Δέχονται σε αεροπορίες αριστερόχειρες χειριστές δεδομένου ότι η διάταξη στο κοκπιτ των α/φών δεν αλλάζει(; ) ;
Αριστερόχειρες πιλότοι
Συντονιστής: Διαχείριση
Αριστερόχειρες πιλότοι
Όσοι είστε δεξιόχειρες δοκιμάστε να πετάξετε με το αριστερό και δείτε πόσο καλά ελέγχετε το α/φος!
Δέχονται σε αεροπορίες αριστερόχειρες χειριστές δεδομένου ότι η διάταξη στο κοκπιτ των α/φών δεν αλλάζει(; ) ;

-
pilot747
- Επικοινωνία:
Προσωπικά αν και αριστερόχειρας, το joystick μπορώ και το χειρίζομαι εξ' ίσου καλά και με τα 2 χέρια! Μην σας πω ότι προτειμώ συνήθως το δεξί!!!!! Κουλό εεε? χε χε
Πάντως στην πολιτική αεροπορία οι κυβερνήτες (λογικά όπως το σκεύτομαι εγώ πάντα) θα πρέπει να μπορούν και με τα 2 χέρια να χειριστούν το αεροσκάφος, καθώς στα καινούρια αεροσκάφη (Airbus κυρίως και Boeing στο 787 νομίζω) τα πηδάλια θα αντικαθείστανται από joysticks, εκ των οποίων του κυβερνήτη είναι στο αριστερό χέρι και σου συγκυβερνήτη στο δεξί!!!
Πχ. του Α350:

Αρά θα συμφωνήσω με την άποψη του προλαλίσαντα πως:
Πάντως στην πολιτική αεροπορία οι κυβερνήτες (λογικά όπως το σκεύτομαι εγώ πάντα) θα πρέπει να μπορούν και με τα 2 χέρια να χειριστούν το αεροσκάφος, καθώς στα καινούρια αεροσκάφη (Airbus κυρίως και Boeing στο 787 νομίζω) τα πηδάλια θα αντικαθείστανται από joysticks, εκ των οποίων του κυβερνήτη είναι στο αριστερό χέρι και σου συγκυβερνήτη στο δεξί!!!
Πχ. του Α350:

Αρά θα συμφωνήσω με την άποψη του προλαλίσαντα πως:
Anzac έγραψε:μια συνήθεια είναι όλα
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi