Anzac @ DSL
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
XAXAXAXAXAXAXA
Όντως σήριαλ έχει καταντήσει η φάση με την σύνδεση.
Προβλέπω αργότερα να εκδίδει και βιβλίο με τίτλο:
" H DSL και εγώ ".
Μπορεί να βγει και ταινία " Ο Αnzac στην χώρα του πΟΤΕ ".......
Πολλά είπα πάω να κρυφτώ τώρα....
Όντως σήριαλ έχει καταντήσει η φάση με την σύνδεση.
Προβλέπω αργότερα να εκδίδει και βιβλίο με τίτλο:
" H DSL και εγώ ".
Μπορεί να βγει και ταινία " Ο Αnzac στην χώρα του πΟΤΕ ".......
Πολλά είπα πάω να κρυφτώ τώρα....
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
TELEDOME STORY......like Police Story Chaky Chan
AΠΟΡΙΑ
Γιατι οταν τους στελνεις mail και τους γραφεις οτι θα κανεις εγγραφη καταγγελια στο ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ σε περνουν αμεσως τηλ. ......οχι ενας αλλα 2 απo δαυτους...ενω οταν τους περνεις εσυ τηλ στο 13850 δεν απαντα ποτε κανενας???

AΠΟΡΙΑ
Γιατι οταν τους στελνεις mail και τους γραφεις οτι θα κανεις εγγραφη καταγγελια στο ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ σε περνουν αμεσως τηλ. ......οχι ενας αλλα 2 απo δαυτους...ενω οταν τους περνεις εσυ τηλ στο 13850 δεν απαντα ποτε κανενας???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος STARSERIF την 18 Απρ 2007, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
έλα μου ντε!
Θες άλλη μια εκπληκτικη ιστορία?
Ένας συνάδελφος απο e-haf, τον πήρανε απο την Off telecoms για να τον "ενημερώσουν" για τις καταπληκτικες προσφορες τους, μιας και ειναι διαθέσιμες πλέον και στην περιοχή του, και φυσικά μετα απο αίτηση του θα μπορεί να τις έχει μετά απο 21 εργάσιμες!!!!!!! WOW
Ο έμπειρος πλέον συνάδελφος ερωτά το κορυφαίο
-Τότε γιατί σε ένα φίλο μου είπατε τα ίδια και μετα απο 40 ημέρες δεν είχε dsl *%#^
- E! μα! χμμ! μμμμμ! $%&$%%^###@## μπλα μπλα........

Ένας συνάδελφος απο e-haf, τον πήρανε απο την Off telecoms για να τον "ενημερώσουν" για τις καταπληκτικες προσφορες τους, μιας και ειναι διαθέσιμες πλέον και στην περιοχή του, και φυσικά μετα απο αίτηση του θα μπορεί να τις έχει μετά απο 21 εργάσιμες!!!!!!! WOW
-Τότε γιατί σε ένα φίλο μου είπατε τα ίδια και μετα απο 40 ημέρες δεν είχε dsl *%#^
e-HAF Admin
Anzac έγραψε:έλα μου ντε!
![]()
![]()
![]()
:em2: :em2: :em2: Off Telecoms... XAXAXAXA
Γιώργος