HUD σε πολιτικά Αεροσκάφη
Συντονιστής: Διαχείριση
- would_love_to_be_a_pilot
-
pilot747
- Επικοινωνία:
kongrigo έγραψε:Και τα C130J έχουν και τα C17 και τα C27J έχουν και τα νέα πολιτικά έχουν, αρκεί να τα παραγγείλεις και φυσικά να τα πληρώσεις...Anzac έγραψε:έλα ρε συ, HUD στο Α350 ?
πώς κάνει προβολή στο τζαμάκι ?
Ναι έχω δει και σε 737!!!!
Όχι με τα μάτια μου, αλλά σε φωτογραφία!
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

-
pilot747
- Επικοινωνία:
Να τη! Τη βρήκα!!!!
Στο HUD φαίνονται καθαρά και κάποιες πληροφορίες. Κάποιος γνώστης θα μπορούσε να καταλάβει τον τρόπο προβολής!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία υπάρχει σίγουρα 5-6 χρόνια διότι θυμάμαι πρώτη φορά την είχα βρει όταν ήμουν γυμνάσιο!!!
Το συγκεκριμένο Β737, είναι στο στόλο των Boeing Business Jets. Για να το αγοράσεις πληρώνεις κάτι παραπάνω, αλλά δεν παίρνεις ότι κι ότι!!!!!
Boeing 737 είναι αυτό με διαμόρφωση διαμερίσματος!!!!!
Να το είχα και εγώ!!!! Αλλά ετήσιο κόστος συντήρησης (Annual Fixed Costs) σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία είναι γύρω στα $ 7 000 000
, χώρια το κόστος απόκτησης!
Στο HUD φαίνονται καθαρά και κάποιες πληροφορίες. Κάποιος γνώστης θα μπορούσε να καταλάβει τον τρόπο προβολής!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία υπάρχει σίγουρα 5-6 χρόνια διότι θυμάμαι πρώτη φορά την είχα βρει όταν ήμουν γυμνάσιο!!!
Το συγκεκριμένο Β737, είναι στο στόλο των Boeing Business Jets. Για να το αγοράσεις πληρώνεις κάτι παραπάνω, αλλά δεν παίρνεις ότι κι ότι!!!!!
Boeing 737 είναι αυτό με διαμόρφωση διαμερίσματος!!!!!
Να το είχα και εγώ!!!! Αλλά ετήσιο κόστος συντήρησης (Annual Fixed Costs) σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία είναι γύρω στα $ 7 000 000
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

-
pilot747
- Επικοινωνία:
Να βρήκα κι άλλη!!!!would_love_to_be_a_pilot έγραψε:Κάνει προβολή με τον κλασικό τρόπο αλλα η λυχνία προβολής λογικά βρίσκεται απο πάνω...
Πιστεύω το κουτί πάνω από το κεφάλι του πιλότου περιλαμβάνει τα απαραίτητα στοιχεία για την προβολή!!!

http://www.boeing.com/commercial/news/f ... 7tech.html
Frans of Assisi

Frans of Assisi

- would_love_to_be_a_pilot
Μου κάνει εντύπωση πάντως που με τέτοια τεχνολογία να μήν μπορούν να κάνουν προβολή σε κάτι σαν οθόνη υγρού κρυστάλου !
Έτσι και αλλιώς διάφανος είναι......who knows...[/img]
Έτσι και αλλιώς διάφανος είναι......who knows...[/img]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 06 Φεβ 2007, 11:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
Βρε αγορι, αν δεν ειχε προβολικο συστημα:Anzac έγραψε:Μου κάνει εντύπωση πάντως που με τέτοια τεχνολογία να μήν μπορούν να κάνουν προβολή σε κάτι σαν οθόνη υγρού κρυστάλου !
Έτσι και αλλιώς διάφανος είναι......who knows...
1)Δεν θα ειχε εστιαση στο απειρο
2)Δεν θα ειχαμε αλλαγες (πχ του FPM) οταν μετακινει ο πιλοτος το κεφαλι του δεξια-αριστερα πανω-κατω.(Με λιγα λογια ο κοντος πιλοτος θα εβλεπε το FPM πιο ψηλα απο οτι ο ψηλος πιλοτος---Απο οτι καταλαβαινεις μονο FPM δεν θα ηταν αυτο το πραγμα...)
Καλημερα!

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN