Falcon 4.0 Installed :)

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

GSF έγραψε:τελικά η είμαι τελείως ηλίθιος η δεν μπορω να βρώ που βρίσκεται αυτο το κουμπάκι για το JFS... λέει οτι βρίσκεται στο (B) αλλα τίποτα δεν βλέπω.. ούτε την μηχανή δεν μπορώ να ξεκινήσω θέλω και να πετάξω ... ΕΛΕΟΣ..

σημείωση εχω κάνει install το cockpit addon (αν έχει καμία σχέση..) :cry: :cry: :cry:
Xaxaxaxaxa εσυ πας για μηχανικος κατευθειαν!!

Για παμε, ελεγξε σταθμη υδραυλικου, πιεση!!!Για παμεεεεεε!!!

Ο raptor στα ειπε καλα!!
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
GSF

Δημοσίευση από GSF »

ναι μπορώ να πω οτι χάθηκα τελειώς και δυστυχώς έχω ήδη ξεχάσει όσους είχα καταφέρει να γνωρίσω στο teamspeak (και σίγουρα με έχετε ξεχάσει...) αλλα είπα να κάνω άλλη μια προσπάθεια πριν εγκαταλείψω.. η αλήθεια είναι οτι τα βρήκα λίγο σκούρα την τελευταία φορά με το παιχνίδι.. πρώτη (και τελευταία) φορά που πετάξα με κάποιους απο εδώ ήμουν απλώς εκτώς πραγματικότητας...... οπότε ξεκινάω πάλι διάβασμα και βλέπουμε !!

...απο ότι είδα το setup έχει αλλάξει ... μια απορία, στο guide λέει οτι χρειάζεται το ΑΤΟ, που φυσικά ακόμα δεν το έχω... μπορώ να το χρησιμοποιώ έτσι μέχρι να το πάρω? η θα τα παίξει το validator..??επίσης είδα οτι στην εκπαιδευτική 321 υπάρχει λίστα αναμονής.... :( :( :( ελπίζω πάντως να υπάρχουν ακόμα άτομα με όρεξη να βοηθήσουν τους νέους να μάθουν να πετάνε ............................... happy to be back :) :)
Άβαταρ μέλους
Curgan

Δημοσίευση από Curgan »

Από προσωπική εμπειρία σου λέω πως η ελπίδα σου πρέπει να γίνει βεβαιότητα. Υπάρχουν πάρα πολλοί με όρεξη (BTW thnx panpan)
Παρά δύναμην τολμηται, παρά γνώμην κινδυνευταί και εν τοις δεινοίς ευέλπιδαι...
(Θουκύδίδης)
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

Curgan έγραψε:(BTW thnx panpan)
Τίποτα! Ευχαρίστηση που βοήθησα!!! Βάλε και το καινούργιο σετάπ (OF 4.4.1) και έλα μια μέρα να ξαναδοκιμάσουμε. :wink:
Εικόνα
Απάντηση