Καταστράφηκε το αλεξήνεμο του TF-104!!!

Περιοχή συζήτησης για Στατικά & Τηλεκατευθυνόμενα Μοντέλα

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Καταστράφηκε το αλεξήνεμο του TF-104!!!

Δημοσίευση από panpan »

Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με την κατασκευή ενός ελληνικού TF-104. 'Ολα πήγαιναν μια χαρά, είχα τελειώσει με τα πολλά στοκαρίσματα, είχα βάψει το κεντρικό τμήμα του αλεξήνεμου με διαφανές πράσινο( με αερογράφο παρακαλώ! :D ) οπότε κόλλησα τα διαφανή. Τα μάσκαρα με χαρτοτανία και ξεκίνησα το στοκάρισμα. Χρησιμοποίησα στο αλεξήνεμο τον 500άρη της Gunze. Τον έτριψα και αυτόν και μόλις βγάζω το μασκάρισμα βλέπω να έχει τρέξει στόκος στο αλεξήνεμο... :cry: Καταστράφηκα.... Δοκίμασα και το αλεξήνεμο του μονοθέσιου αλλά είναι πολύ στενό.... Έχω ρίξει πολύ δουλειά σε αυτό το μοντέλο και έχω κάνει ιδιοκατασκευές στο πιλοτήριο οπότε δεν θέλω να πάει στράφι... Ξέρει κάποιος αν μπορώ να αντικαταστήσω το θύμα(αλεξήνεμο)???
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Άν μας έλεγες τουλάχιστον κλίμακα.. Δοκίμασες στο model club gr???
Εικόνα
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

Σωστά!!! Ξεχάστηκα... Στην 1/48....
Εικόνα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

τριψτο ελαφρως με πολυ ψιλο ντουκοχαρτο (ας θολωσει δε πειραζει) κι επειτα καντου "μπανιο" με FUTURE :wink: ελπιζω να δουλεψει 8)
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

Σωστός, viper και εγώ αυτό σκέφτηκα... Απλά δεν έχω future αλλά μια άλλη παρκετίνη (ελληνική) που δεν με έχει αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο... Οπότε θα ποστάρω και στο modelclub να βρούμε την λύση...
Εικόνα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εαν ερθεις σε καποια συναντηση μας ευχαριστως να σου δωσω FUTURE :) :wink: θα κανει δουλιτσα :wink:
Απάντηση