Αυτό το USB πάντως, το έχουνε σκίσει ρε παιδιά... Και τί δεν έχουν φτιάξει από adaptors... μέχρι και ηλεκτρικά σκουπάκια για πληκτρολόγιο, θερμαινόμενη κούπα για καφε (είναι αυτό που λένε:"...ψήνει και καφέ..."), χριστουγεννιάτικα δεντράκια... και ότι αλλο φανταστείς...
Το πιό ευέλικτο πρωτόκολλο επικοινωνίας αποδείχθηκε αυτό το USB τελικά... http://www.usb.org
έχουν βγει και usb μπλούζες.
Ο Θέμος πως νομίζεται ότι αλλάζει συνέχεια μπλούζες;
Το συνδέει στον υπολογιστή και αλλάζει εμφανίσεις...
(πηγή:ο βιολόγος μου!!!)
panpan έγραψε:Είχα δει σε ένα περιοδικό για αυτή την μπαταρία... Και κυκλοφόρησε πράγματι... Οπότε τώρα ένα usb hub θα λέγεται και φορτιστής!!! ΛΟΛ!!!
Μιλάς για το popular science? αφού το είδες γιατί δεν το έγραψες ?
Το κινητό μου πάντως (motorola) φορτίζει και απο pc με καλωδιάκι USB 2 miniUSB. Ταυτόχρονα με το ίδιο καλώδιο μεταφέρω και data απο το pc στο κινητό μου. !!!
Όντως πολύ χρήσιμο αποδείχτηκε. Κώστα έχουν βγεί και ανεμιστηράκια για το καλοκαίρι να σε φυσάνε......
Αν και δεν γνωρίζω τι προστασία έχει , μπορεί μια οποιαδήποτε τέτοια συσκευή να σου κάψει το PC ?
Anzac έγραψε:
Αν και δεν γνωρίζω τι προστασία έχει , μπορεί μια οποιαδήποτε τέτοια συσκευή να σου κάψει το PC ?
Μπα..... είναι σταθερή πηγή ενέργειας δεν έχει παιξίματα όπως η ΔΕΗ.....
Βέβαια ο **ακανόμαστος** έχει πολλά ποδάρια...και τα σπάει και συνέχεια...
Α, μη το λες!... Σε ελαττωματική συσκευή, ένα παρατεταμένο βραχυκύκλωμα +5V με GND σου φτάνει να σου τινάξει τα τσιπάκια των USB controllers στον αέρα...
mechgr έγραψε:
Βέβαια ο **ακανόμαστος** έχει πολλά ποδάρια...και τα σπάει και συνέχεια...
Α, μη το λες!... Σε ελαττωματική συσκευή, ένα παρατεταμένο βραχυκύκλωμα +5V με GND σου φτάνει να σου τινάξει τα τσιπάκια των USB controllers στον αέρα...
Χιχ! Σίγουρα! Το έχω δει να βράζει στην μούρη μου...