ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
vulcan
ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ
Θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος να αφιερώσει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του για να μου δώσει μια γενική περιγραφή των πρώτων βημάτων που πρέπει να κάνει ο νέος, δηλαδή από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει, και στην συνέχεια μια ειδικότερη? 
-
anka
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Re: ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Δεν έχεις διαβάσει το FAQ (http://www.e-haf.org/FAQ/)? Ρίξε μια ματιά εκεί ..... Πιστεύω ότι θα απαντηθούν αν όχι όλες, τουλάχιστον οι περισσότερες από τις απορίες σου. Αν τυχόν έχει μείνει κάποια αναπάντητη, τότε εδώ είμαστεvulcan έγραψε:Θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος να αφιερώσει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του για να μου δώσει μια γενική περιγραφή των πρώτων βημάτων που πρέπει να κάνει ο νέος, δηλαδή από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει, και στην συνέχεια μια ειδικότερη?
FLY LOW - HIT HARD
-
vulcan
-
anka

Σχετικά με τα προγράμματα, θα πρέπει να κατεβάσεις το Falcon 4.0. Για αυτό στείλε PM στον Anzac για τα υπόλοιπα προγράμματα που θα χρειαστείς κοίτα στο ακόλουθο link http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=2647
FLY LOW - HIT HARD
στο FAQ λεει..vulcan έγραψε:Βασικά πράγματα, δηλαδή, θα πρέπει να κατεβάσω προγράμματα, ποια, από πού, (για ρυθμίσεις βλέπουμε μετά), το φακ είναι πολύ-πολύ γενικό, εμένα τουλάχιστον με όχι ιδιαίτερες γνώσεις δεν με βοηθάει.
Επίσημα Setups• Επίσημα Setup
Στο Help Bar όπως αναφέρθηκε και πριν υπάρχει ένα πολύ σημαντικό κουμπί, αυτό με τα επίσημα Setup που δουλεύει και προτείνει η ομάδα. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τους οδηγούς εκεί , και αν επιλέξετε κάποιο από αυτά να το ακολουθήσετε πιστά βήμα προς βήμα.
Προτείνουμε το Επίσημο Setup Ομάδας για τις On-Line πτήσεις μας.
το γενικο που το ειδες???

[marq=left] :C130: 322VTTS
-
vulcan
-
vulcan
3 χρονόν forum ,Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 64279 θέματαvulcan έγραψε:Στο φόρουμ υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ πληροφορίες και μπορείς να χαθείς και να μπερδευτείς ΑΝΕΤΑ
Αυτό ακριβώς ήθελα να πω (και λιγα ακόμα....) αλλά ντρεπόμουν
απο όλα αυτά διαιρείς τα πόσα έχουν σχέση μόνο με falcon οπότε μειώνετε κατα πολύ ο όγκος των δεδομένων/πληροφοριών
για την επόμενη γραμμή όμως δεν σχολίασες
ακόμα πιστεύεις οτι οι γραμμές με τα κουμπιά στο πάνω μέρος του forum είναι γενικότητες ?
* σε βοήθησε να καταλάβεις ποιό ειναι το είναι το επίσημο setup της ομάδας ναί ή όχι ?
* σε βοήθησε να στήσεις Teamspeak ναί ή όχι ?
* σε βοήθησε να μάθεις ποιό είναι το πρόγραμμα εκπαίδευσης ναί ή όχι ?
* σε βοήθησε να μάθεις ποιά ports πρέπει να ανοίξεις για το firewall ναί ή όχι ?
* Έλαβες πληροφορίες για το τι εστι ΑΤΟ , πότε το παίρνεις, πως το στήνεις κλπ ναί ή όχι ?
e-HAF Admin
-
vulcan
για την επόμενη γραμμή όμως δεν σχολίασες
ακόμα πιστεύεις οτι οι γραμμές με τα κουμπιά στο πάνω μέρος του forum είναι γενικότητες ?
φίλε ανζακ,δεν αναφέρθηκα στα κουμπιά αλλά στο φακ, για τα άλλα, περίμενε, μόλις ολοκληρώσω τις ρυθμίσεις τότε θα σου απαντήσω. Σε κάθε περίπτωση, το ξαναλέω γιατί το ανέφερα, περισσότερο βάρος δίνω στις δικές μου ελλείψεις παρά στα κουμπιά....
φίλε ανζακ,δεν αναφέρθηκα στα κουμπιά αλλά στο φακ, για τα άλλα, περίμενε, μόλις ολοκληρώσω τις ρυθμίσεις τότε θα σου απαντήσω. Σε κάθε περίπτωση, το ξαναλέω γιατί το ανέφερα, περισσότερο βάρος δίνω στις δικές μου ελλείψεις παρά στα κουμπιά....
-
atsalis_p

Vulcan έλα αγόρι μου στον Θείο-atsali γιατί θα σε φάνε αυτοί. Αύριο τι ώρα μπορείς;
Θέλω όμως:
- να έχεις διαβάσει όλο το φακ
- να έχει ρίξει μια ματιά σε όλα τα κουμπιά
για να κάνουμε μια συζήτηση πάνω σε όλο το στήσιμο.
Πιθανόν η ματιά ενός τελείως καινούργιου μέλους να μας βοηθήσει να δούμε κάτι
που έχει ξεφύγει.
atsalis_p
321vTS
Θέλω όμως:
- να έχεις διαβάσει όλο το φακ
- να έχει ρίξει μια ματιά σε όλα τα κουμπιά
για να κάνουμε μια συζήτηση πάνω σε όλο το στήσιμο.
Πιθανόν η ματιά ενός τελείως καινούργιου μέλους να μας βοηθήσει να δούμε κάτι
που έχει ξεφύγει.
atsalis_p
321vTS

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

-
vulcan