Γραφικοπροβλήματα!!!

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

Ξαναέκανα αυτό το τεστ και μου λέει :Το DXdiag ανίχνευσε ότι ίσως παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατά την πρόσβαση του directinput την τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε αυτό το πρόγραμμα. Θέλετε να παρακάμψετε το directinput αυτή τη φορά? Τι πρέπει να απαντήσω?
Εικόνα
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

Απάντησα ναι στο παραπάνω έκανα τα test και δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα... Τώρα στο παιχνίδι... Όταν επιλέγω το cobra από το shortcut στην επιφάνεια εργασίας μαυρίζει η οθόνη και εμφανίζεται η κλεψύδρα(του loading). Στιγμιαία γίνεται πολύ μεγάλη μετά όμως γυρνάει στο κανονικό μέγεθος. Ύστερα εμφανίζεται ο αλεξιπτωτιστής και μετά από μερικά δευτερόλεπτα μπαίνω στο παιχνίδι. Διαλέγω εντελώς τυχαία μια αποστολή στο Tactical Engangement, κάνω fly μαυρίζει για λίγο η οθόνη και μπαίνω στην πίτα... Στην πρώτη πίτα κάνει γύρω στα 2-3 λεπτά, την δεύτερη και την τρίτη τις περνάει σφαίρα και στην τέταρτη κάνει περίπου ένα λεπτό... Αφού μπει στην πέμπτη όση ώρα και να το αφήσω δε γίνεται τίποτα... Βγαίνει μόνο με επανεκκίνηση του υπολογιστή... Αυτά γίνονται σε ανάλυση 1024Χ768 και 1280Χ960. Σε ανάλυση 800Χ600 η πίτα προχωράει όπως επάνω αλλά αφού περάσει ένα τέταρτο στην τελευταία πίτα μπαίνω μέσα... Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:PS: έχω το catalyst7...
Εικόνα
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Aυτο ειναι θεμα cockpit.Tετοια μου εκανε κι εμενα οταν ειχα βαλει το cocpits addon KAI τα nights cockpits.Εμπενε στην πιτα και μετα την τελευταια ..τελος μαυριλα.
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

άντε μακάρι

λές ?
e-HAF Admin
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

Ίσως... Αλλά όταν έκανα το setup δεν ξαναέβαλα το cockpit-addons... Πάω να δω αν υπάρχει κάτι στα νυχτερινά... Αλλιώς θα εγκαταστήσω του aeyes και θα μάθουμε αν πετάει...
Εικόνα
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

Τι λέτε να βάλω το pit του aeyes? Μπορεί να δουλέψει... Το HighResUI στο F4patch τι ακριβώς κάνει? Παίζει ίσως κάποιο ρόλο? Αν προσέξατε ο spook έχει το catalyst 6.6... Και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα... Μήπως?
Εικόνα
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

@ Μystic: Στο FF forum είπες σε ένα τύπο που έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα κάτι για spyware προγράμματα... Μου το εξηγείς λίγο? Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα βοηθήσει...
Εικόνα
Απάντηση