστοσο...αν δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο..ας μην πουμε.
Κ.Διαχειριστα ο Fantasma δεν ειπε κατι λαθος.Δεν μου ειπε καποιος ομως πως αυτα που εγραψα εγω(κ οχι ο Λιακο) δεν ισχυουν.Οποτε..αλλο ειναι να μην πιστευω καποια πραγματα γιατι η δικη μου λογικη τα απορριπτει,και αλλο γιατι γνωριζω κατι συγκεκριμενο.Το να ειμαστε "open mind",ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα τη σημερινη εποχη,νομιζω πως δεν ειναι κακο.Ωστοσο...αν δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο..ας μην πουμε.
...η' αλλιως δες στο περιοδικο, ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ τευχος 64 "CIA-Ελλαδα και "μαυρες" επιχειρησεις ".
Και για πιο γρηγορα jester πατα στο Google "κοκκινη Προβια".
Eνδεικτικα αναφερω πως τα πυρηνικα του Αραξου (για τα οποια εχουν θεμα κ τα Αμυντικα Θεματα Μαιου 07 ),ειναι..δημιουργημα της "Προβιας".
Και για πιο γρηγορα jester πατα στο Google "κοκκινη Προβια".
Eνδεικτικα αναφερω πως τα πυρηνικα του Αραξου (για τα οποια εχουν θεμα κ τα Αμυντικα Θεματα Μαιου 07 ),ειναι..δημιουργημα της "Προβιας".
Εδώ είναι η ένστασή μου. Μπερδεύουμε πραγματικά γεγονότα με λίγες σάλτσες για να περάσουν και οι σάλτσες μαζί. Τι σχέση έχει η Gladio με Aνδρομέδες, Σείριους, Ομάδες Ε και εξωγήινους? Γιατί όλα αυτά πακέτο πάνε.
Φυσικά και υπήρξε Gladio, αλλά όχι όπως θέλουν να την παρουσιάσουν κάποιοι. Οτιδήποτε είναι μυστικό σε αυτόν τον πλανήτη, δίνει το δικαίωμα στον καθένα να πλάθει σενάρια, ακριβώς επειδή είναι μυστικό.
Πχ, θεωρίες περί Ερμή Τρισμέγιστου ή Ελευσίνιων Μυστηρίων ή Μασονίας ή Καμπαλά και δεν συμμαζεύεται.
Θέλει καλό φιλτράρισμα, γιατί όντως υπάρχουν και μερικά πράματα που χρίζουν περαιτέρω διευκρίνισης. Αλλά, όχι να γίνουν και εμμονή.
Φυσικά και υπήρξε Gladio, αλλά όχι όπως θέλουν να την παρουσιάσουν κάποιοι. Οτιδήποτε είναι μυστικό σε αυτόν τον πλανήτη, δίνει το δικαίωμα στον καθένα να πλάθει σενάρια, ακριβώς επειδή είναι μυστικό.
Πχ, θεωρίες περί Ερμή Τρισμέγιστου ή Ελευσίνιων Μυστηρίων ή Μασονίας ή Καμπαλά και δεν συμμαζεύεται.
Θέλει καλό φιλτράρισμα, γιατί όντως υπάρχουν και μερικά πράματα που χρίζουν περαιτέρω διευκρίνισης. Αλλά, όχι να γίνουν και εμμονή.
Mystic_J μαλλον δεν διαβασες καλα αυτα που ειπωθηκαν.Το echelon,η"Προβια",τα πυρηνικα στον Αραξο...κ ποσα αλλα εμεις αγνοουμε...υπαρχουν.Σε αυτο συμφωνουμε.Ο Λιακο, επιχειρησεις τυπου Προβιας η' παρακολουθησεις τυπου echelon εχει αναφερει.Εχει αναφερει κ διαφορα αλλα,μπαρουφες για τους περισσοτερους,που ουτε εγω ασπαζομαι,και για αυτο ειπα πως η αληθεια ειναι μαλλον καπου αναμεσα.
Σαφως κ πρεπει να φιλτραρουμε τις πληροφοριες οπως λες.Καμια αντιρρηση!
Αυτο ομως δε σημαινει πως απορριπτω κατι γιατι εμενα,μου φαινεται υπερβολικο,χωρις να εχω αποδειξεις οτι δεν ισχυει.
Αλλωστε κανεις δε μπερδεψε την Gladio με την ομαδα Ε κτλ.Αναφερθηκε απλα σαν κατι που υπαρχει αναμεσα στισ "σαλτσες".
Σαφως κ πρεπει να φιλτραρουμε τις πληροφοριες οπως λες.Καμια αντιρρηση!
Αυτο ομως δε σημαινει πως απορριπτω κατι γιατι εμενα,μου φαινεται υπερβολικο,χωρις να εχω αποδειξεις οτι δεν ισχυει.
Αλλωστε κανεις δε μπερδεψε την Gladio με την ομαδα Ε κτλ.Αναφερθηκε απλα σαν κατι που υπαρχει αναμεσα στισ "σαλτσες".