Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας "2004"
afto tha itan kati xrisimo gia olous mas
ego exo afto mono alla den exei tis arithmitikes onomasies ton monadon:
http://www.e-haf.org/uploads/misc/HAF-Bases.jpg
ego exo afto mono alla den exei tis arithmitikes onomasies ton monadon:
http://www.e-haf.org/uploads/misc/HAF-Bases.jpg
e-HAF Admin
-
Baron-Rojo
-
Baron-Rojo
-
Baron-Rojo
raptor έγραψε:Apo thn teleytaia Amyntikh Bibli 2004-2005:
http://img.photobucket.com/albums/v136/ ... KUNITS.jpg
Opa me prolabe o Raptoras....anyway...
Mou kanei entiposh giati den diorthonoun kapia pragmata
Auta
-
Επισκέπτης
Γιορτη Π.Α. 2004
Φίλοι μου,
είμαι από Βόλο και έχω πάει άπειρες φορές στην 111 και δεν μπορώ να πω ότι θα δείτε F-16 να πετάνε. Δεν ξέρω τι ισχύει τα 2 τελευταία χρόνια αλλά τουλάχιστον όσες φορές πήγα δεν έιδα F-16 να πετάνε...ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Αντίθετα,στην Τανάγρα είχα δει 2L. Γενικά να σημειώσω ότι πτήσεις σε όλες τις Πτέρυγες γίνονται την ημέρα της γιορτής μετά τη δοξολογία. Ούτε στη Λάρισα έχω δει.Πάντως για τη Λάρισα έχω ζήσει το εξής: όσες φορές πέρασα από το αεροδρόμιο και δεν ήταν περίοδος γιορτής, νόμισα ότι οι Φαντομάδες θα πέσουν στο κεφάλι μου!!! Συμπέρασμα; Πτήσεις βλέπει κανείς όταν δεν έχει γιορτή η ΠΑ αφού τις ημέρες γιορτής υπάρχουν πολίτες στα αεροδρόμια και τίθεται θέμα ασφάλειας.Μόνο μετά τη δοξολογία και αν υπάρχει κανένας επίσημος επισκέπτης. Το πιο οργανωμένο αεροδρόμιο που έχω επισκεφθεί είναι η Τανάγρα. Έχει περισσότερα εκθέματα αλλά πέρυσι ειδικά έιδα μετασταθμευμένα γερμανικά Tornado!!!
Προτείνω όσοι μένουν Αθήνα και γύρω να πάμε όλοι μαζί Τανάγρα και Τατόι.Τα γυρνάς σε 1 μέρα (το'χω κάνει).Ευκαιρία για εκδρομούλα! Λοιπές σκέψεις;
είμαι από Βόλο και έχω πάει άπειρες φορές στην 111 και δεν μπορώ να πω ότι θα δείτε F-16 να πετάνε. Δεν ξέρω τι ισχύει τα 2 τελευταία χρόνια αλλά τουλάχιστον όσες φορές πήγα δεν έιδα F-16 να πετάνε...ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Αντίθετα,στην Τανάγρα είχα δει 2L. Γενικά να σημειώσω ότι πτήσεις σε όλες τις Πτέρυγες γίνονται την ημέρα της γιορτής μετά τη δοξολογία. Ούτε στη Λάρισα έχω δει.Πάντως για τη Λάρισα έχω ζήσει το εξής: όσες φορές πέρασα από το αεροδρόμιο και δεν ήταν περίοδος γιορτής, νόμισα ότι οι Φαντομάδες θα πέσουν στο κεφάλι μου!!! Συμπέρασμα; Πτήσεις βλέπει κανείς όταν δεν έχει γιορτή η ΠΑ αφού τις ημέρες γιορτής υπάρχουν πολίτες στα αεροδρόμια και τίθεται θέμα ασφάλειας.Μόνο μετά τη δοξολογία και αν υπάρχει κανένας επίσημος επισκέπτης. Το πιο οργανωμένο αεροδρόμιο που έχω επισκεφθεί είναι η Τανάγρα. Έχει περισσότερα εκθέματα αλλά πέρυσι ειδικά έιδα μετασταθμευμένα γερμανικά Tornado!!!
Προτείνω όσοι μένουν Αθήνα και γύρω να πάμε όλοι μαζί Τανάγρα και Τατόι.Τα γυρνάς σε 1 μέρα (το'χω κάνει).Ευκαιρία για εκδρομούλα! Λοιπές σκέψεις;
-
Baron-Rojo
Re: Γιορτη Π.Α. 2004
Dimitri katarxas kalosorises sthn e-haf elpizw na sou aresei h mikri mas parea...ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ έγραψε:Φίλοι μου,
Den gnorizw polla gia thn 111 alla auta pou les akougonte polu logika kai einai.Eidika auto gia tin Larisa einai ontos alithia.....Merikes fores trelenome na tous parakoloutho...Phantomades kai 16arides.
Twra omos pou les oti den yparxei sxedon katholou ptitikh drastiriotita den kserw ti na po.
Agapitoi Sinadelfoi ti lete???
Tanagra einai 60Km apo Athina kai oloi ekei pane... Opote fysiko einai na blepeis ta perissotera ekthemata ekei!...
Pthseis ginontai gia scrable kai dhmosiografon...
Eksartate ti mera tha pas... Px perysi kathimerhnh poy phga ego Aghialo EIXE pthseis kai ekanan kai kapoia kolpakia!...
Fetos hmera Deytera ths giorths THA EXEI kanonika programmatismenes ekpaideytikes... Aytes den pane piso kai DEN tithete thema asfaleias opoy den tithontai pthseis!!!
Opote kanoniste ti thelete na deite na petaei thn Deytera kai analogoa phgainte!!!
Pthseis ginontai gia scrable kai dhmosiografon...
Eksartate ti mera tha pas... Px perysi kathimerhnh poy phga ego Aghialo EIXE pthseis kai ekanan kai kapoia kolpakia!...
Fetos hmera Deytera ths giorths THA EXEI kanonika programmatismenes ekpaideytikes... Aytes den pane piso kai DEN tithete thema asfaleias opoy den tithontai pthseis!!!
Opote kanoniste ti thelete na deite na petaei thn Deytera kai analogoa phgainte!!!

H vasikh skepsh einai gia aghialo dioti einai sth mesh k voleyei oloys.skopos einai na synanththoyme osa perisotera melh ginetai.k fysika oloi meta na xazepsoyme ta a/f.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

-
Baron-Rojo
Ektos aprooptou Deytera 08/10/2004 ego tha pao Agxialo (proi-proi bebaios-bebaios!!!
)... (Pezetai na paro kai adeia ekeinh thn ebdomada opote meta tha to syndiaso me ekromoula Phlio h Sallonica me to eteron hmish!!!...)
Gia to S-K den exo kanonisei tipota alla mia mera standard proi Tatoi gia fotos sto Mouseio ths PA kai meta Tanagra CLASSIC...

Gia to S-K den exo kanonisei tipota alla mia mera standard proi Tatoi gia fotos sto Mouseio ths PA kai meta Tanagra CLASSIC...