Anzac @ DSL
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Πηρα εξοπλισμο απο ON TELECOMM ,αλλα δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα.
Περιμενω τον τεχνικο να ερθει να τον συνδεσει οπως μου ειπαν.
Δεν αντεξα ομως εβαλα το royter και συνδεθικα κανονικα!!!!
Με ενα προχειρο download 1gb αρχειου επιασα max ταχυτητα 850kb/sec και min. 660kb/sec!!!!!!!!!!
Αξιζε η αναμονη!!!!
Περιμενω τον τεχνικο να ερθει να τον συνδεσει οπως μου ειπαν.
Δεν αντεξα ομως εβαλα το royter και συνδεθικα κανονικα!!!!
Με ενα προχειρο download 1gb αρχειου επιασα max ταχυτητα 850kb/sec και min. 660kb/sec!!!!!!!!!!
Αξιζε η αναμονη!!!!
και τα χάπια συνεχίζονταιAnzac έγραψε:ρε λές??????????
ο οτε αλλάζει αυτή τι στιγμη το κύκλωμα μου
εξοπλισμός όμως αφού το ολοκληρώσει
ΓΚΡΡΡΡ
όλο μαϊμουδιές ρε ΑΜΑΝ!
έχω πλήρη μετάβαση στην τρελλάς απο 24/04 και δεν έχω εξοπλισμό
αφού πήρα τηλέφωνο να μάθω τι συμβαίνει ανακάλυψα ότι το στοιχιομένο φάντασμα-σκιά μου, έκανε αίτηση και ζήτησε dsl σύνδεση με χρονοχρέωση, οπ'ΟΤΕ +10 μέρες στο τσεπάκι μου.
-Ρε ποιος είπατε έκανε τέτοια αίτηση ? ΕΓΩ ? είστε τρελοί ? για δείτε την αίτηση μου πάλι...δείτε για τι έχω υπογράψει!
-Μας συγχωρείτε ΛΑΘΟΣ
-το λαθος αυτό το πληρώνω εγώ όμως
-δεν πληρώνετε τίποτα
-το πληρώνω σε μέρες........
-εχουμε προωθήσει το αίτημα σας για άμεση διόρθωση
-σε πόσες μέρες δηλαδή?
-σε 10
-10 ε?
-ποιο νωρίς δεν γίνεται γιατί είναι και ο ΟΤΕ στην μέση....
ΡΕ ουστ όλοι σας στην μυρμιγκούπολη
e-HAF Admin
AΠΟΡΙΑ!!!!!!!!
Πως γινεται να εχω ΑDSL κανονικα μεχρι τωρα αλλα να μην εχω τηλεφωνο?Το δοκιμασα και κατευθειαν στη γραμμη βγαζωντας το απο το κεντρο Isdn και ειναι νεκρο!!!!
Διευκρινηση:Η αιτηση μου ηταν να αλλαξω παροχο γραμμης και ADSL και απο Isdn να γινει ξανα Pstn και Adls 1024..
Εφοσον αυτοι μου ειπαν οτι σε μια απο αυτες τις μερες θα γινει η αλλαγη ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να εχω γραμμη τηλ. αλλα ΟΧΙ Internet εφοσων θα περιμενα να μου στειλουν νεα συνδεση δικη τους απο την TELEDOME??????
Διευκρινηση2:Mεχρι και πριν ενα δυμηνο ο λογαριασμος του ΠΟΤΕ ερχοταν στανταρ 121e (Παγιο γραμμης και παγιο γραμμης ADSL)Xωρις τηλεφ. συνδιαλεξεις μιας και συμφερει πια πιο πολυ το Κινητο παρα το σταθερο.Προχθες ηρθε ο λογαριασμος και πηγα και πληρωσα ΜΟΝΟ 34e.....!!!!!!!!!!!

Διευκρινηση:Η αιτηση μου ηταν να αλλαξω παροχο γραμμης και ADSL και απο Isdn να γινει ξανα Pstn και Adls 1024..
Εφοσον αυτοι μου ειπαν οτι σε μια απο αυτες τις μερες θα γινει η αλλαγη ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να εχω γραμμη τηλ. αλλα ΟΧΙ Internet εφοσων θα περιμενα να μου στειλουν νεα συνδεση δικη τους απο την TELEDOME??????
Διευκρινηση2:Mεχρι και πριν ενα δυμηνο ο λογαριασμος του ΠΟΤΕ ερχοταν στανταρ 121e (Παγιο γραμμης και παγιο γραμμης ADSL)Xωρις τηλεφ. συνδιαλεξεις μιας και συμφερει πια πιο πολυ το Κινητο παρα το σταθερο.Προχθες ηρθε ο λογαριασμος και πηγα και πληρωσα ΜΟΝΟ 34e.....!!!!!!!!!!!